betel Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Asiaczek napisał(a):Zdolniacha z Ciebie! Pzdr. E , tam to tylko takie zabawy, proste sztuczki , które czasem są efektownem.:) Quote
Rudzia-Bianca Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 he he proste sztuczki , jasne :) pozdrawiamy Quote
Asiaczek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Tiaaaaa, proste sztuczki... pewnie... jasne... Pzdr. Quote
betel Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):he he proste sztuczki , jasne :) pozdrawiamy Asiaczek napisał(a):Tiaaaaa, proste sztuczki... pewnie... jasne... Pzdr. Słowo honoru, że te akurat są proste. :lol:Buziaki dla Was Quote
DuDziaczek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Chyba sobie musze skombinowac ten program :evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 zdolna bestyja z ciebie - zawsze to wiedzialam:lol: nawet ja tak w corelu nie umiem:oops: Quote
betel Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Dzięki kobitki, u mnie zastój , bo nie wychodzę na dwór ( od jutro po dwóch tygodniach przerwy - choróbska niedoleczonego nadal wracam do pracy) , a TZ jakoś nie robił ostatnio zdjeć psiakom tylko roślinkom:evil_lol: Niestety w najblizszym tygodniu TZ pewnie wyemigruje z psiakami do teściowej na jakis tydzień , więc znowu nie będę mieć foteczek.:shake: Quote
DuDziaczek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 A ja sie wlasnie mecze z zainstalowaniem corela :cool1: Szkoda ze fotek niebedzie... ale pewnie po tym tygodniowym wyjezdzie nas zasypiesz fociakami :cool3: Quote
betel Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Dziś za Tęczowy Most odeszła Fryga- sunia Mamy mojego męża ( wątek Minki). Miała bardzo długie i dobre życie , ale trudny charakter , który niestety przyczynił sie do jej śmierci. Mam nadzieję, że tam - po drugiej stronie - zazna spokoju i szczęścia. Quote
betel Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Życie toczy się dalej , więc na pocieszenie wklejam kilka fotek mojej psiej dzidzi Inci i Brysi w objęciach Morfeusza:razz: Incia na haju. Incia zasnęła znużona romansidłem;) Brysia ksiażek nie czyta, woli podumać:cool3: Psia dzidzia:loveu: KONIEC Quote
Asiaczek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Jak ładnie kopytka złozyła...:loveu: http://img501.imageshack.us/img501/4135/incia005qb6.jpg Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Inka na haju :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 co tam u panienek? :turn-l::roflt:jak zobaczyłam to padłam ze śmiechu nieźle się musiała nawciągać :megagrin: Betelku czego wy jej tam podajecie? Quote
andzia69 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='ewelinka_m']co tam u panienek? :turn-l::roflt:jak zobaczyłam to padłam ze śmiechu nieźle się musiała nawciągać :megagrin: Betelku czego wy jej tam podajecie? nieee - ona dopiero wciąga:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Witamy , pozdrawiamy, zaległości nadrobimy jutro :) Quote
Od-Nowa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Betel musisz ogłosić mobilizacje bo same ośle ławki się porobiły... też zaległości przed nami ;) ale Ineczke na haaaajjjjuuu widziałam i się uśmiałam:loveu: Quote
DuDziaczek Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Betel co z Toba, odzywaj sie tu zaraz na wateczku :diabloti: Quote
betel Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Drogie dziewczynki, dzięki za odwiedzinki ;). Już się zgłaszam ,nie pisałam bo nie bardzo miałam o czym. Sunie nadal w Konstancinie zdrowo i radośnie hasają po ogrodzie. Incia bardzo zajęta, nie ma czasu na głupoty , bo musi pilnować płotu , sprawdzić, co dzieje się nad rzeką i wielokrotnie obiec cały teren. W ciągu dnia do domu zagląda tylko sporadycznie , za to potem śpi jak zabita. Jak chce pobiegać , albo jest głodna lub usiłuje wymusić na Sarze zabawę pyskuje także ażuszy pękają.:evil_lol:. Ma też nowy rodzaj sportu - polowanie na mamę , kiedy ta wyjeżdża gdzieś na rowerze. Zadanie Inki polega na obowiązkowym uszczypaniu rowerzystki w cztery litery ( co się jej zazwyczaj udaje, czasem aż za dobrze - siniaki) Bri natomiast jak to ona, chętnie pobiega , ale ceni sobie także możliwość wylegiwania się w ciagu dnia na kanapach. Za to jazgocze najgłośniej ze wszystkich i wyje koncertowo , kiedy zostawiają ją w domu i udają się na zakupy. Tyle nowinek , buziaki:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 betel napisał(a): Ma też nowy rodzaj sportu - polowanie na mamę , kiedy ta wyjeżdża gdzieś na rowerze. Zadanie Inki polega na obowiązkowym uszczypaniu rowerzystki w cztery litery ( co się jej zazwyczaj udaje, czasem aż za dobrze - siniaki) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to mała diablica :) pozdrawiamy znowu osamotnioną Betel . Quote
halbina Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 fajne sporty ma ta Inka, moja woli biec przy rowerku... ale orła zaliczyłam, kiedy obok roweru miał biec Platon narwaniec... Quote
Recommended Posts