betel Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='ewelinka_m']cóż za synchronizacja...:evil_lol: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_3359_29_1.jpg ale zazdroszczę takiej gromadki :loveu: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_3573_87_1.jpg w domu nie karmią, to trzeba sobie radzić samemu :diabloti:.. pozdrawiam ;) Gromadka , bardzo otatnio rozrabiająca i ożywiona, świetnia się razem bawią , a Incia cofnęła się do poziomu rozwojowego Biszkopta:evil_lol: Quote
betel Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='jamnicze']Łobuziaczek :lol: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_3448_15_1.jpg i śliczne pannice http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_3578_92_1.jpg Cześąć Jamnicze. Rzeczywiście łobuziak , choć na tym zdjęciu wygląda jak aniłek. Dziś rano zjadł swój serek , a potem siadł przede mna i wykłócał się głośnym szczekaniem, o moje kanapki:diabloti: ( choć nigdy nie dajemy psom tego , co jemy w trakcie naszych posiłków, kto go tego nauczył:crazyeye::cool3:) Pannice na zdjęciu faktyczne wyszły bardzo urodziwie:evil_lol: Quote
betel Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Od-Nowa napisał(a):nadrobiłam zdjęcia! ostatnio przyznaję się bez bicia nie widziałam wszystkich :oops: :cool1: pięknie być szczenięciem w Waszym domu :loveu::lol::evil_lol: świetne zdjęcia! Dzięki OdNówka, cieszę sie ,że Ci się podobają. Myslę,że faktycznie nieźle być psem w naszym domu , czasem lepiej niż człowiekiem:cool3: Odpisuję osobno ,bo nie działa mi opcja multicytatu:angryy: Quote
betel Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 O to fotki przedwczorajsze - najpierw spokojny sen, a potem szaleństwa , na moim rozłożonym łózku , zupełnie już spsiałym:diabloti: Psia rodzinka w komplecie Duecik - ciocia Brysia nie lubi tłoku:cool3: Zabawa na całego:lol: Wzorzec miary - Inka - Biszkopt:evil_lol: Karesy Quote
betel Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Mam kołeczek i nie dam:diabloti: Sam sobie wezmę:razz: Takiś cwany , a masz klapa w dupsko:lol: Quote
betel Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 A ja się ciebie nic a nic nie boję! :evil_lol: Zaraz cię zjem. Oj , ciotki dobrały mi sie do skóry:cool3: Quote
betel Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Rude tyłeczki:lol: Amatorzy kołeczka;) Biszkopt może , to ja też:diabloti: Zobimy z pani łóżka barłóg:diabloti: Siłowanie na zęby:cool3: Quote
betel Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Psychodeliczny portret Biszkopta przerobiony w Corelu, oddajacy jego diaboliczną naturę ukryta za anielskim pysiem :diabloti: Mały i duży diabeł tasmański:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 chyba przyszedł czas na kupno nowego łóżka :diabloti: wątpię,żebyś zdołała odbić zajęte tereny :lol: mój TZ się nieźle uśmiał jak oglądaliśmy te zdjęcia wcześniej;) Quote
betel Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Od-Nowa napisał(a):chyba przyszedł czas na kupno nowego łóżka :diabloti: wątpię,żebyś zdołała odbić zajęte tereny :lol: mój TZ się nieźle uśmiał jak oglądaliśmy te zdjęcia wcześniej;) Niestety już więcej łóżek w domu mi się nie zmieści, jest jeszcze psia amerykanka w kuchni, ale jak ją rozłażę, to towarzystwo zapewne przeniesie sie za mną , a tam jest trzy razy ciaśniej:evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Piekne psiaki. Dwa rude i jedno wielokolorowe. Sliczna jest Ineczka. Brylka tez niczego sobie. Quote
jamnicze Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='betel']Niestety już więcej łóżek w domu mi się nie zmieści, jest jeszcze psia amerykanka w kuchni, ale jak ją rozłażę, to towarzystwo zapewne przeniesie się za mną , a tam jest trzy razy ciaśniej:evil_lol: Dla tego mój TZ od razu dał małej szlaban na sypialnię ;) - sam lubi się rozwalić na wyrku :evil_lol: Rozdziawione gębusie :thumbs: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_3664_45_1.jpg Quote
betel Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='shirrrapeira']Piekne psiaki. Dwa rude i jedno wielokolorowe. Sliczna jest Ineczka. Brylka tez niczego sobie. Dzieki , nam też się podobają;) [quote name='jamnicze']Dla tego mój TZ od razu dał małej szlaban na sypialnię ;) - sam lubi się rozwalić na wyrku :evil_lol: Rozdziawione gębusie :thumbs: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_3664_45_1.jpg Ja nie mam serca wyrzucać towarzystwa z łóżka ,tym bardziej, że jakoś bez nich mi snutno:cool3: Quote
