betel Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 ewelinka_m napisał(a):ależ mnie tu dawno nie było :oops: ale ostatnio jakoś czasu brakuje ale wszystko nadrobiłam :p ;) Nieważnie ,ze dawno,ważne że zaglądasz, buziaki i zapraszamy :) Quote
DuDziaczek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ta niewinna brysia mnie rozwalila :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betel Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Ona jest niewinna tylko z pozoru:evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 betel napisał(a):Ona jest niewinna tylko z pozoru:evil_lol: Wiem wiem :razz: One wszystkie tak udaja do zdjec :cool3::cool3: Quote
betel Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Jak one sie kochają???:cool3::evil_lol:;) Quote
Od-Nowa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 tak dawno nas nie było ale warto było! trafiłam na najpiękniejsze zdjecie w galerii :loveu::loveu::loveu: pozdrawiamy ogony Quote
Rudzia-Bianca Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 betel napisał(a): przepiękna suńka , trzymam kciuki za nią tylko tylę mogę :( Betel a Twoje sierściuszki cudne, fajne te eksperymenty Marcina :) podobaja mi się :) Pozdrawiamy z Bianą :) Quote
Rudzia-Bianca Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 chyba wszyscy na dogo zapracowani , u Was też cisza , pozdrawiamy wiosennie co u Was ? Quote
andzia69 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='betel'] Jak one sie kochają???:cool3::evil_lol:;) piękne zdjęcie!!!! Quote
betel Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Nie zapracowani, tylko chorzy:-(Powoli jednak wracam do formy , więc jak dam radę , to może wrzucę dziś parę foteczek . Jesli nie dziś , to jutro:lol: POZDRÓWKA dla Wszystkich Quote
ewelinka_m Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Oj Betelku a Wy znów chorzy :shake: więc życzymy dużo dużo dużo zdrówka :buzi: Quote
betel Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Inucha , korzysta z dobrodziejstw mojej kanapy i spi jak zabita:lol: wygibasy:evil_lol: śpioch:cool3: No cóz , pan uczy sunie ,że czasem mozna poleżeć na podłodze:evil_lol: Quote
betel Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Czy nauka pójdzie w las??? Zaraz wywącham,skąd ona wróciła:diabloti: Portret "Panienki z psiczką" a nie "Damy z łasiczką" Poświęcenie pana okazło się daremne, łózko jest stanowczo lepsze:evil_lol: KONIEC:lol: Quote
betel Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 A ja mam piękne nowe fotki znad Wisły o świcie CUDO, ale nie wstawię, bo nikt nas nie odwiedza:eviltong: Quote
ewelinka_m Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='betel']A ja mam piękne nowe fotki znad Wisły o świcie CUDO, ale nie wstawię, bo nikt nas nie odwiedza:eviltong: jakie nie odwiedza, jesteśmy codziennie, reszta ciotek pewnie też, Betel wstawiaj fotki ale już :diabloti: a portrecik śliczny jak profesjonalny :razz: pan widocznie mało przekonujący był i panienki wybrały, łóżko a co niech pan śpi na podłodze jak mu się tak podoba :cool1: Quote
betel Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 No jedna ciotka nas odwiedziła:loveu: , czekam na kolejne. A foteczki ekstra - warto zobaczyć:cool3: Quote
Od-Nowa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 też jestem codziennie! Ewelinka dobrze mówi! jak się wszystkie ujawnią podglądaczki to będzie tłum Quote
DuDziaczek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 betel wstawiaj bo sie rozloscimy :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Betel :) też spałam z Biana na podłodze , ale pies mądrzejszy przekonała mnie zebyśmy obie na łóżko wróciły bo wygodniej :) :) nie nauczę jej już chyba nigdy że każda z nas ma swoje łóżko :evil_lol: A "Panienka z psiczką" wymiata ( nauczyłam sie od nieletniegoi kuzyna powiedzonka i mi się podoba ):) Quote
betel Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Najpierw uroki Sandomierza przed i o wschodzie słońca Cd. za chwilkę:lol: Quote
andzia69 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 matko - o której wy wstajecie, ze takie zdjęcia ze wschodu:crazyeye: ja o 9 wstac nie mogą i jak idę z burkami tak koło 10,30 to mnie się pytają czy to drugi raz juz z nimi:evil_lol: a brudaski miały potem kąpiel??? Quote
Recommended Posts