Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewelinka_m']cóż za synchronizacja...:evil_lol:
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_3359_29_1.jpg

ale zazdroszczę takiej gromadki :loveu:

http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_3573_87_1.jpg
w domu nie karmią, to trzeba sobie radzić samemu :diabloti:..

pozdrawiam ;)
Gromadka , bardzo otatnio rozrabiająca i ożywiona, świetnia się razem bawią , a Incia cofnęła się do poziomu rozwojowego Biszkopta:evil_lol:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']Łobuziaczek :lol:
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_3448_15_1.jpg

i śliczne pannice
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_3578_92_1.jpg
Cześąć Jamnicze. Rzeczywiście łobuziak , choć na tym zdjęciu wygląda jak aniłek. Dziś rano zjadł swój serek , a potem siadł przede mna i wykłócał się głośnym szczekaniem, o moje kanapki:diabloti: ( choć nigdy nie dajemy psom tego , co jemy w trakcie naszych posiłków, kto go tego nauczył:crazyeye::cool3:)
Pannice na zdjęciu faktyczne wyszły bardzo urodziwie:evil_lol:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
nadrobiłam zdjęcia! ostatnio przyznaję się bez bicia nie widziałam wszystkich :oops: :cool1:
pięknie być szczenięciem w Waszym domu :loveu::lol::evil_lol:
świetne zdjęcia!

Dzięki OdNówka, cieszę sie ,że Ci się podobają. Myslę,że faktycznie nieźle być psem w naszym domu , czasem lepiej niż człowiekiem:cool3:

Odpisuję osobno ,bo nie działa mi opcja multicytatu:angryy:

Posted

O to fotki przedwczorajsze - najpierw spokojny sen, a potem szaleństwa , na moim rozłożonym łózku , zupełnie już spsiałym:diabloti:

Psia rodzinka w komplecie

Duecik - ciocia Brysia nie lubi tłoku:cool3:

Zabawa na całego:lol:

Wzorzec miary - Inka - Biszkopt:evil_lol:

Karesy

Posted

Rude tyłeczki:lol:

Amatorzy kołeczka;)

Biszkopt może , to ja też:diabloti:

Zobimy z pani łóżka barłóg:diabloti:

Siłowanie na zęby:cool3:

Posted

Psychodeliczny portret Biszkopta przerobiony w Corelu, oddajacy jego diaboliczną naturę ukryta za anielskim pysiem :diabloti:

Mały i duży diabeł tasmański:evil_lol:

Posted

chyba przyszedł czas na kupno nowego łóżka :diabloti:
wątpię,żebyś zdołała odbić zajęte tereny :lol:
mój TZ się nieźle uśmiał jak oglądaliśmy te zdjęcia wcześniej;)

Posted

Od-Nowa napisał(a):
chyba przyszedł czas na kupno nowego łóżka :diabloti:
wątpię,żebyś zdołała odbić zajęte tereny :lol:
mój TZ się nieźle uśmiał jak oglądaliśmy te zdjęcia wcześniej;)

Niestety już więcej łóżek w domu mi się nie zmieści, jest jeszcze psia amerykanka w kuchni, ale jak ją rozłażę, to towarzystwo zapewne przeniesie sie za mną , a tam jest trzy razy ciaśniej:evil_lol:

Posted

[quote name='betel']Niestety już więcej łóżek w domu mi się nie zmieści, jest jeszcze psia amerykanka w kuchni, ale jak ją rozłażę, to towarzystwo zapewne przeniesie się za mną , a tam jest trzy razy ciaśniej:evil_lol:
Dla tego mój TZ od razu dał małej szlaban na sypialnię ;) - sam lubi się rozwalić na wyrku :evil_lol:

Rozdziawione gębusie :thumbs:
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_3664_45_1.jpg

Posted

[quote name='shirrrapeira']Piekne psiaki. Dwa rude i jedno wielokolorowe. Sliczna jest Ineczka. Brylka tez niczego sobie.

