Nugatika Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 ja wlasnie przed 15 minutami zgłosiłam Nugata, i dostaliśmy automatycznie potwierdzenie na maile o zgłoszeniu Quote
Ewelina & Hera Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Theogonia']Ewelina, co sie zle zaczyna, konczy sie bardzo dobrze:) trzeba byc dobrej mysli.[/quote] Heh, no mam nadzieję :lol: [quote name='Goshka']Mam pytanie, czy dostaliście jakieś potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia na maila? Czy oni nie wysyłają takich potwierdzeń?[/quote] Ja na razie dostałam tylko automatyczne potwierdzenie z formularza... Myślę, że powinno przyjść z czasem, oni mają strasznie dużo osób do potwierdzania... Quote
Dada Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Też dostałam potwierdzenie jedynie automatyczne, ale spokojnie czekam :lol: Quote
katik Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ja zgłaszałam u siebie w oddziale i nie dostałam potwierdzenia. Quote
Godelaine Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć czy mogę zmienić klasę suki przez telefon? Bo właśnie przed sekundą wyciągnęłam ze skrzynki dyplom. I chętnie bym sukę do championów przeniosła... Quote
Ravk Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Godelaine']Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć czy mogę zmienić klasę suki przez telefon? Bo właśnie przed sekundą wyciągnęłam ze skrzynki dyplom. I chętnie bym sukę do championów przeniosła...[/quote] Przez telefon nie da rady bo musisz dołączyć do zgłoszenia kopię dyplomu. Wyślij skan dyplomu mailem z prośbą o zmianę klasy podając numer zgłoszenia. Quote
mindgame Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Pierwszy raz jedziemy na wystawę do Katowic i mam takie pytanie odnośnie ringów. Na stronie oddziału jest adnotacja, że owczarki niemieckie będą na hali. Czy są ringi poza halą? jeśli tak to gdzie? jak to wygląda? Quote
Ravk Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='mindgame']Pierwszy raz jedziemy na wystawę do Katowic i mam takie pytanie odnośnie ringów. Na stronie oddziału jest adnotacja, że owczarki niemieckie będą na hali. Czy są ringi poza halą? jeśli tak to gdzie? jak to wygląda?[/quote] Są cztery "strefy" gdzie znajdują się ringi: hala główna spodka, antresola wokół hali głównej, sala gimnastyczna oraz lodowisko. Quote
mindgame Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 na lodowisku w sensie na tafli? jakoś sobie tego nie wyobrażam... Quote
Ravk Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='mindgame']na lodowisku w sensie na tafli? jakoś sobie tego nie wyobrażam...[/quote] Tak, ale tafla lodowiska jest przykryta. Inaczej mielibyśmy "Gwiazdy na lodzie":lol:. Quote
Nanami Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 No jest na lodowisku baaardzo zimno, zwłaszcza jak sie dłużej postoi, ale ogólnie w porządku. Lodowisko jest całe wyłożone dywanem czy jakaś wykładzina. Dla wystawców jest ten komfort, ze moga "zająć" sobie ławeczki i psy tam zostawiać jak coś. Quote
Musiałek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Mam pytanie, czy zna ktos jakies przytulne miejsce gdzie mozna by przenocowac ?? w Spodku zostało juz tylko kilka 1 osobowych pokoi :( Quote
Kika Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 musia a wiesz może przypadkiem gdzie planowana jest VI grupa , oczywiście chodzi mi dalmatyńczyki. Quote
Kika Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='mindgame']na lodowisku w sensie na tafli? jakoś sobie tego nie wyobrażam...[/quote] To sobie wyobraź. Raz juz tak wystawiałam dalmatyńczyka. Jak doszło do naszej rasy - wszystkie bez wyjątku psy przeskakiwały z łapy na łapę, bo im było zimno najnormalniej w świecie. NIe jest to najlepsze miejsce i mam nadzieję,że nas to w tym roku nie czeka. Quote
panienkabubu Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Znam kilka miejsc np. w Mysłowicach bądź w Sosnowcu, ale to dla zmorotyzowanych, bądź tych których po drodze mogę zabrać w sobotę i w niedzielę. Quote
mindgame Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 akurat pasowałoby mi na lodowisku, gdyż mam pieska górskiego, który świetnie czuje się w niskich temperaturach :) Już nie raz było tak, że padała z gorąca... nawet w zimie na hali. Dzięki za odpowiedzi :) Quote
d_orka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='Musiałek']Mam pytanie, czy zna ktos jakies przytulne miejsce gdzie mozna by przenocowac ?? w Spodku zostało juz tylko kilka 1 osobowych pokoi :([/quote] Osoby z psami chętnie przyjmuje hotel "Skaut" zlokalizowany na obrzeżach parku na granicy Katowic i Chorzowa--prosta droga -jakieś 10 min-15 min samochodem od Spodka. Polecam-obok super tereny do wybiegania psiaków:p [URL="http://www.hotel-chorzow.pl/index.php?id=onas"]http://www.hotel-chorzow.pl/index.php [/URL] Quote
musia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Kika']musia a wiesz może przypadkiem gdzie planowana jest VI grupa , oczywiście chodzi mi dalmatyńczyki.[/quote] Gończe polskie i ogary tak jak w ubiegłych latach na płycie głównej ring 4. Posoki też obok - więc dalmatyńczyki się z nami w 4 Quote
lady-bird Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Rozkład ringów to jeszcze nic pewnego. Proszę nie publikować niesprawdzonych informacji. Na zgłoszenie pozostał już ostatni moment ! Quote
musia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Zgoda - publikować - nie będę A gończe osobiście sprawdziłam Quote
Marchewkowy Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Briardy znając życie będą na płycie...a tam zawsze największe tłumy. Na gimnastycznej albo na lodowisku taki luz :) echh... cóż my zgłoszeni opłaceni...nic tylko czekać Quote
Melba Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 niestety Spodek to beton, czasami pomieszczenia są niskie, nie bardzo gdzie jest wyjśc z psem na spacer. Zeby postawić samochód trzeba być naprawdę wcześniej. Ale wszystko rekompensyje toże jest blisko w góry i mozna wyskoczyc na kilka dni:) Quote
Light of Shin-Ra Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ja bym się cieszyła gdybyśmy byli tak jak w zeszłym roku. Quote
Ravk Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Termin przyjmowania zgłoszeń na CACIB Katowice 2008 został przedłużony do 25.01.2008 Quote
Recommended Posts