Jump to content
Dogomania

Mini zlocik dogomaniaków 15-18.08 w Sulejowie "Tylko dla biedoty"

Recommended Posts

Posted

6/7. Amberuniunia + przystojny TŻ :loveu: i reszta tałatajstwa

Okamia, to był strzał w 10. Pokazałam to TŻ, to się tak napuszył i co chwilę pytał "taaak, a to ja jestem aż taki przystojny, hehe no jestem itp." :evil_lol:

A jamnic nie wiem czy jednak nie zostawię w babci TŻ... Cortina to jest pies zaczepno obronny, a i Jari je broni zaciekle. Bez nich będzie spokojniejszy ;)

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleks89 napisał(a):
Hahhahaha co?Za co?

min za to że jak u niej nocowałam to pies spał w klatce i nie sikał 10 godzin, że wiozłam bo w bagażniku.
no i jest nieco zagłodzony, krzyczę na niego i go bije :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
Okamia, to był strzał w 10. Pokazałam to TŻ, to się tak napuszył i co chwilę pytał "taaak, a to ja jestem aż taki przystojny, hehe no jestem itp." :evil_lol:

A jamnic nie wiem czy jednak nie zostawię w babci TŻ... Cortina to jest pies zaczepno obronny, a i Jari je broni zaciekle. Bez nich będzie spokojniejszy ;)

Ale myślisz, że czemu masz jechać na zlot? Aby TZta zabrać tylko i wyłącznie :evil_lol:

Posted

Mój Bartosz jest wierny i stały w uczuciach :obrazic: Będzie wam musiał wystarczyć Aleks. Jak go upijecie to będzie mu bez różnicy :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Dildem :cool3: :evil_lol:

Olek pożyczy chętnie swoją kolekcje :evil_lol:

Amber - nie wiem czy wiesz ale większość par po zlocie szybko się rozstawało :evil_lol:

Posted

A zlot mógłby być JUż :P

Co nie? Dopóki jeszcze coś mam na koncie :evil_lol:

Bartuś jest MÓJ! Zapamientajta sobie :angryy: :lol:

Posted

Amber napisał(a):
Co nie? Dopóki jeszcze coś mam na koncie :evil_lol:

Bartuś jest MÓJ! Zapamientajta sobie :angryy: :lol:

Pokaz mu jak się o niego sepy wykłocają :evil_lol: od razu bedzie chciał jechać :eviltong:

Posted

Nie należę co prawda do TWA, KWA ani GURU, ale zapiszę sobie wątek ;) Tylko jeśli to będą 3 dni, no to ja odpadam, więc poczekam na jakieś konkrety ;)

Posted

Amber napisał(a):
Myślę, że będzie szansa wydłużenia pobytu, no ale trzeba poczekać do wieczora na info od Kasiuni :loveu:

a ile dni by was interesowało? I KOGO bo to trzeba logistycznie rozpracować :cool3:

Posted

Aleks89 napisał(a):
No ja tak jak dogowa 5-7dni byłoby ideolo.

Tylko, że większość pracuje :shake: Zobaczymy czy w ogóle mają jakieś domki w zapasie

Posted

Jeśli możemy to też chętnie wpadniemy na 2-3 dni :)

tylko od razu uprzedzam/ proszę o nie ćumaknie/ piszczenie itp do Aresa, bo po takim czymś pięknie uzębienie pokazuje :)
Mayka niekonfliktowa, jakaś kura jej wystarczy i będzie spokój :)

Posted

Terminy, które wchodzą w grę:

16-18.08
23-25.08
30.08-01.09

i w zalezności od tego jak będzie z ilością miejsc bedzie możliwość wydłużenia. Aczkolwiek póki co 2 osóbki są tylko chętne na dłuższy wypad. Także jeżeli więcej osób, chetnych na dłuższy pobyt, się nie zgłosi, to nie będziemy kombinować.

Dojazd do Jankowa jest bezproblemowy, jeżeli o pociagi chodzi. Ze stacji jest moze 10min spacerkiem.
Byłam tam kilka razy i zawsze było spoko. Ludzi z psami mnóstwo, terenów spacerowych tez jest do wyboru do koloru. Ogólnie klimat mocno PRLowski. Więc nie liczcie na 5 gwiazdek i łożka wodne.

Cenowo tak jak na stronie, można sobie zerknąć. Mam nadzieje coś utargować. Zobaczymy co się uda :cool3:

Póki co tyle. Dzisiaj wieczorem będę wiedziec więcej.

I gdyby nie wypaliło mamy alternatywę w Sulejowie, koło Piotrkowa Trybunalskiego. ;)