Nadziejka Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 jaka bidunia na zdj:-(:-(:-( o matulu .... ale ale już teraz musi być tylko lepiej :iloveyou::modla::modla::modla: Quote
Romka Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 Ja też mam nadzieję,że będzie już tylko lepiej.Najpierw wyrzucona z miejsca które jak sądzę znała od urodzenia,potem autostrada,nowe podwórko gdzie była sama.Lecznica jedna,lecznica druga.Pewnie boli ją wszystko i tyle nowych nieznanych,nie zawsze fajnych zapachów.Na wybiegu jest pewnie z innymi większymi od siebie psiakami,które też są chore.To się przekłada na jej samopoczucie i w rezultacie wygląd. Quote
anica Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 b-b napisał(a):Kochane małe nieszczęście ... często się z Tobą zgadzam, bardzo często;) Quote
Nadziejka Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Malenka kochana - te wszystkie bidy się snia po nocach :-(:-( i czlek b cierpi , ze nie wszystkim pomoc zdola ...ech ...zycie:-( malizno kochana sciskamy za ciebie :calus::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
ida47 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 biedna malutka ,tyle wycierpiala ,bedzie juz tylko lepiej Quote
Romka Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Dzwoniłam dziś do kliniki,Misia czuje się dobrze.Nie ma zagrożeń.Jutro będę u Misi osobiście i mam nadzieję,że uda mi się zrobić kilka zdjęć malutkiej.:lol: Quote
Nadziejka Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Przekaz malunkiej milion cieplych myśli od nas ciociu:bye::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
sonek666 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Ewusia dała sygnał więc zapraszam na bazarek dla Małej:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/244670-Książki-WIĘZY-KRWI-IMPERIUM-WAMPIRÓW-WAMPIR-LESTAT-o-uzależnieniach-dla-MIŚKI-7-02-)?p=21001903#post21001903 Quote
Figunia Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Z zaproszenia na bazarek trafiłam do Misi. Tak się cieszę, że jest już po operacjach i tak dzielnie je zniosła. Tyle nieszczęść spadło na taką kruszynę.Brak słów, tylko łzy lecą... W ostatniej chwili ją uratowałyście, DZIĘKUJE!!! Trzymam kciuki za szybki i całkowity powrót do zdrowia Suńki i wspaniały, kochający domek! Quote
mdk8 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 ja też jestem z zaproszenia na bazarek / zaraz tam wracam/ , biedna mała. Pomogę w miarę możliwości. Quote
from_wonderland Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Romka napisał(a):Dzwoniłam dziś do kliniki,Misia czuje się dobrze.Nie ma zagrożeń.Jutro będę u Misi osobiście i mam nadzieję,że uda mi się zrobić kilka zdjęć malutkiej.:lol: To cóz, czekamy jutra, może zdjęcia wpadną :) Quote
Nadziejka Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Malenka zaglądamy i ogromnie za ciebie sciskamy:modla::modla::modla::iloveyou: Quote
Romka Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 b-b napisał(a):Gdzie wysłać fanty???:cool3: Nie wiem do kogo,naprawdę...CZY KTOŚ WIE DO KOGO MOŻNA PRZESŁAĆ FANTY NA MIŚKĘ? Quote
Romka Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Wróciłam właśnie z kliniki doktora Szulca.Na początek zdjęcia,wrzucam wszystkie,choć są kiepskiej jakości: ...niunia nie poznała mnie:roll: Ale za chwilę wybiegała raźnie i biegała radośnie po klinice: Quote
Romka Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 A tak wygląda brzuszek małej po zabiegu:sterylizacji i usunięcia guza na jajniku: ...sama byłam ciekawa:lol: Quote
Romka Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 I jeszcze biegi Misi po klinice: Nie zdążyłam porozmawiać z doktorem Szulcem,który przeprowadzał zabieg.Wskazania co do dalszej opieki weterynaryjnej otrzymam pewnie dziś wieczorem po rozmowie telefonicznej.Misia jest już do odebrania z kliniki ,trzeba tylko zdjąć jej szwy. I teraz najważniejsze koszt operacji i opieki w klinice 1300zł !!! Quote
Romka Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 KOSZTY ZABIEGU MISI(STERYLIZACJA+ USUNIĘCIE GUZA) oraz koszty opieki weterynaryjnej w klinice 1300zł Wpływy: 50zł-p.Danuta J. 250zł Romka plus koszty transportu Misi na trasie Łowicz-Zgierz-Łowicz 100zł p.Marcin F. Razem 400zł PROSZĘ POMÓŻCIE!!! Quote
b-b Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Romka napisał(a):Nie wiem do kogo,naprawdę...CZY KTOŚ WIE DO KOGO MOŻNA PRZESŁAĆ FANTY NA MIŚKĘ? Jak już będzie wiadomo kto się podejmie zbierania fantów to dajcie mi znać na PW gdzie mam je wysłać. Niestety czas mnie ostatnio strasznie goni i mogę przeoczyć/ lub nie wejść tu . Quote
obiezyswiat75 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 I ja bym mogła kilka książek podesłać na bazarek - ksiązki takie "chodliwe" - Coben, Geritsen, Grochola Quote
Recommended Posts