Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Betel , moja ukochana Bryłcia na krowim łańcuchu , o matko :placz:
Dobrze że ją znaleźliście, ludzie to już nie wiem czego nie mają :mad:

To fakt , jakbyśmy jej nie wzięli, to pewnie już by jej nie było , tym bardziej, że drugi pies od tej kobiety , kiedy przenosiła sie do córki do miasta i sprzedawała chałupę, przepadł w nieznanych okolicznościach:mad::angryy:

Posted

Andziu- fanko Biszkopta , specjalnie dla Ciebie trzy dzisiejsze foteczki z jeszcze ciepłym identyfikatorkiem :evil_lol:

Panienki mają serducha , a Biszkopt , jako facet, dostał kostkę:lol:

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Piekny psiaczek. Biszkopcik jest cudownym psiakiem, a ile on ma?

Prwadę powiedziawszy, jak to bywa z takimi kundelkami bidulkami, dokładnie nie wiem - powinien mieć chyba około 4 miesięcy, może trochę więcej , zęby ma jeszcze mleczne , ale futerko już zmieniło mu się na dorosłe

Posted

Boziu, jak mi brak multicytatów:mad:. Wszystkie nasze miłe "Gościce" pozdrwaiam serdecznie od siebie i psiej rodzinki ze szczególnym uwzględnieniem bohatera ostatnich fotek - krzywołapego Biszkopta. Buziaki i dzięki za wizytki , bardzo nam miło, jak panuje tu taki ruch:lol:

Posted

Betelku, chciałam Cię dopytać jeszcze o identyfikator ;)
czy na tym co masz grawer jest głęboki czy to jest ten laserowy czyli taki jakby nadruk?
nie mogę się zdecydować :p

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Betelku, chciałam Cię dopytać jeszcze o identyfikator ;)
czy na tym co masz grawer jest głęboki czy to jest ten laserowy czyli taki jakby nadruk?
nie mogę się zdecydować :p

Nie mam pojęcia , chyba pisali że laserowo, jednak wygląda inaczej niż ten, który ma Inka. Przypomina bardziej nadruk - litery białe , bardziej widoczne , grubsze. Sprawia jednak wrażenie trawałego , na próbę pocierałam jedną litere końcem metalowej łyżeczki i nie starła się. Uważam ,ze można zaryzykować tym bardziej, że żaden nie będzie wieczny , a kosztuje niemal 1/3 tego ile zapłaciłam w W-wie za Inkowy

Posted

agaciaaa napisał(a):
Krzywołapego? :mad: gdzie niby te cudne łapcie są krzywe?! :lol:

PS. ja multicytat robię "ręcznie", wprawdzie trwa to troche dłużej, ale dobre i to ;)

Pozdrówka z samego rana:multi:
Pewnie że krzywołap , gdzieś tam mu się w rodowód jamnior zaplatał:evil_lol:.

Czasem tez cytowałam "recznie" , ale ostatnio nie wyrabiam , a to była taka fajna opcja.:-(