betel Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Co tam masz??? Bri , spadaj z mojego miejsca:cool3: prawa strona pana:lol: I lewa strona pana prawa + lewa = moja kanapa:evil_lol: Co jest na stole??? Quote
betel Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Iiiii, nic ciekawego, nuda:razz: Panna ciekawska:lol: Quote
betel Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 u stóp pańcia:lol: Przestał mnie głaskać:razz: Nie martw się , ja się z tobą pobawię;) No , rusz się:multi: Nie, no to sobie podumamy:loveu: Quote
Asiaczek Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Super! http://img237.imageshack.us/img237/7624/inciawkuchni016zd3.jpg Ja bym raczej nazwała, że obie "coś" wypatgrzyły... http://img146.imageshack.us/img146/1876/wielkanoc010nc1.jpg Pzdr. Quote
betel Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 fanti napisał(a):fajne zdjatka Witam nowego gościa i zapraszam częściej;) Quote
betel Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Cześć , Asiaczku, jak zwykle witamy Cię cieplutko i serdecznie , nawet w taki mokry dzień jak dziś:lol: Quote
Asiaczek Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Zawsze chetnie tutaj zaglądam, bo... zawsze sa świeże fotki Inki i Brysi.:loveu: Pzdr. Quote
halbina Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Tak, te całe Święta są przereklamowane... nudy same... :evil_lol: Quote
betel Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Cześć Halbinko! Sądząc po waszym wypatrywaniu wiosny , nie jest tak źle;) Quote
andzia69 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 a ta jak zwykle w dziwnych pozach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betel Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 andzia69 napisał(a):a ta jak zwykle w dziwnych pozach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ten typ, tak ma:evil_lol: Quote
betel Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Co to takiego, niby jedzenie ale... muszę to najpierw dokładnie obwachać:cool3: No cóż , lód to nie jest od lizania nie ubywa, trzeba spróbowac inaczej:roll: :diabloti: Ojej , to się do ugryźć:crazyeye: :placz:tak mało zostało!!!! Obydwie moje sieroty , jak dostaną coś, co jest większe niż kosteczka wędliny 1cm na 1cm lub plasterek, to mają problemy z konsumpcją. I to maja być psy:cool3:. Podejrzewam ,że gdyby im zamast jadła w misce dać solidne pęto kiełbasy , to by przy nim z głodu padły:diabloti: Quote
halbina Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakoś nie znam takiego problemu... :roll: u mnie nawet koty dałyby rae zeżreć pęto kiełbachy... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 betel napisał(a): Obydwie moje sieroty , jak dostaną coś, co jest większe niż kosteczka wędliny 1cm na 1cm lub plasterek, to mają problemy z konsumpcją. I to maja być psy:cool3:. Podejrzewam ,że gdyby im zamast jadła w misce dać solidne pęto kiełbasy , to by przy nim z głodu padły:diabloti: Podobnie baski, ale one sa wieksze łakomczuchy i baaaardzo szybko przekonuja się, ze ten większy kawałek to tez jedzonko! Mniam, mniam, mniam... Pzdr. Quote
betel Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Cześć Halbinko i Asiaczku, to macie dobrze,że Wasze zwierzaki nie są takimi niejadkami. Inaka musi wszystko starannie obwąchać, "obadać" a potem dopierop je i to na raty, a o Bri w ogóle lepiej nie mówić. Jedyna rzecz , którą jadłyby bez oporów to surowe mięsko:razz: Quote
betel Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Odczep się:diabloti: :sleep2::evil_lol:;) Quote
