Soema Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Piękne psiaki :lol: może znam was z widzenia...:eviltong: Quote
betel Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Soema napisał(a):Piękne psiaki :lol: może znam was z widzenia...:eviltong: Może, skoro widzę adres sandomierski. Witamy nowego goscia i zapraszamy częściej- im nas więcej , tym weselej:lol: Quote
betel Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 ":evil_lol: no proszę jaki twardziel" OdNówka , to jest mały uparciuch i niezły drańciuch - tylko ma dużo wdzięku i długo gniewać się na niego nie da:diabloti:. "Brawa dla Biszkopta :lol: " Tak , brawa :cool3: Nie tylko chciał chapnąć weterynarza, ale jeszcze dziabnął w palec znajomą panią z apteki, a i mnie próbował skubnąć w związku z tym,że ośmieliłam sie go pogłaskać kiedy bawił się sztuczną kością. Teraz mogę mu zabrać wszystko, bo potem przez cały wieczór miał trening w zabieraniu i dawaniu kosteczki:evil_lol: Małpiszon jeden;) Quote
agaciaaa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 betel napisał(a):Nie tylko chciał chapnąć weterynarza, ale jeszcze dziabnął w palec znajomą panią z apteki, a i mnie próbował skubnąć w związku z tym,że ośmieliłam sie go pogłaskać kiedy bawił się sztuczną kością. Tego nie wiedziałam ;) :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Biszkoptowy Twardziel!:loveu: Bardzo dobrze, że zaczęliście ćwiczyć dawanie/odbieranie kosteczki. Teraz Maluch juz wie, kto - co - jak...:lol: Pzdr. Quote
shirrrapeira Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ale mina na tym zdjeciu super. http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_4988_62_1.jpg Quote
Asiaczek Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bo Bryłka nie da sobie w kaszę dmuchać. I od razu ostrzega...:lol: A u nas 5 nowych basków ujrzało światło dzienne...:multi: Pzdr. Quote
betel Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Asiaczek napisał(a):Bo Bryłka nie da sobie w kaszę dmuchać. I od razu ostrzega...:lol: A u nas 5 nowych basków ujrzało światło dzienne...:multi: Pzdr. GRATULACJE:multi:, zaraz pędzę na Wasz wątek:lol: Quote
betel Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='shirrrapeira']Ale mina na tym zdjeciu super. http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_4988_62_1.jpg Pozdrówka , Asiaczek ma rację , że: "Bryłka nie da sobie w kaszę dmuchać" i stąd ta mina Quote
Od-Nowa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 trzeba Biszkopta chcrakterek utemperować :cool3::evil_lol: czasy ochów i achów na widok każdej rzeczy jaką zrobi minęły :lol: Quote
Asiaczek Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Myślę, że betel da sobie radę. :lol: Juz pierwsze kroki w tym kierunku zostały zrobione... Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Uważaj betel, bo mały terrorysta Ci rośnie ;) Quote
Od-Nowa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 eee tam, ciotki go poustawiają :evil_lol: Brysia wygląda na taką, która się na tym zna :cool3: pozdrawiamy serdecznie Quote
andzia69 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 ciudny:loveu::loveu::loveu: a jaki wieeelki:evil_lol: Quote
betel Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Od-Nowa napisał(a):eee tam, ciotki go poustawiają :evil_lol: Brysia wygląda na taką, która się na tym zna :cool3: pozdrawiamy serdecznie Cześc OdNówka , na razie to on sobie ciotki poustawiał, jak mają go dość to włażą pod tapczany i warczą:evil_lol:. Quote
betel Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 andzia69 napisał(a):ciudny:loveu::loveu::loveu: a jaki wieeelki:evil_lol: Witaj Andziu , miło Cię "widzieć" - Prawda ,że Biszkopt urósł:lol:. Tylko z uszami nie może się zdecydować. Jak ma takie jak na zdjęciu, mówimy na niego Jamnior, jak postawione na bok , śmiejemy się ,że Harmesik ( sandały Hermesa) , a czasem kładzie je do tyłu i wtedy jest smokiem Milusiem z "Kajka i Kokosza". Tak czy owak ma dużo wdzięku jak każdy podrostek:evil_lol: Quote
betel Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 halbina napisał(a):i pewnie dużo energii też ma... ;) a i owszem...:evil_lol: Quote
betel Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Bieguny kanapy:evil_lol: "Już taki jestem zimy drań i dobrze mi z tym bez dwóch zdań...";) Quote
betel Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 W całej okazałości;) wściekła foka:evil_lol: Hermesik - niewiniątko " to nie ja, to ona" Hermesik zadowolony:lol: Quote
Asiaczek Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Sama nie wiem, która fotkę wybrać... Może ta: O, coś mi się przyczepiło... http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_5061_4_1.jpg W kazdej z rół Biszkopt jest super!:loveu: Pzdr. Quote
halbina Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 wszystkie fajne! wiele ma twarzy malutki! Quote
Recommended Posts