Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...do wyboru do koloru:lol:.Widzicie te białe ręczniki mój staruszek Pako nie wytrzymał i kiedy zobaczył Misię,musiał zaznaczyć;)

ulubione zajęcie Misi,przyglądanie się w kuchni gazowej:lol:

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

sonek666 napisał(a):
Obiezyswiat75 i zrobiłam ;) Tylko na zasadzie: wysyłasz zdjęcia (tudziez spis w przypadku książek, fimów itp.), ja robię bazarek bo mam już dwa pokoje obładowane fantami i nie za bardzo mam już gdzie wpychać :evil_lol:

Dziewczyny mam zdjęcia książek...jak byście chciały na bazarek do podajcie mi namiary gdzie wysłać mam zdjęcia :)

Romka jesteś wspaniałą osobą!!!!:D

Edited by b-b
Posted (edited)

Romka jesteś stokroć janilolem:bye::modla::modla::iloveyou:malenka cudnaja:buzi::iloveyou:sciskam ogromnie za całunie stadeczko Twoje, malenka zadziwiona i taka spokojniusia , jak ona bardzo pragnie być kochana:calus:

Edited by ewa gonzales
Posted

Poker napisał(a):
Jak dobrze,że mała jest u Ciebie.Coś wiesz na temat rokowania?Co to był za guz?

Ostateczna diagnoza w poniedziałek.Klinika analizuje wyniki wszystkich badań.

Posted (edited)

Dziewczyny chyba do reszty zwariowałam ale nie mogłam inaczej ,musiałam zatrzymać ją u siebie.Trzeba było widzieć miny sąsiadów w mojej kamienicy;)...Na szczęście jest ich tylko trzech.Najgorzej mam logistycznie bo mój staruszek Pako czasami też wymaga zniesienia po schodach.Misię znoszę, raz ma jeszcze szwy( do środy),dwa nie potrafi chodzić po schodach.Siusiu w domu było jeszcze tylko raz,dziś było już siusiu na podwórku.Wstaję godzinę wcześniej i ogarniam to towarzystwo.
Wrzucę trochę zdjęć:

sama wybrała sobie to miejsce,więc przeniosłam je śpiwór i tam najczęściej leży.Czerwone to kanapa-miejsce Romki,mojej suczki a fotel w kwiatki jest mój:lol:.Pako najczęściej śpi w sypialni jak to staruszek.:lol:

Edited by Romka
Posted

:loveu::placz:i ja z tej szczesliwosci , która widać u malej Misienki postokroc:Cool!::iloveyou::iloveyou::iloveyou:Romko janiele:modla::modla::modla:dziekujemy stokroć. konto fundacyjne wkleilam

Posted

Misia dostaje raz dziennie tabletkę,która pomaga jej regenerować wątrobę,raz w tygodniu będzie kąpana(wypada w środę) i także w środę będzie miała zdejmowane szwy.Została odrobaczona,kolejna tabletka za 2 tygodnie.Jak będzie diagnoza oczywiście będą leki.

Posted

po takiej poniewierce, schorowana, psinka trafiła do raju.
Wzruszenie i radość z uratowania Miski jest tak wielka, że brak słów.
DZIĘKUJĘ ROMKA!!!!:buzi:

Posted

Ona rzeczywiście jest malutka. Ale brzusio ma jeszcze spore.Może wątroba jest powiększona.
Ona bardziej niż westa przypomina mi jakiegoś teriera typu russel czy pearson.

Posted

Wspaniale, że mała jest u Ciebie :)a nie tam sama na podwórku.
Postaram się jeszcze coś zebrać na kolejny bazarek....chociaż z tym ciężko.

Posted

Poker napisał(a):
Ona rzeczywiście jest malutka. Ale brzusio ma jeszcze spore.Może wątroba jest powiększona.
Ona bardziej niż westa przypomina mi jakiegoś teriera typu russel czy pearson.

Wyniki krwi nie wskazują na jakieś zmiany wątrobowe,ale po otwarciu brzuszka ,widać było,że wątroba była trochę zmieniona.W opisie leczenia jest to napisane ,jak odnajdę to napiszę jakiego słowa użył lekarz.

Posted

b-b napisał(a):
Wspaniale, że mała jest u Ciebie :)a nie tam sama na podwórku.
Postaram się jeszcze coś zebrać na kolejny bazarek....chociaż z tym ciężko.

Bardzo dziekuję!:lol: