betel Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Dzięki za odwiedzinki, wyjeżdzam do moich psiaków , wracamy juz razem w niedzielę. Pozdrowienia:loveu: Quote
ewelinka_m Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 :bye: miłej podróży, czekamy na zdjęcia i relacje Quote
Rudzia-Bianca Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 mam nadzieję że to problemy z dogo tylko, co u Was Dziewczyny bo już się martwię czy dojechałyście bez problemów do domu , pozdrawiam Quote
betel Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 zadowolona Inka Towarzyszki zabaw wszelkich:evil_lol: ukradłam sobie patyczka:diabloti: Brysia w biegu prawie jak w lesie Cd. za chwilkę Quote
betel Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 kijek -najfajniejsz azabawka To dopiero jest życie:lol: majowa Inka dzielny mały wędrowiec;) Cd . za chwilkę Quote
betel Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 ładne kwiatki:cool3: Jęzorek:roll: punkt obserwacyjny Ostatecznie i tu mogę chwilkę poleżeć:razz: wyciągnięty kłus;) CD. za chwilkę Quote
betel Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 portrecik Inulki No co łapa mi się podwinęła!!!:cool3: Nie śmiej się ze mnie, bo kęsim:razz: Portrecik Brysi No, co tam??? CD. za chwilkę Quote
andzia69 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 jeżu jakie Inka ma dłuuuugie giroski:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Betelku - a jak tam z kleszczami w tym lesie??? Quote
betel Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Cześć Andziu, kleszczyki są a owszem , ale nie tak dużo . Złowiliśmy na Ince i na Brysi po dwa:cool3:. Quote
betel Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Dogo pojawia sie i znika :angryy:, a ja mam jeszcze mnóstwo foteczek, spróbuje je powklejać:razz: na warcie;) Ale ...dupka:lol: Pyskun. gryzaczek Wygodnisia:cool3: Cd nastąpi Quote
betel Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 rzucaj , rzucaj:multi: Oddawaj , to moje:cool3: Paszczak:lol: dwa Paszczaki:evil_lol: Quote
betel Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Psi wampirek A ku-ku:lol: mam i nie dam:cool3: Bri- Bri przytulanka Liseczek:lol: Cd jutro , jesli Dogo nie będzie znikać:scared: Quote
Od-Nowa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 pozdrawiamy paszczaki słodziaki :loveu::lol: ale ale! Ineczka nabrała ciała :razz: zmężniała, łapy jej się takie mocne zrobiły. Te wyprawy bardzo jej służą ;) Quote
betel Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Od-Nowa napisał(a):pozdrawiamy paszczaki słodziaki :loveu::lol: ale ale! Ineczka nabrała ciała :razz: zmężniała, łapy jej się takie mocne zrobiły. Te wyprawy bardzo jej służą ;) Cześć OdNówka. Ineczka ma super mięśnie, natomiast chuda jest jak chart. Zawsze po pobycie w Konstancinie traci cały zapas sadełka ,choć i normalnie ma go nie za dużo.:lol: Jest zbyt ruchliwa, żeby utyć. Quote
Asiaczek Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Po uśmiechniętych psich pyskach widać, że Majówka baaaardzo udana. A sadełkiem - nie przejmuj się. Podejrzewam, że za chwilę znowu "go" będzie miała... Pzdr.:lol: Quote
DuDziaczek Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 http://img395.imageshack.us/img395/3268/img7351181jh0.jpg :evil_lol::evil_lol: No to zdjecie komedia co za jezor :loveu::loveu::loveu: Quote
betel Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Asiaczek napisał(a):Po uśmiechniętych psich pyskach widać, że Majówka baaaardzo udana. A sadełkiem - nie przejmuj się. Podejrzewam, że za chwilę znowu "go" będzie miała... Pzdr.:lol: masz racje , Asiaczku, dla naszych suniek kazdorazowy pobyt w Konstancinie , to prawdziwy raj. Maja wszystko , co im do szczęścia potrzeba , a najważniejsza jest pełna swoboda. Quote
betel Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Kielczanki:lol: Panna ciekawska;) Ale mina:cool3: Jaki grzeczny piesek:crazyeye: Quote
ewelinka_m Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 witamy ponownie :loveu: http://img175.imageshack.us/img175/2735/img7354211lm6.jpg to ujęcie rewelacyjne (zresztą jak każde :cool1:) uwielbiam takie zbliżenia na pyszczka :loveu: ale ktoś tam się chowa :eviltong: Quote
betel Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Właśnie mi się przypomniało, że wczoraj minął rok od dnia , kiedy Inkcia trafiła do nas:multi::multi::multi:. Jak ten czas leci:crazyeye: Przysiady:evil_lol: Z górki na pazurki:cool3: Marcin i Inka ternują karate:razz: Inka uczy się chodzić na dwóch łapach Próba pozbawienia pana odzienia wierzchniego:diabloti: Quote
betel Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 sztafeta:lol: Da czy nie da? Jak nie da to mu zabiorę:evil_lol: No , oddaj:mad: :multi: Quote
betel Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Chwila refleksji;) Widać migdałki :cool3: Teraz mozna już zajrzeć do żołądka Na krzywych łapkch kroczy Brysia:lol: latający pies;) Quote
Recommended Posts