betel Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Baśniowy krajobraz "Czy to bajka , czy nie bajka myślcie sobie, jak tam chcecie , a ja przecież wam powiadam - krasnoludki są na świecie..." Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Uf, uf, uf,oby tylko zdążyc! http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_3975630x470600x440.jpg Biszkopcik pasuje do kolorów jesieni... http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_4023630x470600x440.jpg Pzdr. Quote
saga_86 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ja sobie tylko powzdycham och i ach, bo tu tak bajkowo:loveu: Quote
betel Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 saga_86 napisał(a):Ja sobie tylko powzdycham och i ach, bo tu tak bajkowo:loveu: Hej Saga , co tam słychać? Dawno nas nie odwiedzałaś.Buziaki:loveu: Quote
betel Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Asiaczek']Uf, uf, uf,oby tylko zdążyc! http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_3975630x470600x440.jpg Biszkopcik pasuje do kolorów jesieni... http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_4023630x470600x440.jpg Pzdr. Asiaczek jak zwykle w komentarzach pierwszy:loveu:, jak miło mieć takiego "systematycznego" i oczywiście sympatycznego gościa:lol: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Jaki tam ze mnie gość, czuję się u Was jak u siebie w domku!:lol: Pzdr. Quote
halbina Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 pięknie... ja niestety nie popstrykam... spacerki raczej nocne... :shake: Quote
betel Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Asiaczek napisał(a):Jaki tam ze mnie gość, czuję się u Was jak u siebie w domku!:lol: Pzdr. A to jeszcze lepiej:multi::lol::multi: Quote
betel Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 halbina napisał(a):pięknie... ja niestety nie popstrykam... spacerki raczej nocne... :shake: To Twoje biedaki słoneczka bożego nie widzą? Halbinko, mniej pracy , wiecej przyjemności;). Buziaki:loveu: Quote
betel Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Hura, sprawdziłam prace, choć musiałam do tego zmobilizować cały swój zapas obowiazkowości:razz: Quote
Od-Nowa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 no całe szczęście,że sprawdziłaś ;) i to przed północą :lol: zdjęcia widziałam wszystkie!Bajecznie widzieć tego uszatego wesołka w dzikim krajobrazie :loveu: chyba najepierw czuł się nieswojo... ale jak sie rozbrykał to na całego! a te jego uszy!! zupełnie jak zając :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 betel napisał(a):Hura, sprawdziłam prace, choć musiałam do tego zmobilizować cały swój zapas obowiazkowości:razz: I dzieciakom w poniedziałek z rana łup! sprawdziany na stoliki. Ciekawe, czy się uciesza... Niektórzy na pewno, a reszta? Jak oceniasz poziom wiedzy na podstawie tego sprawdzianu? Pzdr. Quote
betel Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Od-Nowa napisał(a):no całe szczęście,że sprawdziłaś ;) i to przed północą :lol: zdjęcia widziałam wszystkie!Bajecznie widzieć tego uszatego wesołka w dzikim krajobrazie :loveu: chyba najepierw czuł się nieswojo... ale jak sie rozbrykał to na całego! a te jego uszy!! zupełnie jak zając :evil_lol: O uszach Biszkopta mozna byłoby napisac całą epopeję:evil_lol: Asiaczek napisał(a):I dzieciakom w poniedziałek z rana łup! sprawdziany na stoliki. Ciekawe, czy się uciesza... Niektórzy na pewno, a reszta? Jak oceniasz poziom wiedzy na podstawie tego sprawdzianu? Pzdr. Poziom średni , ale najgorzej nie było;) Quote
halbina Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 a ja sie nie mogę zebrać do tego sprawdzania... :shake: :roll: :oops: Quote
Wiedźma Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Zapukałam do banera w Twoim podpisie i... Zamarłam. Rewelacja! Zdjęcia jesiennych psów na tle jesiennej przyrody - no Oskar się należy jak psu kanapa! Quote
Rudzia-Bianca Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 No bez bicia się przyznaję nie było mnie tak dawno że dwa dni nadrabiałam zaległości ale wszystko przeczytałam , oglądnęłam , cieszę się że widzialam zadowolone pysio Biszkopcika zdobywającego leśne pagórki :) Betel Wasze psiska mają radość na pycholkach :) Nie zazdroszczę sprawdzania, ale 4 wolnego już tak :oops: Quote
Od-Nowa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Oskar się należy jak psu kanapa! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ewelinka_m Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Tyle tu zdjęć i nad każdym aż wzdychałam z zazdrości, że nawet nie wiem które zacytować :evil_lol: jak z pocztówki :loveu: fenomenalny obrazek http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_3729640x480.jpg Genialne zdjecia, zazdroszczę sprzętu, talentu i psiaków :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Witamy :) jakie piękne zdjęcia przyrody! :) leśne psy też super :loveu: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_4064a630x470600x440.jpg to jest świetne :lol: Quote
erka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Trochę narobiłam zaległości, piękne psy w pieknych pięknych okolicznościach przyrody:lol:. Zdjęcia , jak zwykle rewelacja, szczególnie piękny ten las zacytowany przez ewelinkę_m:lol:. Quote
betel Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 O jak miło, tyle gości. Przepraszam,że nie cytuję , ale diabli mnie biorą ,że trzeba to robić na piechotę. Pozdrawiam Was wszystkie , a szczególnie mocno Erke i Ewelinkę , które dawno tu nie zaglądały:eviltong:. Buziaki dla Wszystkich przemiłych Cioć i ich podopiecznych. Bardzo nam miło,że fotki Wam sie podobają:multi: Quote
betel Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Nasz mały, ale za to bardzo przedsiębiorczy Biszkopt , przyciągnął sobie do mojego pokoju swoje legowisko, mało, włożył do niego niebieskiego królika!!!:crazyeye: Kiedy się odwróciłam , nieświadoma tego co porabia , zastałam taki oto obrazek:evil_lol:. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 I ja wpadłam się przywitać , pozdrowić Betelkową rodzinkę ludzką i psią :) :loveu: Quote
Recommended Posts