Od-Nowa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 pańciuch się rozpycha :eviltong::lol: tak mało miejsca dla długich łap :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 betel napisał(a):Cześć Halbinko i Asiaczku, to macie dobrze,że Wasze zwierzaki nie są takimi niejadkami. Inaka musi wszystko starannie obwąchać, "obadać" a potem dopierop je i to na raty, a o Bri w ogóle lepiej nie mówić. Jedyna rzecz , którą jadłyby bez oporów to surowe mięsko:razz: na raty ale je , a Biana przed kiełbasa w sobotę uciekała , mama rzuciła jej kawałeczek a psica w nogi :( dbają o linie te kieleckie panny :) Betel zdjęcia super, nie wiem jak Ty to robisz, że z pozoru nudne zdjęcia domowe a u Ciebie oglądam z taką przyjemnością , super są :) Widze że Inka nadal w łapkowym ochraniaczu jak poduszeczka , goi się ? dobrze że obeszło się bez szycia . pozdrawiamy z zasypanych myślenic :( Quote
betel Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Dzięki Rudziu- Biancio, ja nie jestem nimi zachwycona, ale fakt ,że mam bzika na punkcie fotek Inci, a aparat zawsze pod ręką:cool3:. A jeśli chodzi o łapkę , to pogoda jej nie służy, jak było sucho , to ładniej sie goiła , a teraz znowu trzeba robić opatrunki , bo nie zrosła się do końca.:shake: Buziaki dla Was:loveu: Quote
DuDziaczek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Sliczne fotki Betel zreszta jak zawsze. Rudziu te fotki moze takie ciekawe ze Betel swietne podpisy daje pod nimi :razz: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 DuDziaczek napisał(a):Sliczne fotki Betel zreszta jak zawsze. Rudziu te fotki moze takie ciekawe ze Betel swietne podpisy daje pod nimi :razz: podpisy są the best :) pozdrawiamy gromadkę w zimową ostatnią środę marca ;) Quote
Asiaczek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 betel napisał(a):Cześć Halbinko i Asiaczku, to macie dobrze,że Wasze zwierzaki nie są takimi niejadkami. Inaka musi wszystko starannie obwąchać, "obadać" a potem dopierop je i to na raty, a o Bri w ogóle lepiej nie mówić. Jedyna rzecz , którą jadłyby bez oporów to surowe mięsko:razz: Ale moje tez kochaja surowe mięsko, a że dodatkowo sa łakomczuchami nie z tej ziemi, to WSZYSTKO jadalne jest OK!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Jakbym widziała siebie i Wahzirka śpiących...:lol: http://img148.imageshack.us/img148/1921/inciadz007cs0.jpg Pzdr. Quote
betel Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Asiaczek']Jakbym widziała siebie i Wahzirka śpiących...:lol: [URL]http://img148.imageshack.us/img148/1921/inciadz007cs0.jpg[/URL] Pzdr.[/quote] No bo, jakby na to nie patrzeć, Inka , choć kundel środkowo-kielecki, jest odrobinkę podobna do Twoich trikolorków , choć większa ( o dobrych 10 cm w kłębie) ze zdecydowanie dłuższą sierścia i na dodatek centkowanymi łapami ( które uwielbiam), coś tam z nimi wspólnego ma. Stąd chyba podobne upodobania. I ona też najbardziej mi się podobała jako szczeniak , na fotkach z dzieciństwa była niemal tak urocza jak Wasze maluchy, które mogłabym pożerać wzrokiem:lol: [quote name='Asiaczek']Ale moje tez kochaja surowe mięsko, a że dodatkowo sa łakomczuchami nie z tej ziemi, to WSZYSTKO jadalne jest OK!:lol: Pzdr.[/quote] Moje niestety są wybrediasze.:shake: Buziaczki dla Twojej bandy:loveu: [quote name='Rudzia-Bianca']podpisy są the best :) pozdrawiamy gromadkę w zimową ostatnią środę marca ;)[/quote] Dzięki, z podpisami różnie bywa. Mnie najbardziej podoba sie , jeśli chodzi o podpisy jedna z hiostoryjek " z kiełbaską " u ODNowy, gdzieś tam na początku jej wątku o Lirce [quote name='DuDziaczek']Sliczne fotki Betel zreszta jak zawsze. Rudziu te fotki moze takie ciekawe ze Betel swietne podpisy daje pod nimi :razz:[/quote] DuDzuiaczku , fajnie że wróciłaś do nas , coś długo się nie odzywałaś, już sie martwiłam, co u Ciebie i Twojego Księcia Fuxa;) Quote
Recommended Posts