remi333 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 co tam u Tosieńki? jestem cały czas poza zasięgiem. nie mogę zatem osobiście zapytać. juz w środę wracam do telefonicznej cywilizacji. ściskam Tosie łapki wszystkie 4. Quote
Paola06 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Jest straszny upał i chyba przez to je mniej-męczy sie -ale nie zamęczam jej spacerkami-taki dłuższy to serwuje wieczorkiem. A tak poza tym to zdrowieje w sanatorium na Śląsku-he,he -i kto by pomyślał:lol::lol::lol: Quote
remi333 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 byłam kiedyś w Promnicach k/Tychów, na Randce w ciemno. jezioro z wodą I klasy czystości. wiem zatem, że sanatorium na Śląsku to nie fatamorgana. a U Oli, bardziej komfortowo niż u księżnej Daysy. Quote
Akitka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Paola06 napisał(a):Jest straszny upał i chyba przez to je mniej-męczy sie -ale nie zamęczam jej spacerkami-taki dłuższy to serwuje wieczorkiem. A tak poza tym to zdrowieje w sanatorium na Śląsku-he,he -i kto by pomyślał:lol::lol::lol: bardzo porządne sanatorium, a co... :cool3: Quote
Paola06 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ale ja to niestety napisałam z sarkazmem-bo u nas niestety wszystkie normy na świeży powietrze przekroczone:( A tu proszę-są i tacy którzy potrafia sie kurować i dochodzic do formy:lol::lol::lol: Quote
Akitka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Paola06 napisał(a):Ale ja to niestety napisałam z sarkazmem-bo u nas niestety wszystkie normy na świeży powietrze przekroczone:( A tu proszę-są i tacy którzy potrafia sie kurować i dochodzic do formy:lol::lol::lol: a tam... Olu to nie chodzi o powietrze... chodzi o opiekę... :cool3: Quote
Paola06 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Tośka to kawał leniucha!!!!!!!! W ten upał to trzeba ja doslownie ciągnąć za sobą żeby chociaż troche świata obejrzała:lol::lol::lol: reni-przepraszam ale czemu masz ograniczony zasięg??? Dzwoniłysmy z Tosią do Ciebie dzisiaj-nie odbierałas? Masz jakis wyjazd?-przepraszam ale pytam pod kątem Tosinym. Quote
Akitka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Paola06 napisał(a):Tośka to kawał leniucha!!!!!!!! W ten upał to trzeba ja doslownie ciągnąć za sobą żeby chociaż troche świata obejrzała:lol::lol::lol: reni-przepraszam ale czemu masz ograniczony zasięg??? Dzwoniłysmy z Tosią do Ciebie dzisiaj-nie odbierałas? Masz jakis wyjazd?-przepraszam ale pytam pod kątem Tosinym. i jak wieczorne wyjście Oluś? :cool3: Ambra się nawet ruszyła... :lol: Quote
Akitka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Paola06 napisał(a):Tośka to kawał leniucha!!!!!!!! W ten upał to trzeba ja doslownie ciągnąć za sobą żeby chociaż troche świata obejrzała:lol::lol::lol: reni-przepraszam ale czemu masz ograniczony zasięg??? Dzwoniłysmy z Tosią do Ciebie dzisiaj-nie odbierałas? Masz jakis wyjazd?-przepraszam ale pytam pod kątem Tosinym. i jak wieczorne wyjście Oluś? :cool3: Ambra się nawet ruszyła... :lol: I jakiś Pan gdy jego mały kundelek bez smyczy wyleciał na Ambrę z jazgotem wrzasnął "ugryź ch***" i się wcale nie zirytowałam... :diabloti: krzyknęłam tylko: "zaraz ja Pana pogryzę"... grzeczniutka byłam, prawda? :siara: Quote
Wiola.od.Gacka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Wielce tolerancyjna byłaś w takiej sytuacji. Zuzia trochę dyszała ciężkie powietrze dało się we znaki ale biegła po parku po 19 Pozdrawiam Anka Quote
Akitka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Wiola.od.Gacka napisał(a):Wielce tolerancyjna byłaś w takiej sytuacji. Mówiłam przecież, że ja grzeczna jestem... :evil_lol: Quote
Paola06 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 No to musze przyznać szczerze-że wieczorowa porą Tosinka w wydaniu plenerowym zaliczyła i Rejs i V abank-była b.zadowolona bo wreszcie bylo troszke chlodniej:):) Dobrej nocki :calus: Quote
