Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Ewelinko i DuDziaczku , dzięki za wizytę u nas i buziaki dla Was w dzień po pierwszwej rocznicy pobytu Inki u nas w domu:loveu::multi::lol:

Posted

Dzięki Kobietki , rok minął błyskawicznie. Incia jest dla mnie wielką pociechą i baardzo się cieszę, że jest z nami:bday::multi::lol:

Posted

:loveu: gratulujemy rocznicy :lol:
i pięknych zdjęć równie latającej Inki. Erka chyba coś podaje tym psiakom do jedzenia,,, że one potem tak wariują w nowych domach :evil_lol:

Posted

:crazyeye:to to już rok minął
Betel gratuluje, wyściskaj latającą Inulę :loveu:
i ile radości sprawiła ;)

a co do tabletek to coś w tym jest :eviltong: jak widzę jak np. Hurcia się zmieniła przez ten okres kiedy przebywa z p.Anią :evil_lol:

Posted

Marcin i psiaki wrócili , po 4 tygodniach nieobecności.
Oto pierwsze spacerowe fotki po powrocie :lol:

Trzeba od nowa obwąchać i nie tylko kazdy kącik:evil_lol:

Posted

O Boze!!!!

Tak dawno mnie tu nie bylo!!! I fot nie widzialam!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Ale fajniuchne... fociaki :loveu: Betel jak Ty wytrzymujesz tak dlugo czas bez tych 8 lap :cool3:

Posted

Ja 8 łap mam w domu już dawno , ale nie mogę wkleić fotek , bo jak tylko wrzucę pięć zdjęć to Dogo pada i wszystko sie wykasowuje:angryy: Zrobiło mi ten numer juz dwukrotnie:mad::angryy::mad: