Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AniaWena']Na stronie Westy do adopcji na FB (https://www.facebook.com/pages/Westy-do-adopcji/210835138975157) - pojawiła się prośba o podanie danych do przelewu pieniędzy - nr konta i informacje.

Proszę wstawienie tutaj lub na stronie FB Westy do adopcji.

Pozdrawiam,
Ania Michalska

Oto konto na które można wpłacać pieniądze na Miśkę;

Konto do wpłat dla Misi Z DOPISKIEM "Misia"
Fundacja MONDO CANE
ul. Grodziska 13
96-321 Żabia Wola
NIP 5291801195

konto Bank Pekao S.A. 58 1240 6348 1111 0010 4518 3305
zagranica : pay pal - [email protected] "Misia"
IBAN PL58124063481111001045183305
SWIFT:PKOPPLPW

Posted

dzięki widziałam numer konta, jestem na wydarzeniu na FB, na naszej stronie Westy do adopcji tez wrzuciłam info o możliwości darowizn na ten numer konta.

pozdrawiam,
ania

Posted

Witam wszystkich na wątku Misi.BARDZO SIĘ CIESZĘ,ŻE JESTEŚCIE:lol:

Najnowsze wieści są takie,że Miśka nie ma nużeńca,grzyba,świerzba.:lol:

Jej stan skóry to efekt zaniedbania.Miśka ma prawdopodobnie chorą tarczycę.Za 2-3 dni będą wyniki badań.Miała pobraną krew,zeskrobiny.Jest codziennie kąpana.Ma apetyt.Dziś będzie USG.Dziś też będę ponownie dzwonić do kliniki i podam najnowsze wieści.

Nie wiem ile będą kosztowały wyniki badań,koszt pobytu Miśki w klinice ale potrzebujemy pieniędzy.POMÓŻCIE PROSZĘ!

Prosto z kliniki Misia pojedzie do hoteliku w Teresinie.Koszt pobytu małej w hoteliku 360zł.Na to też potrzebujemy pieniędzy.

Posted

Dziewczyny kontaktowałam się dziś z kliniką i mam nowe informacje o stanie zdrowia niuni.

Dziś zrobiono Misi usg,okazało się ,że suczka ma olbrzymiego guza na jajniku,który wypełnia całą jamę brzuszną.Guz jest tak duży,że na zdjęciach zasłania pozostałe narządy wewnętrzne.Jest konieczna operacja,która pozwoli go usunąć.Nie wiadomo czy guz jest nowotworowy.Wyraziłam zgodę na operację Misi,która będzie operowana już jutro.Dr Szulc jest zdania,że guz powoduje zaburzenia hormonalne co w rezultacie przekłada się na taki wygląd Misi (traci sierść).Wygląd skóry jest natomiast sprawą wtórną (zniedbanie)

Misia jest w dobrym stanie ogólnym.Jeśli będzie to możliwe Misia przy okazji operacji zostanie też wysterylizowana.

PROSZĘ POMÓŻCIE!!!

Posted

[quote name='doddy']Wygląda na nużycę typowo, a nie na tarczycę pod kątem ogólnym. To tak tylko wskazówkowo.
Nużycę nie zawsze potwierdzają zeskrobiny.[/QUOTE]

Mówiłam to już, że nużeńca nie zawsze można wykryć w zeskrobinach - czasami trzeba badań krwii.

suma sumarum - ważne że suńka jest w super rękach

ponawiam prośbę - kto ma jakieś fanty na bazarek???

Posted

Wstawilam watus na mój bazarek,porozsylam malenka:iloveyou:, trzeba mnóstwo pieniazkow przecież ..... :bye::modla:Malwo jak dobrze ze zajrzalas

Posted

Dzwoniłam do kliniki,Misia właśnie się wybudziła i w tej chwili czuje się dobrze.Dzisiejsza noc będzie dla Misi trudna...trzymajcie kciuki.Jutro rano dowiem się jak czuje się Misia po nocy.Malutka jest już wysterylizowana.Oby było wszystko dobrze.

Posted

Przybyłam na wezwanie Ewy :)

AniaWena napisał(a):
Mówiłam to już, że nużeńca nie zawsze można wykryć w zeskrobinach - czasami trzeba badań krwii.

suma sumarum - ważne że suńka jest w super rękach

ponawiam prośbę - kto ma jakieś fanty na bazarek???

Coś tam znajdę i mogę coś podesłać bo sama nie mam czasu na kolejny bazarek:)
Proszę o dane do wysyłki na PW :)