Asiaczek Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Hahaha, ponieważ miałam baaaardzo duzy wybór, a Biszkopt jest tak fotogeniczny, to wybrałam tylko te "najlepsiejsze". A i tak wyszło ich sporo... Miłego dnia! Pzdr. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Betel , moja ukochana Bryłcia na krowim łańcuchu , o matko :placz: Dobrze że ją znaleźliście, ludzie to już nie wiem czego nie mają :mad: Quote
agaciaaa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_4480_47_1.jpg piękne suńki :loveu: Inka ma łapki dłuuugaśne jak modelka :lol: Ograniczam się do jednej fotki bo inaczej wyszłoby mi tyle, co u Asiaczka :lol: albo i więcej ;) Quote
betel Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):Betel , moja ukochana Bryłcia na krowim łańcuchu , o matko :placz: Dobrze że ją znaleźliście, ludzie to już nie wiem czego nie mają :mad: To fakt , jakbyśmy jej nie wzięli, to pewnie już by jej nie było , tym bardziej, że drugi pies od tej kobiety , kiedy przenosiła sie do córki do miasta i sprzedawała chałupę, przepadł w nieznanych okolicznościach:mad::angryy: Quote
betel Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='agaciaaa']http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_4480_47_1.jpg piękne suńki :loveu: Inka ma łapki dłuuugaśne jak modelka :lol: Ograniczam się do jednej fotki bo inaczej wyszłoby mi tyle, co u Asiaczka :lol: albo i więcej ;) Twoja suńka też ma śliczne długie łapki , a ja za Inciowymi wprost przepadam:loveu: Quote
betel Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Andziu- fanko Biszkopta , specjalnie dla Ciebie trzy dzisiejsze foteczki z jeszcze ciepłym identyfikatorkiem :evil_lol: Panienki mają serducha , a Biszkopt , jako facet, dostał kostkę:lol: Quote
shirrrapeira Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Piekny psiaczek. Biszkopcik jest cudownym psiakiem, a ile on ma? Quote
jamnicze Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Jaki elegancik :) http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_4535_10_1.jpg Quote
Od-Nowa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 bardzo ładna! hoho i metalik!! własnie muszę też zamówić bo Tajdzince się zerwał na spacerzem nawet nie wiem kiedy. zamawiałaś na allegro? Quote
betel Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='Od-Nowa']bardzo ładna! hoho i metalik!! własnie muszę też zamówić bo Tajdzince się zerwał na spacerzem nawet nie wiem kiedy. zamawiałaś na allegro? Tak , podam Ci aukcję METALOWY Identyfikator - DWUSTRONNY GRAWER !! niedrogo bo 10.50 a grawer dwustronny z jednej imię a z drugiej dane Quote
betel Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 shirrrapeira napisał(a):Piekny psiaczek. Biszkopcik jest cudownym psiakiem, a ile on ma? Prwadę powiedziawszy, jak to bywa z takimi kundelkami bidulkami, dokładnie nie wiem - powinien mieć chyba około 4 miesięcy, może trochę więcej , zęby ma jeszcze mleczne , ale futerko już zmieniło mu się na dorosłe Quote
betel Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='jamnicze']Jaki elegancik :) http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_4535_10_1.jpg Prawda ? Siedzi w takiej pozie i z taką miną , jakby chciał się pochwalić:cool3: Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Elegancik z identyfikatorem... nonono...:loveu: Pzdr. Quote
Od-Nowa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 dziękuję ;) ciągle się nie mogę zdecydować! przez kilka dni pochodzi pewnie z takim do kluczy :lol: Quote
ewelinka_m Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ależ cudnie mu z tą kostką... :loveu: a zdjęcia ze spaceru... bajka :loveu: i te dłuuuugaśne nogi Inki, dostojna Bryłcia, nie dla niej ganianie za jakimś obdartym badylem :eviltong: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Wcale o Was nie zapomniałam tylko to ....dogo wybiórczo wpuszcza mnie na wątki :angryy: A ja się tak nie bawię żeby specjalnie dla jednej tylko Andzi Biszkopta zdjęcia były , ja też jestem jego fanką :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_4535_10_1.jpg krótkie łapki też są słodkie :loveu: a identyfikatorek bardzo fajny :) Quote
betel Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Boziu, jak mi brak multicytatów:mad:. Wszystkie nasze miłe "Gościce" pozdrwaiam serdecznie od siebie i psiej rodzinki ze szczególnym uwzględnieniem bohatera ostatnich fotek - krzywołapego Biszkopta. Buziaki i dzięki za wizytki , bardzo nam miło, jak panuje tu taki ruch:lol: Quote
agaciaaa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Krzywołapego? :mad: gdzie niby te cudne łapcie są krzywe?! :lol: PS. ja multicytat robię "ręcznie", wprawdzie trwa to troche dłużej, ale dobre i to ;) Quote
Od-Nowa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Betelku, chciałam Cię dopytać jeszcze o identyfikator ;) czy na tym co masz grawer jest głęboki czy to jest ten laserowy czyli taki jakby nadruk? nie mogę się zdecydować :p Quote
betel Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Od-Nowa napisał(a):Betelku, chciałam Cię dopytać jeszcze o identyfikator ;) czy na tym co masz grawer jest głęboki czy to jest ten laserowy czyli taki jakby nadruk? nie mogę się zdecydować :p Nie mam pojęcia , chyba pisali że laserowo, jednak wygląda inaczej niż ten, który ma Inka. Przypomina bardziej nadruk - litery białe , bardziej widoczne , grubsze. Sprawia jednak wrażenie trawałego , na próbę pocierałam jedną litere końcem metalowej łyżeczki i nie starła się. Uważam ,ze można zaryzykować tym bardziej, że żaden nie będzie wieczny , a kosztuje niemal 1/3 tego ile zapłaciłam w W-wie za Inkowy Quote
betel Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 agaciaaa napisał(a):Krzywołapego? :mad: gdzie niby te cudne łapcie są krzywe?! :lol: PS. ja multicytat robię "ręcznie", wprawdzie trwa to troche dłużej, ale dobre i to ;) Pozdrówka z samego rana:multi: Pewnie że krzywołap , gdzieś tam mu się w rodowód jamnior zaplatał:evil_lol:. Czasem tez cytowałam "recznie" , ale ostatnio nie wyrabiam , a to była taka fajna opcja.:-( Quote
Asiaczek Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ja wielokrotne cytowanie mam wybiórczo. Czasami działa (ale tylko dla 2 cytatów), czasami wogóle nie działa. Proza zycia, za dobrze nam było,to teraz mamy... Pzdr. Quote
betel Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 To takie niewinne i neiśmiałe namawianie do wykupienia abonamentu:razz::cool1::cool3: Quote
jamnicze Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 betel napisał(a):Pewnie że krzywołap , gdzieś tam mu się w rodowód jamnior zaplatał:evil_lol:. O, wypraszam sobie, jamniki nie mają krzywych łap :mad: Quote
Recommended Posts