jamnicze Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='betel'] Ja nie mam serca wyrzucać towarzystwa z łóżka ,tym bardziej, że jakoś bez nich mi snutno:cool3: Ależ nikt Saidi nie wyrzuca z łóżka :razz: ona tam po prostu nigdy nie była :diabloti: i ot cała tajemnica :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 czyli,że dla nas wszystkich już o wiele za późno :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Uwielbiam Wasza galerię, wchodzi tu człowiek wyrąbany po całym dniu pracy , nic mu sie nie chce a tu nie dość że cudne zdjecia z których aż tryska psia radość to jeszcze te komentarze :evil_lol: no i rude tyłeczki przeganiają wszystko co złe :loveu: te nie rude wielokolorowe też :loveu: Miziaki zauszkowe dla gromady Quote
betel Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='jamnicze']Ależ nikt Saidi nie wyrzuca z łóżka :razz: ona tam po prostu nigdy nie była :diabloti: i ot cała tajemnica :evil_lol: Ja to doskonale rozumiem , ale co poradzę , jak one tak pięknie proszą , żeby pozwolić im wejść na tapczan czy fotel:niewiem:. Trudno sie mówi:lol: i żyje się dalej Quote
betel Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):Uwielbiam Wasza galerię, wchodzi tu człowiek wyrąbany po całym dniu pracy , nic mu sie nie chce a tu nie dość że cudne zdjecia z których aż tryska psia radość to jeszcze te komentarze :evil_lol: no i rude tyłeczki przeganiają wszystko co złe :loveu: te nie rude wielokolorowe też :loveu: Miziaki zauszkowe dla gromady Ja też lubię do Ciebie zagladać , szczególnie od czasu, jak Biancia nabrała zdrowia i wigoru:lol: Quote
Od-Nowa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 a jakaś jesienna sesja będzie ? bo takiej jesieni dawno nie było i za chwilę może nie być. Betel, dziękuję za to co napisałaś, wiesz co.;) Quote
betel Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Niestety i Marcin i (już) ja chorujemy, więc z jesiennych fotek raczej nici.:mad: Pozostają tylko ewentualne zdjątka z domowych pieleszy.:oops: A dziękować nie masz za co, trzeba zapomnieć i nie zwracac uwagi , wszelki ślad zaginął ;) Quote
betel Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Jak było do przewidzenia teraz i ja jestem chora. Kiedy wracałam od lekarza, zaszłam do sklepu zoologicznego,żeby spytać o witaminki dla psiaków i przy okazji kupiłam im kostki, aby tak bardzo się w domu nie nudziły , gdy państwo uziemieni.:diabloti: Oto sesja kosteczkowa - bez Bryłki , której coś dziasiaj "nadepnęło na ogon":cool3: Gacuś - Incia bardzo lubi takie gryzionko:lol: Biszkopt zwany w domu Bisiem naśladuje ciocię na każdym krpku, można powiedzieć , że wręcz stara się z nią rywalizować.:cool3: Ale fajna kosteczka:lol: Zajęcie dla moich psich dzieci okazało sie bardzo skuteczne i pochłaniające:evil_lol: Quote
betel Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Pełna synchronizacja:evil_lol: Na moją komendę: "Głowy w prawo!" :evil_lol: Kości do pyszczka , raz! Głowy w lewo!!! Quote
betel Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Ej , smarkaty ! Nie za blisko?! Póki ,bratiaszku, pilnujesz swojego gnata , ostatecznie mogę to znieść... Poezja:cool3: Quote
betel Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Historyjka obrazkowa o tym jak: Biszkopt vel Bilbo Baggins pokonał smoka i zgarnął cały skarb. Tymczasem smok legł przybity porażką;) Stąpając cichutko - na podkulonych pazurkach , Biszkopt okrążył wroga , skorzystał z chwili jego nieuwagi i zgarnął cały łup... Radość była wielka... Zdobycz , przerosła oczekiwania ( i możliwości) bohatera... W głowie zmęczonego hobbita zaświtała nieśmiała myśl : " Co zrobić z łupem?" Jednak zgodnie ze swoją niefrasobliwą naturą , którą tak niedawno w sobie odkrył , postanowił rozwiązanie tego problemu pozostawić na później ... Quote
betel Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Biedny , pozbawiony radości posiadania skarbu , smok - legł na swoim posłaniu i popadł w głęboką zadumę... Jego oczy wyrażały bezbrzeżną rozpacz i zdumienie zarazem. Myślał : "Jak mogło do tego dojść? Czemu mały, paskudny hobbit skradł mi , to, co od zawsze należło do mnie???" Tymczasem Baggins ,z właściwym sobie łakomstwem, postanowił skonsumować choć małą część swojego bogactwa. Uczta była przednia... A pokonany Inkon, starał się za wszelka cenę, nie pokazać,że doznał ujmy na honorze, przegrywając tę walkę:evil_lol: Quote
Recommended Posts