Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

saga_86 napisał(a):
Ja sobie tylko powzdycham och i ach, bo tu tak bajkowo:loveu:

Hej Saga , co tam słychać? Dawno nas nie odwiedzałaś.Buziaki:loveu:

Posted

halbina napisał(a):
pięknie... ja niestety nie popstrykam... spacerki raczej nocne... :shake:

To Twoje biedaki słoneczka bożego nie widzą? Halbinko, mniej pracy , wiecej przyjemności;). Buziaki:loveu:

Posted

no całe szczęście,że sprawdziłaś ;) i to przed północą :lol:

zdjęcia widziałam wszystkie!Bajecznie widzieć tego uszatego wesołka w dzikim krajobrazie :loveu: chyba najepierw czuł się nieswojo... ale jak sie rozbrykał to na całego! a te jego uszy!! zupełnie jak zając :evil_lol:

Posted

betel napisał(a):
Hura, sprawdziłam prace, choć musiałam do tego zmobilizować cały swój zapas obowiazkowości:razz:

I dzieciakom w poniedziałek z rana łup! sprawdziany na stoliki. Ciekawe, czy się uciesza... Niektórzy na pewno, a reszta? Jak oceniasz poziom wiedzy na podstawie tego sprawdzianu?

Pzdr.

Posted

Od-Nowa napisał(a):
no całe szczęście,że sprawdziłaś ;) i to przed północą :lol:

zdjęcia widziałam wszystkie!Bajecznie widzieć tego uszatego wesołka w dzikim krajobrazie :loveu: chyba najepierw czuł się nieswojo... ale jak sie rozbrykał to na całego! a te jego uszy!! zupełnie jak zając :evil_lol:

O uszach Biszkopta mozna byłoby napisac całą epopeję:evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
I dzieciakom w poniedziałek z rana łup! sprawdziany na stoliki. Ciekawe, czy się uciesza... Niektórzy na pewno, a reszta? Jak oceniasz poziom wiedzy na podstawie tego sprawdzianu?

Pzdr.

Poziom średni , ale najgorzej nie było;)

Posted

No bez bicia się przyznaję nie było mnie tak dawno że dwa dni nadrabiałam zaległości ale wszystko przeczytałam , oglądnęłam , cieszę się że widzialam zadowolone pysio Biszkopcika zdobywającego leśne pagórki :)
Betel Wasze psiska mają radość na pycholkach :)

Nie zazdroszczę sprawdzania, ale 4 wolnego już tak :oops:

Posted

Trochę narobiłam zaległości, piękne psy w pieknych pięknych okolicznościach przyrody:lol:. Zdjęcia , jak zwykle rewelacja, szczególnie piękny ten las zacytowany przez ewelinkę_m:lol:.

Posted

O jak miło, tyle gości. Przepraszam,że nie cytuję , ale diabli mnie biorą ,że trzeba to robić na piechotę. Pozdrawiam Was wszystkie , a szczególnie mocno Erke i Ewelinkę , które dawno tu nie zaglądały:eviltong:. Buziaki dla Wszystkich przemiłych Cioć i ich podopiecznych. Bardzo nam miło,że fotki Wam sie podobają:multi:

Posted

Nasz mały, ale za to bardzo przedsiębiorczy Biszkopt , przyciągnął sobie do mojego pokoju swoje legowisko, mało, włożył do niego niebieskiego królika!!!:crazyeye: Kiedy się odwróciłam , nieświadoma tego co porabia , zastałam taki oto obrazek:evil_lol:.