Rudzia-Bianca Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Jakie to szczęście że są na świecie PSY :loveu: Zdjęcia rozczulające, Maleństwo słodko śpi mogłabym się mu przypatrywac godziami , a z kjujikiem zabawy musze byc super :) Ja chcę szczeniaka :placz::placz::placz: Quote
jamnicze Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Kapitalnie wygladaja te dwie pary oczu http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_2813_22_1.jpg Quote
betel Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Cześć Cioteczki Rudzia-Bianca i Jamnicze,dzięki za pamięć. Śpieszę zameldować,że Biszkopt powoli zaczyna się przeobrażać. Na grzbiecie ma już pas futra dorosłego w ciemniejszym niż reszta kolorze i nie tak aksamitnego jak reszta, ściemniały mu też uszka i łapki. Robi się z niego klocuś , więc stopniowo przzwyczajamy go do samodzielnego chodzenia po schodach -3,5 kg to juz jest coś. Ale radzi sobie dzielnie, pięknie chodzi na smyczy, jest posłuszny i coraz mniej siusia w domu , a nawet zaczyna kręcic się koło drzwi , kiedy coś mu się chce. Dorośleje "braciszek". Moniz mówi ze zamiast Biszkopt powinien nazywać sie teraz miedziak:evil_lol:, ala kształt biszkopta pozosał ( długi i zaokraglony na obydwu końcach:cool3:) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Dzień dobry - Miedziak fajne imię :evil_lol: Quote
betel Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Nie mam ostatnio zbyt wiele czasu i dlatego odzywam sie dopiero dziś. Oto wczorajsze fotki z psiej zabawy. Miłego ogladania. :lol: Moja piękna Incia Rudzi w akcji:evil_lol: Quote
halbina Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 śliczne zabawy! u mnie to większe kotłowanko jest... Quote
betel Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):Rudzi górą :multi::multi: Czasami :cool3: halbina napisał(a):śliczne zabawy! u mnie to większe kotłowanko jest... No myślę , bo u Ciebie większe stado:evil_lol: Quote
betel Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Biszkopt pierwszego dnia u nas I teraz - niestety po wiszących kłapciuchach ( wielkiej ozdobie) nie zostało śladu , ale i tak jest uroczy:lol: A i nowina , dziś pierwszy raz spuściliśmy Biszkopta ze smyczy, oczywiście na łące. Kapitalnie sie bawił z suniami , nosił patyki i pięknie przychodził na gwizdanie i wołanie. Był super grzeczny!!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_2979_76_1.jpg rude to dziwne stwory :evil_lol: Ależ ja lubię te Wasze zdjęcia , a maluch rośnie jak na drożdżach :) a cioteczki przy nim takie szczęśliwe :loveu: Quote
erka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Betelku, on tak pewnie nastawia te uszka ,żeby Was lepiej słyszeć:evil_lol:. Quote
betel Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 erka napisał(a):Betelku, on tak pewnie nastawia te uszka ,żeby Was lepiej słyszeć:evil_lol:. Czasem pewnie tak, bo tak hałasuje , szczeka , piszczy i kłóci się po swojemu,że chyba sam siebie zagłusza:evil_lol: Quote
betel Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='Rudzia-Bianca']http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_2979_76_1.jpg rude to dziwne stwory :evil_lol: Ależ ja lubię te Wasze zdjęcia , a maluch rośnie jak na drożdżach :) a cioteczki przy nim takie szczęśliwe :loveu: Inka czasami rzeczywiście przyglada się harcom Bryłki i Biszkopta z pewnym politowaniem , ale i z zazdrością. Kiedy Biszkopt za długo bawi sie z Rudą , to się na niego boczy i szczerzy zęby:diabloti: Quote
Recommended Posts