Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='funia']Dziewczyny pamiętajcie ,ze ten wątek to dla niej kopalnia informacji i szczegółow ,,do popprawienia ,,przy ewentualnych działaniach .
Ja jej robiłam wizytę z handzią w Zamościu i co ?Wypadla świetnie tym bardziej ,ze robiłam ją na prośbe goldenów które wstępnie ją zakwalifikowalay .Ktos w Polsce nabierze się nie raz ...[/QUOTE]I to jest straszne!

Posted

[quote name='jolantina']Tak, tutaj możemy ponarzekać, pokląć,porozważać na jaki rodzaj dewiacji psychicznych ta osoba cierpi. I jeszcze coś możemy ...ale o tym cicho sza.
A cała reszta spraw musi toczyć się gdzie indziej. I już się toczy.[/QUOTE]

Tylko trzeba ją do tego zlokalizować... Wtedy .... jakiś czas nikogo nie zaadoptuje.....

Posted

[quote name='jolantina']Tak, tutaj możemy ponarzekać, pokląć,porozważać na jaki rodzaj dewiacji psychicznych ta osoba cierpi. I jeszcze coś możemy ...ale o tym cicho sza.
A cała reszta spraw musi toczyć się gdzie indziej. [B]I już się toczy.[/B][/QUOTE]
Oby pomyślnie!

Zestawienie z postu [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/244873-ZAGINION******-ODDANE-Wioli-Mi%C5%82osz-UWAGA%21SZUKAMY-OS%C3%93B-KT%C3%93E-POWIERZY%C5%81Y-JEJ-ZWIERZ%C4%98TA%21?p=22225216#post22225216"]#1455[/URL] może jej pomóc wymyślać nowe bajeczki...

Posted

[quote name='madziakato']Słuchajcie, mnie się wydaje, że ona jest " wśród nas "cały czas, nie macie takiego wrażenia?:shake:[/QUOTE]
mam dokładnie takie samo wrażenie...

Posted

Szybka reakcja na info o zdjęciach w profilu mówi sama za siebie... Szkoda, że wczoraj tu nie weszłam i nie ściągnęłam ich. Na przyszłość, zdjęcia z fb da się zapisać u siebie otwierając zdjęcie > opcje > pobierz bodajże...

Posted

policja szuka jej naprawdę czy tylko przez osoby z dogo jest ścigana? że taki potwór przebywał we Wrocławiu, aż mi się "włosy na plecach" jeżą!!!
Jakaś taka podobna z foty, jakbym ją już gdzieś widziała.

A co do jej znajomych na fb, to pisałabym do każdej z osób po kolei, ostrzegając - podsyłając ten wątek i to co na fb znalazłam (link). Niech czytają. [B]Dobrze byłoby też dotrzeć do jakiegoś dzień dobry tvn czy pytanie na śniadanie![/B]

Posted

[quote name='irysek']policja szuka jej naprawdę czy tylko przez osoby z dogo jest ścigana? że taki potwór przebywał we Wrocławiu, aż mi się "włosy na plecach" jeżą!!!
Jakaś taka podobna z foty, jakbym ją już gdzieś widziała.

A co do jej znajomych na fb, to pisałabym do każdej z osób po kolei, ostrzegając - podsyłając ten wątek i to co na fb znalazłam (link). Niech czytają. [B]Dobrze byłoby też dotrzeć do jakiegoś dzień dobry tvn czy pytanie na śniadanie![/B][/QUOTE]
Wiesz ...całkiem dobry pomysł .Tylko nie została skazana za psy i nikt jej nic nie udowodnił więc watpie czy ktos zdecyduje się mówić czy ostrzegać w telewizji ...
Aczkolwiek dowodów jest sporo

Posted

Sama mam Ja nadal wśród znajomych, a to tylko po to, aby mieć orientację czy gdzieś się udziela. bo FB tak działa, że widzimy gdzie nasi znajomi przejawiają aktywność.

Posted

[quote name='irysek']policja szuka jej naprawdę czy tylko przez osoby z dogo jest ścigana?
[/QUOTE]
[B]Była[/B] poszukiwana przez policję, już nie jest - pewnie odbębniła jakiś wyroczek z przeszłości i powróciła :roll:

Widzę, że ma w znajomych moją znajomą, konkretniej konto firmowe. W sumie nie powinnam się dziwić. Wrocław - miasto spotkań :roll:

Posted

Im mniej tu będzie napisane, tym lepiej. Wiemy, że wróciła, wiemy gdzie działała.
Straciła grunt pod nogami więc najprawdopodobniej zmieniła rejon.
Wymieniajcie się wiadomościami na PW, tu ma wszystko podane jak na dłoni.

Posted

Na fb działa jako "alta caraya". Jest tak bezczelna, że posługuje się nickiem z dogo (skompromitowanym). W opisie podaje "wolontariusz w firmie" i "wolontariat".

Posted

[quote name='sybisia']Na fb działa jako "alta caraya". Jest tak bezczelna, że posługuje się nickiem z dogo (skompromitowanym). W opisie podaje "wolontariusz w firmie" i "wolontariat".[/QUOTE]
A mi się wydaje,że ma inne konto na fb-na starym w zasadzie nic nie pisze-a to do niej nie podobne

Posted

[quote name='4Łapki']Poprzednia sprawa (za którą była poszukiwana) nie dotyczyła zwierząt, tylko kradzieży.[/QUOTE]

To może warto zastanowić się nad złożeniem zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa, jeżeli są faktycznie ku temu podstawy? Nie wiem jaki jest materiał dowodowy, ale spróbować nie zaszkodzi. Prędzej to poskutkuje, niż ostrzeganie się na forum - informacje tak przekazywane nie dotrą do każdego zainteresowanego, w końcu dogomania, a nawet fb, to dość zamknięte grono osób.

Posted

[quote name='sybisia']Zobaczcie ilu już ma znajomych zwierzolubnych na fb! Plus organizacje prozwierzęce, nie chcę myśleć jak rozwinie swoją "działalność" - horror jakiś![/QUOTE]

gdzie to mogę zobaczyć?

Posted (edited)

Teraz chyba nigdzie, bo skasowane. Jako Alta caraya miała dużo znajomych ludzi i organizacji z dogo.

[url]https://www.facebook.com/alta.caraya/media_set?set=a.157101564461743.1073741830.100004857008310&type=3[/url]

Edited by malagos
Posted

[quote name='Hope2']A mi się wydaje,że ma inne konto na fb-na starym w zasadzie nic nie pisze-a to do niej nie podobne[/QUOTE]

To prawda, ostatnie wpisy są z czerwca 2013. Możliwe, że założyła nowe konto.

• 2 weeks later...