Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
he he proste sztuczki , jasne :)
pozdrawiamy

Asiaczek napisał(a):
Tiaaaaa, proste sztuczki... pewnie... jasne...
Pzdr.

Słowo honoru, że te akurat są proste. :lol:Buziaki dla Was

Posted

Dzięki kobitki, u mnie zastój , bo nie wychodzę na dwór ( od jutro po dwóch tygodniach przerwy - choróbska niedoleczonego nadal wracam do pracy) , a TZ jakoś nie robił ostatnio zdjeć psiakom tylko roślinkom:evil_lol:

Niestety w najblizszym tygodniu TZ pewnie wyemigruje z psiakami do teściowej na jakis tydzień , więc znowu nie będę mieć foteczek.:shake:

Posted

Dziś za Tęczowy Most odeszła Fryga- sunia Mamy mojego męża ( wątek Minki). Miała bardzo długie i dobre życie , ale trudny charakter , który niestety przyczynił sie do jej śmierci.
Mam nadzieję, że tam - po drugiej stronie - zazna spokoju i szczęścia.

Posted

Życie toczy się dalej , więc na pocieszenie wklejam kilka fotek mojej psiej dzidzi Inci i Brysi w objęciach Morfeusza:razz:

Incia na haju.

Incia zasnęła znużona romansidłem;)

Brysia ksiażek nie czyta, woli podumać:cool3:

Psia dzidzia:loveu:
KONIEC

Posted

[quote name='ewelinka_m']co tam u panienek?

:turn-l::roflt:jak zobaczyłam to padłam ze śmiechu
nieźle się musiała nawciągać :megagrin:
Betelku czego wy jej tam podajecie?

nieee - ona dopiero wciąga:evil_lol:

Posted

Betel musisz ogłosić mobilizacje bo same ośle ławki się porobiły... też zaległości przed nami ;)
ale Ineczke na haaaajjjjuuu widziałam i się uśmiałam:loveu:

Posted

Drogie dziewczynki, dzięki za odwiedzinki ;). Już się zgłaszam ,nie pisałam bo nie bardzo miałam o czym. Sunie nadal w Konstancinie zdrowo i radośnie hasają po ogrodzie. Incia bardzo zajęta, nie ma czasu na głupoty , bo musi pilnować płotu , sprawdzić, co dzieje się nad rzeką i wielokrotnie obiec cały teren. W ciągu dnia do domu zagląda tylko sporadycznie , za to potem śpi jak zabita. Jak chce pobiegać , albo jest głodna lub usiłuje wymusić na Sarze zabawę pyskuje także ażuszy pękają.:evil_lol:. Ma też nowy rodzaj sportu - polowanie na mamę , kiedy ta wyjeżdża gdzieś na rowerze. Zadanie Inki polega na obowiązkowym uszczypaniu rowerzystki w cztery litery ( co się jej zazwyczaj udaje, czasem aż za dobrze - siniaki) Bri natomiast jak to ona, chętnie pobiega , ale ceni sobie także możliwość wylegiwania się w ciagu dnia na kanapach. Za to jazgocze najgłośniej ze wszystkich i wyje koncertowo , kiedy zostawiają ją w domu i udają się na zakupy. Tyle nowinek , buziaki:loveu:

Posted

betel napisał(a):
Ma też nowy rodzaj sportu - polowanie na mamę , kiedy ta wyjeżdża gdzieś na rowerze. Zadanie Inki polega na obowiązkowym uszczypaniu rowerzystki w cztery litery ( co się jej zazwyczaj udaje, czasem aż za dobrze - siniaki)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to mała diablica :)

pozdrawiamy znowu osamotnioną Betel .