Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tosia w super formie, goniła dziś za inną sunią, główkę nastawiała do głaskania, bardzo lubi dzieci :loveu: zaraz wkleję zdjęcia z dzisiejszego spotkania :lol:

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy za miłe odwiedzinki:calus::calus:

I cioci Dianie, i cioci Akitce i ich TZ:lol::lol:

Toska to prawdziwa gwiazda!!!!!!!!!!

A te zdjęciuszka z różyczką będą???????????

Ten chłopczyk przybiegł do Tosi zachwycony jej urodą-a ja jak pisałam wcześniej potwierdzam że Tosinka bardzo lubi dzieci:lol::lol::lol:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: Mamusiu, jaka kochana!!!
Jak widać, Tosieńka to pieska idealna!!!

Uszka już takie ładne :lol: Ona dopiero teraz zaczęła żyć i cieszyć się z kontaktu z człowiekiem. Po tym co przeszła, jest taka przyjazna, wspaniała Tosia!!!
Paola, jak Ty się z nią rozstaniesz?!

Posted

Czekamy jeszcze na zdjęciuszka naszej gwiazdeczki od Akitki:lol::lol:

Gdyby nie były takie głupkowate-to poroszę o to najpiękniejsze z różyczką:lol::lol:

Posted

Śliczne fotki i śliczna Tosia :loveu: Ja nie potrafiłabym się już z nią rozstać. Na widok tej słodkiej buźki serce topnieje... a jeszcze jak sobie człowiek wyobrazi, co ona musiała przeżyć :placz:

Posted

Paola06 napisał(a):
Dzień doberek:lol::lol:

Dzisiaj wizyta u weta-mamy nadzieję że bedzie dobrze:lol:

A gdzie ciocia Akitka i jej zdjęciuszka??????

Zdjęcia zaraz wstawię, wczoraj ja byłam na babskim wieczorze, więc nie byłam w stanie wstawić zdjęć. :cool3: A Daniel miał jakieś problemy z kompem.

Tosieńka jest jak modelka, zdjęcia wcale nie głupkowate, a piękne. Zaraz wstawimy... :cool3:

A propos czujów... Ja też mam czuja, że Tosia zostanie w Katowicach... :eviltong: Mnie by się w każdym bądź razie ciężko było z Tosią rozstać. :cool3:

Posted

[quote name='lavinia']

to jest bomba !!!

[quote name='Akitka']mnie się wiele zdjęć podoba, sama nie wiem, które najlepsze... :cool3:

No to jest wymiatające :lol:

Ale powiem nieskromnie, iż każde jest cudowne !!!! :loveu:

:bluepaw: Łapeczka od Moresiątka...:painting: