Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wiesz co!!!! myślę,że masz wielu czytelników którzy po prostu się nie ujawniają! a czytać dobre historie to tu można zawsze :loveu:

zaraz na pewno ktoś się ujawni :razz:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio częściej fotki wklejam niż piszę, ale dziś mam wreszcie trochę luzu i mogę pokonwersować. Jednak sobota to piękny dzień- szkoda,że już się kończy

Posted

no sobota jest najlepszym dniem tygodnia :lol: po tygodniu czlowiek odpoczywa a następnego dnia nie trzeba o świcie gnać do pracy ;)
a poniedziałku nie macie jeszcze wolnego?

Posted

Od-Nowa napisał(a):

a poniedziałku nie macie jeszcze wolnego?

Niestety , od rana do roboty i w perspektywie fatalny tydzień (w czwartek mam konkurs, któremu przewodniczę i mnóstwo prac do sprawdzenia- pewnie jak wejdę do szkoły o 8 rano, tak wyjdę o 20), dobrze że potem 4 dni wolnego:multi::multi::multi:

Posted

Nie dotrzymuję słowa i jednak się odzywam, odkładajac na bok klasówki ( które mimo wszystko muszę dziś sprawdzić), poniewaz Marcin był z całą trójcą w lesie. To pierwsza wyprwa Biszkopta , więc muszę ja tu wrzucić, choćbym miała potem pracować do 24:razz:

A tu jeszcze zdjęcie z wczoraj - Incia po kąpieli:evil_lol:

Pierwsza fotka całej trójcy w leśnych ostępach