Dzieki , nam też się podobają;)

[quote name='jamnicze']Dla tego mój TZ od razu dał małej szlaban na sypialnię ;) - sam lubi się rozwalić na wyrku :evil_lol:

Rozdziawione gębusie :thumbs:
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_3664_45_1.jpg
Ja nie mam serca wyrzucać towarzystwa z łóżka ,tym bardziej, że jakoś bez nich mi snutno:cool3:

Posted

[quote name='betel']
Ja nie mam serca wyrzucać towarzystwa z łóżka ,tym bardziej, że jakoś bez nich mi snutno:cool3:
Ależ nikt Saidi nie wyrzuca z łóżka :razz: ona tam po prostu nigdy nie była :diabloti: i ot cała tajemnica :evil_lol:

Posted

Uwielbiam Wasza galerię, wchodzi tu człowiek wyrąbany po całym dniu pracy , nic mu sie nie chce a tu nie dość że cudne zdjecia z których aż tryska psia radość to jeszcze te komentarze :evil_lol:
no i rude tyłeczki przeganiają wszystko co złe :loveu:
te nie rude wielokolorowe też :loveu:

Miziaki zauszkowe dla gromady

Posted

[quote name='jamnicze']Ależ nikt Saidi nie wyrzuca z łóżka :razz: ona tam po prostu nigdy nie była :diabloti: i ot cała tajemnica :evil_lol:
Ja to doskonale rozumiem , ale co poradzę , jak one tak pięknie proszą , żeby pozwolić im wejść na tapczan czy fotel:niewiem:. Trudno sie mówi:lol: i żyje się dalej

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Uwielbiam Wasza galerię, wchodzi tu człowiek wyrąbany po całym dniu pracy , nic mu sie nie chce a tu nie dość że cudne zdjecia z których aż tryska psia radość to jeszcze te komentarze :evil_lol:
no i rude tyłeczki przeganiają wszystko co złe :loveu:
te nie rude wielokolorowe też :loveu:

Miziaki zauszkowe dla gromady

Ja też lubię do Ciebie zagladać , szczególnie od czasu, jak Biancia nabrała zdrowia i wigoru:lol:

Posted

Niestety i Marcin i (już) ja chorujemy, więc z jesiennych fotek raczej nici.:mad: Pozostają tylko ewentualne zdjątka z domowych pieleszy.:oops:

A dziękować nie masz za co, trzeba zapomnieć i nie zwracac uwagi , wszelki ślad zaginął ;)

Posted

Jak było do przewidzenia teraz i ja jestem chora. Kiedy wracałam od lekarza, zaszłam do sklepu zoologicznego,żeby spytać o witaminki dla psiaków i przy okazji kupiłam im kostki, aby tak bardzo się w domu nie nudziły , gdy państwo uziemieni.:diabloti: Oto sesja kosteczkowa - bez Bryłki , której coś dziasiaj "nadepnęło na ogon":cool3:

Gacuś - Incia bardzo lubi takie gryzionko:lol:

Biszkopt zwany w domu Bisiem naśladuje ciocię na każdym krpku, można powiedzieć , że wręcz stara się z nią rywalizować.:cool3:

Ale fajna kosteczka:lol:

Zajęcie dla moich psich dzieci okazało sie bardzo skuteczne i pochłaniające:evil_lol:

Posted

Historyjka obrazkowa o tym jak: Biszkopt vel Bilbo Baggins pokonał smoka i zgarnął cały skarb. Tymczasem smok legł przybity porażką;)

Stąpając cichutko - na podkulonych pazurkach , Biszkopt okrążył wroga , skorzystał z chwili jego nieuwagi i zgarnął cały łup...

Radość była wielka...

Zdobycz , przerosła oczekiwania ( i możliwości) bohatera...

W głowie zmęczonego hobbita zaświtała nieśmiała myśl : " Co zrobić z łupem?"

Jednak zgodnie ze swoją niefrasobliwą naturą , którą tak niedawno w sobie odkrył , postanowił rozwiązanie tego problemu pozostawić na później ...

Posted

Biedny , pozbawiony radości posiadania skarbu , smok - legł na swoim posłaniu i popadł w głęboką zadumę...

Jego oczy wyrażały bezbrzeżną rozpacz i zdumienie zarazem. Myślał : "Jak mogło do tego dojść? Czemu mały, paskudny hobbit skradł mi , to, co od zawsze należło do mnie???"

Tymczasem Baggins ,z właściwym sobie łakomstwem, postanowił skonsumować choć małą część swojego bogactwa.

Uczta była przednia...

A pokonany Inkon, starał się za wszelka cenę, nie pokazać,że doznał ujmy na honorze, przegrywając tę walkę:evil_lol: