Tola Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Bardzo się cieszę z tak wspaniałego końca ciapusiowej historii, mamusia i synek w jednym mieście, w kochających rodzinach :smile: Nowe imię pasuje do chłopaka :smile: Quote
agat21 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Popłakałam się ze szczęścia, że mój maluszek (wiem, wiem, że to było dawno, ale takim pozostał w mej pamięci ;)) ma taki dobry i kochający dom. Kłaniam się do samej ziemi wszystkim, którzy pomogli Agatce i Jacusiowi w ich drodze do własnych szczęśliwych domów :modla: Mureczko, Tobie za opiekę nad naszą rodzinką i wszystkim kochanym dogomaniaczkom, które wspierały psiaczki i zaglądały do nich :hand: Dzięki dzięki dzięki!!! Quote
agat21 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Szkoda tylko, że choć jednego malutkiego zdjęcia się nie udało zrobić Ciaptulowi, ale już nie marudzę... ;) Quote
AlfaLS Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Szkoda tylko, że choć jednego malutkiego zdjęcia się nie udało zrobić Ciaptulowi, ale już nie marudzę... ;) A może udałoby się jakoś poprosić opiekunów Ciapulka o fotki? Quote
agat21 Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Ciekawe jak się miewają mordeczki kochane - Jacuś i Agatka?? Myślę często o nich :) Quote
agat21 Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Ja też jestem bardzo ciekawa... Ściskam Afuniu! :calus: Fajnie, że jeszcze pamiętasz cichą mamusię i syna rozrabiakę ;) Quote
Figunia Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Tez zagladam do psiaczkow i ciesze sie, ze tak mamusia jak i synek maja wspaniale domy. Wszystkiego najpsiejszego Ciapulki!!!!! Quote
AlfaLS Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Ściskam Afuniu! :calus: Fajnie, że jeszcze pamiętasz cichą mamusię i syna rozrabiakę ;) Pamiętam, pamiętam - tą parkę trudno zapomnieć :-) Quote
agat21 Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Tez zagladam do psiaczkow i ciesze sie, ze tak mamusia jak i synek maja wspaniale domy. Wszystkiego najpsiejszego Ciapulki!!!!! Dzięki Figuniu :calus: Quote
Figunia Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 To jeszcze zloze zyczenia na moim ulubionym watku,,, Wesolych i spokojnych Swiat!!! W zdrowiu! Wszystkim dwu i czworonoznym Istotom!!! :) Quote
AlfaLS Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Kochani wielbiciele Agatki i Ciapulka - wesołych Świąt! Quote
Tola Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Pozdrowienia od Agatki - Agatka jak zwykle święta spędzała w Zamościu:) 1 Quote
agat21 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Pozdrowienia od Agatki - Agatka jak zwykle święta spędzała w Zamościu:) Jejciu!! Maleństwo kochane :) Robi się coraz bardziej dystyngowana ;) Dzięki Tolu za śliczne zdjęcia - to prawdziwy miód w serce :) Quote
Figunia Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Kochany Psi Drobiazg...Te malusie tak lapia za serce... Quote
zachary Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Super,że Agatka ma tak wspaniały żywot! Agat21, uratowałaś ją!!! Quote
grubahela Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 U Agatki wszytko super. Zdrowa i szczęśliwa ;) Już wyczekuje wiosny, bo zaczyna się kłaczyć niemiłosiernie. A tak jeszcze z ciekawostek, to pod koniec ubiegłego roku Agatka przez pewien czas dni miała w domu towarzysza - kolegę. Moja żona znalazła błąkającego się po ulicy pieska (http://www.dogomania.com/forum/topic/144229-znalezion-psa-cocker-spaniel/). Właściciel się nie znalazł (pomimo ogłoszeń w internecie, schronisku, u lokalnego weta i "po płotach"), za to my Kapslowi (tak się teraz nazywa) znaleźliśmy super domek w Lublinie. Na dworze Agatka bawiła się z nim super, ale w domu musiała pokazać, czyje to włości: - przeganiała go z fotela, - właziła do nas pod koc i sapała z gorąca, byle tylko mu pokazać :) - ciągle wyjadała mu suchą karmę z miseczki i piła jego wodę, dopiero jak tam się skończyło, szła do swoich miseczek. Na koniec kilka zdjęć z "przełomu" 2014/2015. Pozdrawiamy we trójkę. Quote
AlfaLS Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Jaka piękna prawdziwa dama z tej naszej Agatki :D . Bardzo dziękujemy za tak dobre i w dodatku "zobrazowane" wiadomości! Teraz to ja jestem ciekawa co u Ciapulka... :) Quote
Figunia Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Piekne zdjecia pieknej, slodkiej Kruszynki...:) Quote
bela51 Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Jaka śłiczna dziwczynka, lsniąca, zadbana i pewnie pachnąca :) Quote
Figunia Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Do pelni szczescia, po wstawieniu najnowszych fotek Agatki, brakuje jeszcze wpisu Cioci agat21 - Jej wzruszen i zachwytow... :) Quote
AlfaLS Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Do pelni szczescia, po wstawieniu najnowszych fotek Agatki, brakuje jeszcze wpisu Cioci agat21 - Jej wzruszen i zachwytow... :) Masz rację - Agat21 gdzie jesteś? Dlaczego nie podziwiasz córeczki swej??? Quote
Recommended Posts