Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też mam nadzieję,że będzie już tylko lepiej.Najpierw wyrzucona z miejsca które jak sądzę znała od urodzenia,potem autostrada,nowe podwórko gdzie była sama.Lecznica jedna,lecznica druga.Pewnie boli ją wszystko i tyle nowych nieznanych,nie zawsze fajnych zapachów.Na wybiegu jest pewnie z innymi większymi od siebie psiakami,które też są chore.To się przekłada na jej samopoczucie i w rezultacie wygląd.

Posted

Malenka kochana - te wszystkie bidy się snia po nocach :-(:-( i czlek b cierpi , ze nie wszystkim pomoc zdola ...ech ...zycie:-( malizno kochana sciskamy za ciebie :calus::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Dzwoniłam dziś do kliniki,Misia czuje się dobrze.Nie ma zagrożeń.Jutro będę u Misi osobiście i mam nadzieję,że uda mi się zrobić kilka zdjęć malutkiej.:lol:

Posted

Z zaproszenia na bazarek trafiłam do Misi.
Tak się cieszę, że jest już po operacjach i tak dzielnie je zniosła.
Tyle nieszczęść spadło na taką kruszynę.Brak słów, tylko łzy lecą...
W ostatniej chwili ją uratowałyście, DZIĘKUJE!!!
Trzymam kciuki za szybki i całkowity powrót do zdrowia Suńki i wspaniały, kochający domek!

Posted

Romka napisał(a):
Dzwoniłam dziś do kliniki,Misia czuje się dobrze.Nie ma zagrożeń.Jutro będę u Misi osobiście i mam nadzieję,że uda mi się zrobić kilka zdjęć malutkiej.:lol:

To cóz, czekamy jutra, może zdjęcia wpadną :)

Posted

Wróciłam właśnie z kliniki doktora Szulca.Na początek zdjęcia,wrzucam wszystkie,choć są kiepskiej jakości:

...niunia nie poznała mnie:roll:

Ale za chwilę wybiegała raźnie i biegała radośnie po klinice:

Posted

I jeszcze biegi Misi po klinice:

Nie zdążyłam porozmawiać z doktorem Szulcem,który przeprowadzał zabieg.Wskazania co do dalszej opieki weterynaryjnej otrzymam pewnie dziś wieczorem po rozmowie telefonicznej.Misia jest już do odebrania z kliniki ,trzeba tylko zdjąć jej szwy.

I teraz najważniejsze koszt operacji i opieki w klinice 1300zł !!!

Posted

KOSZTY ZABIEGU MISI(STERYLIZACJA+ USUNIĘCIE GUZA) oraz koszty opieki weterynaryjnej w klinice 1300zł

Wpływy:
50zł-p.Danuta J.
250zł Romka plus koszty transportu Misi na trasie Łowicz-Zgierz-Łowicz
100zł p.Marcin F.
Razem 400zł

PROSZĘ POMÓŻCIE!!!

Posted

Romka napisał(a):
Nie wiem do kogo,naprawdę...CZY KTOŚ WIE DO KOGO MOŻNA PRZESŁAĆ FANTY NA MIŚKĘ?

Jak już będzie wiadomo kto się podejmie zbierania fantów to dajcie mi znać na PW gdzie mam je wysłać.
Niestety czas mnie ostatnio strasznie goni i mogę przeoczyć/ lub nie wejść tu .