Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betel']Wiataj , Ewelinko!!!!:loveu: Ale się za Tobą stęskniliśmy. Rozumiem, że byłaś zajęta, ważne jednak, że do nas dotarłaś. Jak widziałaś, Biszkopt coraz większy i uszka uciekają mu do tyły za to animuszu nie barakuje. Rozrabia starszliwie. Jednak choć drań, trudno się na niego długo gniewać. Bryłkę i Inkę zawojował już całkowicie:evil_lol:

Jakoś tak niestety wyszło, że na wszystko czasu brakuje:oops:
I wcale się nie dziwie, że trudno się gniewać, kto by się oparł takiemu urokowi ;) a Inulec jaki szczęśliwy ma z kim rozrabiać:evil_lol:
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_4314_9_1.jpg
:loveu:

Posted

Witamy :) Świetne stadko, cała trójka śliczna :loveu: Maluszek jest słodki, ciekawe co z niego wyrośnie. Wszystkie trzy psiaki są z "odzysku"? ;)
W wolnej chwili dokładniej przejrze galerię, narazie tylko parę stron przejrzałam. Ale fotki są super więc muszę zobaczyć ich więcej! :)

Posted

no to zdjęcie rozkłada na łopatki! jedną taką minę zrobi i już człowiek przepadł!!

a do kotków prosze uczyć miłości a nie w pięty podgryzać :eviltong::evil_lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Witamy :) Świetne stadko, cała trójka śliczna :loveu: Maluszek jest słodki, ciekawe co z niego wyrośnie. Wszystkie trzy psiaki są z "odzysku"? ;)
W wolnej chwili dokładniej przejrze galerię, narazie tylko parę stron przejrzałam. Ale fotki są super więc muszę zobaczyć ich więcej! :)

Witam miłego gościa:multi:Tak wszystkie z odzysku

1. Mała kudłata ruda Bryłka - zabrana ze wsi z krowiego łańcucha 6 lat temu
  2. Incia- moja piekna tricolorka duża z wieeeelkimi sterczącymi uszami i nakrapianymi łapkami - przyjechała z przytuliska od Ereczki jakieś półtora roku temu
  3. A Biszkopt vel Bilbo przyjechał od Ereczki na DT 1,5 miesiaca temu i.... zoatał.
Pozdrówka , ja także w wolnej chwili dokładniej przestudiuję Waszą galerię:lol:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
no to zdjęcie rozkłada na łopatki! jedną taką minę zrobi i już człowiek przepadł!!

a do kotków prosze uczyć miłości a nie w pięty podgryzać :eviltong::evil_lol:

Ja :crazyeye:. Ja koty proszę Cioci kocham, tylko ta obiecana sesyjka tak mnie zainspirowała "ostrojęzykowo":evil_lol: . No bo rzeczywiście, jak fotek nie ma i nie ma, to zaczęłam się zastanawiać , którego kociego życia mają one dotyczyć;) Ale Ty przecież wiesz ,że to tylko z sympatii:loveu:

Drogie OdNówko,Halbinki i Andziu- te małe piękne oczęta zwodza, niezły ze mnie czorcik:diabloti:, ale nie da się zaprzeczyć , że sympatyczny:lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Zawsze warto tutaj wejść, bo Trójka jest the best!
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_4104_6_1.jpg

Leżąca Niewinność!
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_4116_17_1.jpg

Ta fotka trafi do każdego!
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_4314_9_1.jpg

NIunialek!:loveu:
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_4331_18_1.jpg

Pzdr.

Hura, Asiaczek wrócił i też dał się nabrać na słodkie minki małego ladaco:evil_lol:

Posted

Pocieszam się, że nie ja pierwsza i nie ostatnia...

BTW - ja jestem osóbka prosta i mało skomplikowana, można mnie łatwo nabrać, fakt... Ale mojego zauroczenia Biszkoptem nie żałuję!!!

Pzdr.

Posted

Po tak miłych i licznych odwiedzinach pora na kilka nowych fotek. Wreszcie byłam z psami na spacerze i popstrykałam troszeczkę. Jak widać w plenerze bawić potrafią się Biszkopt i Inka, a Wasza Wysokośc Bryłka :cool3: pozostaje zazwyczaj na uboczu . Stąd tak mała liczba jej zdjęć. Trudno w kółko fotografować coś, co prawie się nie rusza:evil_lol:

Czatowanko???:crazyeye:

lekarstwo na "swędzące" ząbki

Knupus - klusio:evil_lol:

...i te piękne , krzywe łapeczki:loveu:

Biszkopt ze straszym kolegą:p

Posted

Patyczek czy piłeczka???:evil_lol:

Wyjątkowo zgodny duecik:lol:

Mały , oddaj piłkę:razz:

Ale fajna , sam sobie znalazłem:lol:

Co , może nie???:cool3:

Posted

szukanie skarbów:lol:

Chwilę mogę pochodzić w żółwim tempie ciotki Bryśki, trudno:razz:

Do domu marsz!:mad:

Koniecznie???:razz:

A może jeszcze chwilkę:lol:

Posted

na innym wątku bardzo spodobało mi się określenie stadka podobnego liczebnie - czipsy :diabloti:

tak więc pięne zdjęcia wietrzących się czipsów!:lol:
jak dobrze widzieć je wreszcie poza domem, bo to oznacza,że i Wy wstaliście po chorobach ;)

Posted

Witam i z samego rana pozdrwiam ostatnich miłych gości Asiaczka:loveu: i OdNówkę. :loveu:
Rzeczywiście ruszamy juz do pracy , stad ta wczesna pora wysyłania wiadomosci , ale zdrowi takdo końca to jeszcze nie jesteśmy. mam nadzieję,ze jaoś samo sie rozejdzie i nie bedzie powtórki z rozrywki.
Asiczku ale fotek nawybierałaś , ja zazwyczaj jestem zbyt leniwa i dlatego ograniczam sie do jednego " naj, naj najlepsieszego";)