betel Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Otrzepywanko po kąpieli cd. za chwilkę;) Quote
betel Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 lis ( Brysia) Inka "pyskuje" na Marcina Cd. za chwilkę Quote
betel Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 A to odpowiedź dla Ciebie , Andziu: KONIEC Jak widać mnóstwo fotek , wrzuciłam aż tyle bo stary zrobił az 200 a co jedno to fajniejsze:evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 hehe u mnie przymusowe kompanko traktowane jest jak najgorsza z mozliwych kar :cool1: Quote
Rudzia-Bianca Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Betel a coś Ty Bryłci kochanej zrobiła :roflt::roflt::roflt: wszystkie fotki cudne , a Sandomierz kusi bardzo po takich zdjęciach , pięknie tam u Was :) Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Brudaski, bo brudaski:loveu:, ale za to jakie szczęśliwe:loveu:, prawda? Pzdr. Quote
Od-Nowa Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 nie wiadomo którą fotkę najpierw komentować bo jedna bije kolejną na głowę! świetną miały zabawę :evil_lol: Quote
betel Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Asiaczek napisał(a):Brudaski, bo brudaski:loveu:, ale za to jakie szczęśliwe:loveu:, prawda? Pzdr. Tak, pełnia szczęścia przynajmniej jesli chodzi o Incie, bo Brysia nie lubi brudzić futerka. Od-Nowa napisał(a):nie wiadomo którą fotkę najpierw komentować bo jedna bije kolejną na głowę! świetną miały zabawę :evil_lol: Zabawa przednia , dla starego też - miał radochę , bo w ciszy i spokoju mógł sobie popstrykać foteczki. DuDziaczek napisał(a):hehe u mnie przymusowe kompanko traktowane jest jak najgorsza z mozliwych kar :cool1: Nie powiem,żeby u mnie psice traktowały kąpiel jako nagrodę:diabloti: Rudzia-Bianca napisał(a): Betel a coś Ty Bryłci kochanej zrobiła :roflt::roflt::roflt: wszystkie fotki cudne , a Sandomierz kusi bardzo po takich zdjęciach , pięknie tam u Was :) Brysia już doszła do siebie , nawet zaliczyła kolejny nadwiślanski spacer , ale tym razem wróciła nieco bardziej czysta. A Sandomierz piekny , ale cześć zabytkowa. szkoda tylko ,że to takie martwe miasto- nic siĘ tu nie dzieje:shake: Quote
ewelinka_m Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 ile fotek aż się napatrzeć nie mogę :loveu: co spojrzałam to każda bardziej przypadała do gustu a jakie cudne widoczki macie :loveu: i takie superowe tereny do biegania :razz: widać że panienki z kąpieli nie zadowolone :razz: mój kąpieli nie traktuje jako kary, nawet sam włazi pod prysznic :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 ależ ona sie zmieniła przez ten 1 dzień :diabloti: a ostatnia fotka fantastyczna, jak się udało takie cudo wyczarować? :hmmmm: Quote
betel Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cd. za chwilkę Quote
betel Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 widok na most nad ranem katedra i Collegium Gostomianum widziane od strony Wisły Starówka od strony skarpy Quote
betel Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Zbocze Pieprzówek Wisła Widok na Starówkę zza kwitnacych krzewów tarniny Katedra , Collegium Gostomianum, dzwonnica Widok Starówki od strony skarpy w punkcie centralnym ratusz Quote
betel Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Attyka Collegium Gostomianum i fragment katedry katedra, Dom Długosza, dzwonnica Kościół św. Pawła Quote
betel Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Korzenie starych drzew porastajacych zbocza Wąwozu Królowej Jadwigi Fragment wymytego przed wiekami w lessie wąwozu nazwanego Wąwozem Królowej Jadwigi Koniec wycieczki po Sandomierzu;) Quote
Rudzia-Bianca Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 jaki cudny pysio :) :loveu::loveu::loveu: Kusisz kusisz Sandomierzem , ładne zdjęcia :) Quote
Od-Nowa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ależ one mają tam dobrze z Twoim TZ. tyle wycieczek, zwiedzania, tarzania, pływania :multi: :lol: wakacje cały rok mają suczynki. Sandomierz piękny ale wąwóz nieziemskie wrażenie robi. Nie widziałam nigdy na żywo tylko na zdjeciach niestety :roll: Quote
betel Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 No to zapraszamy , jak nadejdą wakacje:lol: Quote
DuDziaczek Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Betel pieknie tu u was a najwspanialesze to ze psiny tez jest gdzie zabrac:loveu: Quote
Recommended Posts