maciaszek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Paola06 napisał(a):No to musze przyznać szczerze-że wieczorowa porą Tosinka w wydaniu plenerowym zaliczyła i Rejs i V abank-była b.zadowolona bo wreszcie bylo troszke chlodniej:):) Dobrej nocki :calus: Vabank? A miały być "Zabójcze ryjówki" :evil_lol:... Nawet chciałam się wybrać zobaczyć to cudo. Ale skoro był Vabank to dobrze, że nie poszłam. Chociaż, chociaż.... gdybym poszła to poznałabym Tosię kinomankę :) Quote
Akitka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 maciaszek napisał(a):Vabank? A miały być "Zabójcze ryjówki" :evil_lol:... Nawet chciałam się wybrać zobaczyć to cudo. Ale skoro był Vabank to dobrze, że nie poszłam. Chociaż, chociaż.... gdybym poszła to poznałabym Tosię kinomankę :) Tosia w kinie..? :cool3: Zresztą od razu widać, że z niej światowa dziewczyna... :loveu: Quote
_beatka_ Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 hoho to się bedzie miala czym chwalić kinomanka:evil_lol: Quote
Akitka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 nie ma co... z Tosi jest wprost dama salonowa... :loveu: Quote
lavinia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Paola, czy coś wiadomo w sprawie fotek ?? daj znać na pw, proszę i zapomniałam podziękować za wczorajszy tel :loveu: :loveu: Quote
Akitka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 lavinia napisał(a):Paola, czy coś wiadomo w sprawie fotek ?? daj znać na pw, proszę i zapomniałam podziękować za wczorajszy tel :loveu: :loveu: Ola właśnie do mnie dzwoniła. Nie ma komputera przez 2 dni, gdyż oddała go do "aktualizacji". :cool3: Tosia ma się dobrze. Właśnie były na spacerku. Widzisz, Lavinia, zapomniałam się spytać o te zdjęcia, a też byłam ciekawa, czy Ola już je ma. ;) Quote
lavinia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Akitko, to ja do niej zadzwonię wieczorem i dam znać póżniej co i jak Quote
Akitka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 lavinia napisał(a):Akitko, to ja do niej zadzwonię wieczorem i dam znać póżniej co i jak Tak, bardzo Cię proszę o PW, jak już będziesz wszystko wiedzieć. :cool3: Quote
lavinia Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 dziś Paola idzie po zdjęcia, więc można będzie działać !! Quote
Akitka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 lavinia napisał(a):dziś Paola idzie po zdjęcia, więc można będzie działać !! super... dajcie znać o poczynaniach. :cool3: Quote
Paola06 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Hey,hey-jestesmy:):):) Długo nas nie bylo bo komputerek zapchał sie na amen. U nas wszystko9 na najlepszej drodze do zdrowienia. Niestety arytmia jest nadal ale juz niema takich dlugich bloków. Usg,i reszta innych badań 4czerwca. Do tego czasu Tosia nadal:smarowanko,czyczczonko uszysków,leki nasercowe,essentiale,i za dwa dni kolejna dawka CONVENII-dłudodziałającego antybiotyku. Tosi dopisuje humorek,lubi sie sprowokowana - wygłupiać.Upały przeszła bez sensacji-przyznam szczerze że kondycja poprawia się:):) Niewiem czy pisalam wam wcześniej że w pierwsze dni pobytu kiedy trzeba bylo jechać do weta-to był ten długi weekend(który miałam spędzić szczęśliwie wypoczywając na Mazurach)więc WSZYSCY znajomi powyjeżdzali,dogo opustoszalo,upał-woziłam Tosię w wózku pozyczonym od sąsiadów:) Niestety wtedy Tosia przeszła DOSLOWNIE parę kroków i rozpłaszczała sie jak żaba na ulicy-nieśc ja na rękach też nie mogłam bo to jednak jest kawal drogi-a ona malo nie waży. Siedziała w wózku bardzo grzecznie i tak przez park Kościuszki zasuwałyśmy.Miny spacerowiczów były pocieszne:):) Ale na szczęście na to nie zwracałam uwagi-przejęta byłam za bardzo stanem Toski. A teraz........:dziewczyna prze do przodu że aż miło:lol::lol::lol:i nawet kręci tyłyczkiem:lol::lol: Zdjęć nam dzisiaj nie wydali :( Mam jutro po nie podejść-nie bylo odpowiedzi pozytywnej z W-awy. Quote
lavinia Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Paola, to czekamy na foty, bo tu juz wszystko jest nagrane - Maupa jest już umówiona, wiesz gdzie i będziemy działać Quote
Akitka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Olu, widzisz jak się wspaniale Tosią zaopiekowałaś... :cool3: Tosieńka na pewno jest ci za to wdzięczna. :cool3: Napisz na PW jak tam decyzje. :cool3: Acha, i wygłaskaj Tosię ode mnie. :loveu: Quote
Recommended Posts