diana79 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Tosia w super formie, goniła dziś za inną sunią, główkę nastawiała do głaskania, bardzo lubi dzieci :loveu: zaraz wkleję zdjęcia z dzisiejszego spotkania :lol: Quote
Paola06 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 dziękujemy za miłe odwiedzinki:calus::calus: I cioci Dianie, i cioci Akitce i ich TZ:lol::lol: Toska to prawdziwa gwiazda!!!!!!!!!! A te zdjęciuszka z różyczką będą??????????? Ten chłopczyk przybiegł do Tosi zachwycony jej urodą-a ja jak pisałam wcześniej potwierdzam że Tosinka bardzo lubi dzieci:lol::lol::lol: Quote
akucha Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Mamusiu, jaka kochana!!! Jak widać, Tosieńka to pieska idealna!!! Uszka już takie ładne :lol: Ona dopiero teraz zaczęła żyć i cieszyć się z kontaktu z człowiekiem. Po tym co przeszła, jest taka przyjazna, wspaniała Tosia!!! Paola, jak Ty się z nią rozstaniesz?! Quote
Wiola.od.Gacka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Mnie to sie coś wydaje, że się nie rozstaną mam takiego czuja ale moze się mylę zobaczymy. Ważne że Tośka wypiękniała wydobrzała i jest szczęśliwa. Pozdrawiam Anka Quote
Paola06 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Czekamy jeszcze na zdjęciuszka naszej gwiazdeczki od Akitki:lol::lol: Gdyby nie były takie głupkowate-to poroszę o to najpiękniejsze z różyczką:lol::lol: Quote
Paola06 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Uszynki jak widać -nareszcie stoją jak radarki:lol::lol: Quote
Isiak Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Śliczne fotki i śliczna Tosia :loveu: Ja nie potrafiłabym się już z nią rozstać. Na widok tej słodkiej buźki serce topnieje... a jeszcze jak sobie człowiek wyobrazi, co ona musiała przeżyć :placz: Quote
lavinia Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Dzień dobry Tosiu :-) Paola, pisz, pisz, jak tam malutka Quote
amikat Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Tosieńko - ale Ty jesteś szczęśliwa - tyle ciotek!!!!!!!!!!! Zdrowiej maleństwo!!!! i HOP do domeczku! Quote
Paola06 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Dzień doberek:lol::lol: Dzisiaj wizyta u weta-mamy nadzieję że bedzie dobrze:lol: A gdzie ciocia Akitka i jej zdjęciuszka?????? Quote
Akitka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Paola06 napisał(a):Dzień doberek:lol::lol: Dzisiaj wizyta u weta-mamy nadzieję że bedzie dobrze:lol: A gdzie ciocia Akitka i jej zdjęciuszka?????? Zdjęcia zaraz wstawię, wczoraj ja byłam na babskim wieczorze, więc nie byłam w stanie wstawić zdjęć. :cool3: A Daniel miał jakieś problemy z kompem. Tosieńka jest jak modelka, zdjęcia wcale nie głupkowate, a piękne. Zaraz wstawimy... :cool3: A propos czujów... Ja też mam czuja, że Tosia zostanie w Katowicach... :eviltong: Mnie by się w każdym bądź razie ciężko było z Tosią rozstać. :cool3: Quote
Akitka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 No to zaczynam... Zdjęć jest aż 35!!! :cool3: Ładnie wyszły, bo Daniel robił. :loveu: cdn. Quote
Akitka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Tosia ze mną. ;) Tosia z Olą. Czy widzicie tą wzajemną miłość? :loveu: THE END :lol: Ale przyznajcie, że Tosieńka cudowna... :loveu: Quote
Akitka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='lavinia'] to jest bomba !!! mnie się wiele zdjęć podoba, sama nie wiem, które najlepsze... :cool3: Quote
Dan Kasi Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='lavinia'] to jest bomba !!! [quote name='Akitka']mnie się wiele zdjęć podoba, sama nie wiem, które najlepsze... :cool3: No to jest wymiatające :lol: Ale powiem nieskromnie, iż każde jest cudowne !!!! :loveu: :bluepaw: Łapeczka od Moresiątka...:painting: Quote
Recommended Posts