Amber Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 6/7. Amberuniunia + przystojny TŻ :loveu: i reszta tałatajstwa Okamia, to był strzał w 10. Pokazałam to TŻ, to się tak napuszył i co chwilę pytał "taaak, a to ja jestem aż taki przystojny, hehe no jestem itp." :evil_lol: A jamnic nie wiem czy jednak nie zostawię w babci TŻ... Cortina to jest pies zaczepno obronny, a i Jari je broni zaciekle. Bez nich będzie spokojniejszy ;) Quote
Iza. Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Aleks89 napisał(a):Hahhahaha co?Za co? min za to że jak u niej nocowałam to pies spał w klatce i nie sikał 10 godzin, że wiozłam bo w bagażniku. no i jest nieco zagłodzony, krzyczę na niego i go bije :diabloti: Quote
Okamia Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Amber napisał(a):Okamia, to był strzał w 10. Pokazałam to TŻ, to się tak napuszył i co chwilę pytał "taaak, a to ja jestem aż taki przystojny, hehe no jestem itp." :evil_lol: A jamnic nie wiem czy jednak nie zostawię w babci TŻ... Cortina to jest pies zaczepno obronny, a i Jari je broni zaciekle. Bez nich będzie spokojniejszy ;) Ale myślisz, że czemu masz jechać na zlot? Aby TZta zabrać tylko i wyłącznie :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Okamia napisał(a):Ale myślisz, że czemu masz jechać na zlot? Aby TZta zabrać tylko i wyłącznie :evil_lol: no włacha! :diabloti: Niech się Bartek szykuje :cool3: Quote
Amber Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Mój Bartosz jest wierny i stały w uczuciach :obrazic: Będzie wam musiał wystarczyć Aleks. Jak go upijecie to będzie mu bez różnicy :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Hahahahah tylko, że my nie mamy czym go szturchać. :lol: TRAGEDIA! Nie mam kolczatki :( Quote
Okamia Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Amber napisał(a):Dildem :cool3: :evil_lol: Olek pożyczy chętnie swoją kolekcje :evil_lol: Amber - nie wiem czy wiesz ale większość par po zlocie szybko się rozstawało :evil_lol: Quote
Amber Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Oj, nam zlocik nie zaszkodzi po 9 latach różnych rzeczy, BARDZO różnych :eviltong: Quote
FredziaFredzia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 No jasne! Że też nie pomyślałam... Jeśli chodzi o sierpień to ja mogę w terminie 12 - 22. Przed tym jestem w Poznaniu, po tym muszę być w Nowogardzie. :lol: Quote
Aleks89 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 :lol:Ja go wezmę ze sobą :DBartusia w sensie :P A zlot mógłby być JUż :P Quote
Amber Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 A zlot mógłby być JUż :P Co nie? Dopóki jeszcze coś mam na koncie :evil_lol: Bartuś jest MÓJ! Zapamientajta sobie :angryy: :lol: Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Amber napisał(a):Co nie? Dopóki jeszcze coś mam na koncie :evil_lol: Bartuś jest MÓJ! Zapamientajta sobie :angryy: :lol: Pokaz mu jak się o niego sepy wykłocają :evil_lol: od razu bedzie chciał jechać :eviltong: Quote
dog193 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Nie należę co prawda do TWA, KWA ani GURU, ale zapiszę sobie wątek ;) Tylko jeśli to będą 3 dni, no to ja odpadam, więc poczekam na jakieś konkrety ;) Quote
Amber Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Myślę, że będzie szansa wydłużenia pobytu, no ale trzeba poczekać do wieczora na info od Kasiuni :loveu: Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Amber napisał(a):Myślę, że będzie szansa wydłużenia pobytu, no ale trzeba poczekać do wieczora na info od Kasiuni :loveu: a ile dni by was interesowało? I KOGO bo to trzeba logistycznie rozpracować :cool3: Quote
dog193 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 No mnie to tak tydzień najlepiej :cool3: Ale nie wiem, jak u was z wolnym itd, dlatego póki co sobie tylko będę śledzić wąteczek ;) Quote
Okamia Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Aleks89 napisał(a):No ja tak jak dogowa 5-7dni byłoby ideolo. Tylko, że większość pracuje :shake: Zobaczymy czy w ogóle mają jakieś domki w zapasie Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 możemy się podzielić na 2 grupy, Ci co chcą na te 5-7 dni i ci którzy chcą tylko na weekend. Ale to muszę znać konkretne ilości co kto. :cool3: Quote
Amber Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ja na weekend na razie... Jeszcze pogadam z ewentualnym sponsorem co i jak ale to w pon dopiero :lol: Quote
Marta_Ares Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Jeśli możemy to też chętnie wpadniemy na 2-3 dni :) tylko od razu uprzedzam/ proszę o nie ćumaknie/ piszczenie itp do Aresa, bo po takim czymś pięknie uzębienie pokazuje :) Mayka niekonfliktowa, jakaś kura jej wystarczy i będzie spokój :) Quote
Iza. Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ja na weekend tylko, chyba, że we wrześniu to moge i na cały tydzień :P Quote
Luzia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ja chętnie bym się wybrała, ale raczej jestem nie godna by przebywać w bliskim towarzystwie takich dogomaniackich sław ;) Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Terminy, które wchodzą w grę: 16-18.08 23-25.08 30.08-01.09 i w zalezności od tego jak będzie z ilością miejsc bedzie możliwość wydłużenia. Aczkolwiek póki co 2 osóbki są tylko chętne na dłuższy wypad. Także jeżeli więcej osób, chetnych na dłuższy pobyt, się nie zgłosi, to nie będziemy kombinować. Dojazd do Jankowa jest bezproblemowy, jeżeli o pociagi chodzi. Ze stacji jest moze 10min spacerkiem. Byłam tam kilka razy i zawsze było spoko. Ludzi z psami mnóstwo, terenów spacerowych tez jest do wyboru do koloru. Ogólnie klimat mocno PRLowski. Więc nie liczcie na 5 gwiazdek i łożka wodne. Cenowo tak jak na stronie, można sobie zerknąć. Mam nadzieje coś utargować. Zobaczymy co się uda :cool3: Póki co tyle. Dzisiaj wieczorem będę wiedziec więcej. I gdyby nie wypaliło mamy alternatywę w Sulejowie, koło Piotrkowa Trybunalskiego. ;) Quote
Recommended Posts