Romka Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 ...do wyboru do koloru:lol:.Widzicie te białe ręczniki mój staruszek Pako nie wytrzymał i kiedy zobaczył Misię,musiał zaznaczyć;) ulubione zajęcie Misi,przyglądanie się w kuchni gazowej:lol: Quote
b-b Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 (edited) sonek666 napisał(a):Obiezyswiat75 i zrobiłam ;) Tylko na zasadzie: wysyłasz zdjęcia (tudziez spis w przypadku książek, fimów itp.), ja robię bazarek bo mam już dwa pokoje obładowane fantami i nie za bardzo mam już gdzie wpychać :evil_lol: Dziewczyny mam zdjęcia książek...jak byście chciały na bazarek do podajcie mi namiary gdzie wysłać mam zdjęcia :) Romka jesteś wspaniałą osobą!!!!:D Edited June 29, 2013 by b-b Quote
sonek666 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 No przecudne wieści :loveu: ( pomijając rachunek ). Śliczna jest ta Mała. Na spokojnie dojdzie do siebie i można robić ogłoszenia :) Już do Ciebie b-b piszę ;) Quote
zachary Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Misia jakby zdziwiona takim normalnym traktowaniem...Długo była zaniedbywana... Quote
Nadziejka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 (edited) Romka jesteś stokroć janilolem:bye::modla::modla::iloveyou:malenka cudnaja:buzi::iloveyou:sciskam ogromnie za całunie stadeczko Twoje, malenka zadziwiona i taka spokojniusia , jak ona bardzo pragnie być kochana:calus: Edited June 29, 2013 by ewa gonzales Quote
sonek666 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 I zapraszam na kolejny bazarek dla Miśki.Tym razem książeczki podarowała B-B :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/thread...8#post21025248 Quote
Poker Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Jak dobrze,że mała jest u Ciebie.Coś wiesz na temat rokowania?Co to był za guz? Quote
Nadziejka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Sciskamy za malenka:modla::modla::iloveyou:ciociu Romko,czy będziesz zbierac na swoje konto dla malej , czy wkleic na zakończony http://www.dogomania.pl/forum/threads/244603-Koniec-Rozliczam-dla-b-chorej-suni-z-autostrady-zapraszam-sercem-od-20-6-27-6-g-22 konto fundacyjne? Quote
Romka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 [quote name='ewa gonzales']Sciskamy za malenka:modla::modla::iloveyou:ciociu Romko,czy będziesz zbierac na swoje konto dla malej , czy wkleic na zakończony http://www.dogomania.pl/forum/threads/244603-Koniec-Rozliczam-dla-b-chorej-suni-z-autostrady-zapraszam-sercem-od-20-6-27-6-g-22 konto fundacyjne? Wrzuć na konto fundacyjne.Będzie płacone z tego konta.DZIĘKUJĘ!!!:lol: Quote
Romka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 [quote name='sonek666']I zapraszam na kolejny bazarek dla Miśki.Tym razem książeczki podarowała B-B :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/thread...8#post21025248 Zaraz pędzę...dziękuję Wam bardzo:lol: Quote
Romka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Poker napisał(a):Jak dobrze,że mała jest u Ciebie.Coś wiesz na temat rokowania?Co to był za guz? Ostateczna diagnoza w poniedziałek.Klinika analizuje wyniki wszystkich badań. Quote
Romka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 (edited) Dziewczyny chyba do reszty zwariowałam ale nie mogłam inaczej ,musiałam zatrzymać ją u siebie.Trzeba było widzieć miny sąsiadów w mojej kamienicy;)...Na szczęście jest ich tylko trzech.Najgorzej mam logistycznie bo mój staruszek Pako czasami też wymaga zniesienia po schodach.Misię znoszę, raz ma jeszcze szwy( do środy),dwa nie potrafi chodzić po schodach.Siusiu w domu było jeszcze tylko raz,dziś było już siusiu na podwórku.Wstaję godzinę wcześniej i ogarniam to towarzystwo. Wrzucę trochę zdjęć: sama wybrała sobie to miejsce,więc przeniosłam je śpiwór i tam najczęściej leży.Czerwone to kanapa-miejsce Romki,mojej suczki a fotel w kwiatki jest mój:lol:.Pako najczęściej śpi w sypialni jak to staruszek.:lol: Edited June 30, 2013 by Romka Quote
Romka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Byliśmy też na malutkim spacerku: I na koniec brrr,faktura: ...jutro prześlę ją do Fundacji MONDO CANE. Quote
Nadziejka Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 :loveu::placz:i ja z tej szczesliwosci , która widać u malej Misienki postokroc:Cool!::iloveyou::iloveyou::iloveyou:Romko janiele:modla::modla::modla:dziekujemy stokroć. konto fundacyjne wkleilam Quote
Romka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Dostałam też dla Misi 100zł od p.Krzysztofa z Łowicza:lol:DZIĘKUJEMY BARDZO!:lol: Quote
Romka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Misia dostaje raz dziennie tabletkę,która pomaga jej regenerować wątrobę,raz w tygodniu będzie kąpana(wypada w środę) i także w środę będzie miała zdejmowane szwy.Została odrobaczona,kolejna tabletka za 2 tygodnie.Jak będzie diagnoza oczywiście będą leki. Quote
Figunia Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 po takiej poniewierce, schorowana, psinka trafiła do raju. Wzruszenie i radość z uratowania Miski jest tak wielka, że brak słów. DZIĘKUJĘ ROMKA!!!!:buzi: Quote
Poker Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Ona rzeczywiście jest malutka. Ale brzusio ma jeszcze spore.Może wątroba jest powiększona. Ona bardziej niż westa przypomina mi jakiegoś teriera typu russel czy pearson. Quote
b-b Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Wspaniale, że mała jest u Ciebie :)a nie tam sama na podwórku. Postaram się jeszcze coś zebrać na kolejny bazarek....chociaż z tym ciężko. Quote
Romka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Poker napisał(a):Ona rzeczywiście jest malutka. Ale brzusio ma jeszcze spore.Może wątroba jest powiększona. Ona bardziej niż westa przypomina mi jakiegoś teriera typu russel czy pearson. Wyniki krwi nie wskazują na jakieś zmiany wątrobowe,ale po otwarciu brzuszka ,widać było,że wątroba była trochę zmieniona.W opisie leczenia jest to napisane ,jak odnajdę to napiszę jakiego słowa użył lekarz. Quote
Romka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 b-b napisał(a):Wspaniale, że mała jest u Ciebie :)a nie tam sama na podwórku. Postaram się jeszcze coś zebrać na kolejny bazarek....chociaż z tym ciężko. Bardzo dziekuję!:lol: Quote
rodzinaLilki Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Nie możemy pozostać obojętni. Bianka i lilka pomogą i przelejemy grosz. Witam serdecznie! Quote
Recommended Posts