Asiaczek Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 E, tam. Nas nie zmylisz tymi fotkami. Bitwy tapczanowa, o kosteczkę, podłogowa itp.... A my i tak wiemy, że w Zwierzyńcu jest zgoda!:multi: Pzdr. Quote
betel Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Asiaczku, pewnie ,że zgoda . Nia dałabym zjeść Biszkopcika ,stojąc spokojnie za obiektywem aparatu, ale bitwy są, i to jakie głośne, tylko w zabawie:evil_lol: Biszkopt to straszny pyskun i gaduła , a Inka mu nie ustępuje i tak się czasem wykłócają, że aż uszy bolą:diabloti: Quote
andzia69 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ojej ...jak ten Biszkopcik szybko rosnie - jest juz prawie jak Bryłcia:crazyeye: albo mnie sie wydaje:razz: Quote
betel Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Masz, Andziu, rację jak 2/3 Bryłki:evil_lol: Quote
betel Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Chilowo pozbawiam nas banerków na rzecz tej oto rodzinki Quote
jamnicze Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Bardzo mi się podobała historyjka obrazkowa o dumnej smoczycy i przedsiębiorczym szkrabie :loveu: Śliczne zdjęcie - takie wyraźne :p http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_3874_1_1.jpg Widzę, że Twoje psiaki lubią białe kości, Saidi woli te ciemniejsze :razz: Życzymy z Sajduchną szybkiego powrotu do zdrówka :bigok: Quote
betel Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='jamnicze']Bardzo mi się podobała historyjka obrazkowa o dumnej smoczycy i przedsiębiorczym szkrabie :loveu: Śliczne zdjęcie - takie wyraźne :p http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_3874_1_1.jpg Widzę, że Twoje psiaki lubią białe kości, Saidi woli te ciemniejsze :razz: Życzymy z Sajduchną szybkiego powrotu do zdrówka :bigok: Dzięki .:loveu: Inka i Brysia też dotąd wolały ciemne kostki , ale ostatnio ze względu na Biszkopta kupiłam białe, bo mają dodatek wapnia. A jak widać na zdjeciach , jesli kupiłabym 2 inne i trzecią biała , to efekt byłby żaden , bo psiaki i tak kradną je sobie wzajemnie, więc wszystkie dostały białą.:lol: Quote
betel Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 halbina napisał(a):zaglądamy... już weekendowo u nas... U nas weekend nieodczuwalny ze względu na zwolnienie i samopoczucie:cool1:. Pozdrówka Quote
betel Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Niestety dalej foty łóżkowe "ino tylko " (jak mawiali niektórzy moi uczniowie ) tło insze, kolorowe pomarańczowo-żółto-czerwone kwiatki zastąpiła zieleń , a i kosteczka się zmieniłą na przmielaną dosłownie przez psiaki drewnianą aportówkę:evil_lol: Przygotowanie do polowania na rude, małe pskudztwo:diabloti: Gdzie ten szkodnik się schował????:diabloti: Mam i nie puszczę:mad: Zjem gadzinę:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 uszy przybierają coraz bardziej kształt skrzydełek :evil_lol::loveu: Quote
betel Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Ona gryzie , a ja nie:crazyeye: No to charnę ją w dupsko:diabloti: Czego chcesz , pchło???:razz: Wiadomo czego , kosteczki:mad: A to masz, pobaw się trochę , kurduplu:cool3: Quote
betel Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Pańcia, widzisz jaka byłam wspaniałomyślna???:lol: No trudno, jeszcze trochę się poświęcę:razz: Jupiiii:multi: Pewnie zaraz znowu mi zabierze:roll: A nie mówiłem:angryy: Quote
betel Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Od-Nowa napisał(a):uszy przybierają coraz bardziej kształt skrzydełek :evil_lol::loveu: U niego tak różnie -jednego dnia uszy na bok potem znowu tydzień w dół:cool3:. Za zmianami Biszkopta vel Bilbo trudno nadążyć;) Quote
betel Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Tyle spokoju, ile oni się tam tarmoszą:cool3: Ot, złodziejskie nasionko!!!!:cool1: Nie wtrącaj się Ruda;) Ciotka Inka dobrze gada, spadaj!!! Quote
betel Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Para urwisów niczym Pat i Pataszon:evil_lol: Bardzo groźna Inka Tak wygląda kołeczek "aportówka" - ratujacy nasze meble przed zakusami Bisia Ładny????:evil_lol: Quote
erka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Od-Nowa napisał(a):uszy przybierają coraz bardziej kształt skrzydełek :evil_lol::loveu: Proszę się tu nie naśmiewać z Biszkopcika:mad:, uszka rzeczywiście trochę nie mogą się zdecydować, ale i tak jest cudny:loveu:. Quote
betel Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Witamy Ciocię Erkę, prawda że z nas już potężny pies????:evil_lol: Quote
betel Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Zapraszam na bazarek różności , który założyłam dla kieleckich psiaków http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-u-betela-bazarek-na-rzecz-psiakow-z-kielc-122883/#post11078120 Banerek także w moim podpisie. Zajrzyjcie , bo warto : wyposażenie do konnej jazdy, biżuteria, książki , filmy , itp, wszystko po bardzo rozsądnych cenach i na zbożny cel:lol: Quote
ewelinka_m Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 ależ miałam nadrabiania :oops: Przede wszystkim dużo zdrowia życzę! a historyjka z Incią i Biszkopcikiem w roli głównej rewelacyjna, ale się uśmiałam :lol: ale on wyrósł :loveu: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_4116_17_1.jpg a ucha żyją własnym życiem... http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_4056_58_1_1.jpg pozdrawiam :multi: zdrówka! Quote
betel Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Wiataj , Ewelinko!!!!:loveu: Ale się za Tobą stęskniliśmy. Rozumiem, że byłaś zajęta, ważne jednak, że do nas dotarłaś. Jak widziałaś, Biszkopt coraz większy i uszka uciekają mu do tyły za to animuszu nie barakuje. Rozrabia starszliwie. Jednak choć drań, trudno się na niego długo gniewać. Bryłkę i Inkę zawojował już całkowicie:evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Psiaki cudowne, bazarek super. Psiaki sa the best. Quote
betel Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 shirrrapeira napisał(a):Psiaki cudowne, bazarek super. Psiaki sa the best. Dzięki , pozdrawiamy:loveu: i zapraszamy do licytacji na bazarek:oops: Quote
Recommended Posts