Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zbiórka, zbiórka :cool3: ogony fantastyczne! i nie wiem gdzie znalazłaś taką wiosne jak wszyscy na Kieleckim piszą o ulewach, wichurach i gradobiciach przechodzacych przez swietokrzyskie :lol:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
zbiórka, zbiórka :cool3: ogony fantastyczne! i nie wiem gdzie znalazłaś taką wiosne jak wszyscy na Kieleckim piszą o ulewach, wichurach i gradobiciach przechodzacych przez swietokrzyskie :lol:

Ta wiosna to była kilka dni temu , teraz leje:-(

Posted

Okupacja mojego spania

A może jednak lepsza amerykanka w kuchni:cool3:

Chyba jednak nie , ale stąd nie wyganiają:razz:

Brysia jak zwykle zakopana po uszy:evil_lol:

Cd. za chwilkę

Posted

Od-Nowa napisał(a):
to chyba nie jest pozycja na plaka tylko na Togo, bo on tak śmiesznie sie kładzie i wyglada jak kurczak :evil_lol:

to jest typowa postawa leząca bullowatych:evil_lol::eviltong: na zabę ja to mówię:p

Posted

Cześć wszystkim, dzięki za wizytki. Chyba najbardziej podoba mi się określenie pozycji Inki "na żabę":evil_lol:.

Asiaczku, tym masz u siebie mnóstwo pięknych "tyrikolorowych zawijasków":lol: Całuski dla nich

Posted

Inka dziś paskudnie przecięła sobie dużą poduchę pod łapką. Myślałam, że będzie trzeba zszywać , ale obeszło się bez weta. Woda utleniona , balsam kapucyński , maść szybko gojącą z antybiotykiem, sterylne gaziki , bandaż i foliowa skarpeta przy wychodzeniu na dwór. Zmieniłam już 2 raz opatrunek, jest lepiej -zaczyna przysychać , nie krwawi, a Incia chodzi normalnie , więc wyraźnie jej nie boli. Jest wyjątkowo grzeczną pacjentką, nie próbuje ściągać opatrunku i cierpliwie znosiła nawet pierwsze bolesne zabiegi , kiedy trzeba było porządnie oczyścić ranę. Kochane suczydełko.
A teraz fotki "rannej".

O , ktoś mi zrobił kuku:shake:

No popatrz, co mi sie stało???:crazyeye:

E, jakos to przeżyję:cool3:

:razz:

Najlepszym lekarstwem jest sen , idę w kimono;)

Posted

Ranna dzidzia na rączkach u panienki:lol:

Eee, czasem dobrze jest troszeczkę pochorować , byle nie za bardzo;)

Co tam macie???:crazyeye:

Nic nam nie dali -łajzy:diabloti: