Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soema napisał(a):
Piękne psiaki :lol:
może znam was z widzenia...:eviltong:

Może, skoro widzę adres sandomierski. Witamy nowego goscia i zapraszamy częściej- im nas więcej , tym weselej:lol:

Posted

":evil_lol: no proszę jaki twardziel"

OdNówka , to jest mały uparciuch i niezły drańciuch - tylko ma dużo wdzięku i długo gniewać się na niego nie da:diabloti:.

"Brawa dla Biszkopta :lol: "
Tak , brawa :cool3:
Nie tylko chciał chapnąć weterynarza, ale jeszcze dziabnął w palec znajomą panią z apteki, a i mnie próbował skubnąć w związku z tym,że ośmieliłam sie go pogłaskać kiedy bawił się sztuczną kością. Teraz mogę mu zabrać wszystko, bo potem przez cały wieczór miał trening w zabieraniu i dawaniu kosteczki:evil_lol: Małpiszon jeden;)

Posted

betel napisał(a):
Nie tylko chciał chapnąć weterynarza, ale jeszcze dziabnął w palec znajomą panią z apteki, a i mnie próbował skubnąć w związku z tym,że ośmieliłam sie go pogłaskać kiedy bawił się sztuczną kością.

Tego nie wiedziałam ;) :diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Bo Bryłka nie da sobie w kaszę dmuchać. I od razu ostrzega...:lol:

A u nas 5 nowych basków ujrzało światło dzienne...:multi:

Pzdr.

GRATULACJE:multi:, zaraz pędzę na Wasz wątek:lol:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
eee tam, ciotki go poustawiają :evil_lol: Brysia wygląda na taką, która się na tym zna :cool3:
pozdrawiamy serdecznie

Cześc OdNówka , na razie to on sobie ciotki poustawiał, jak mają go dość to włażą pod tapczany i warczą:evil_lol:.

Posted

andzia69 napisał(a):
ciudny:loveu::loveu::loveu: a jaki wieeelki:evil_lol:

Witaj Andziu , miło Cię "widzieć" - Prawda ,że Biszkopt urósł:lol:. Tylko z uszami nie może się zdecydować. Jak ma takie jak na zdjęciu, mówimy na niego Jamnior, jak postawione na bok , śmiejemy się ,że Harmesik ( sandały Hermesa) , a czasem kładzie je do tyłu i wtedy jest smokiem Milusiem z "Kajka i Kokosza". Tak czy owak ma dużo wdzięku jak każdy podrostek:evil_lol: