Od-Nowa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 oj jaka bidula http://img373.imageshack.us/img373/4216/img5565un8.jpg a co z jej pyskiem? dlaczego był łysy? nie zauważyłam nawet wcześniej niedoskonałości urody ;) Quote
betel Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Plamki na pyszczku są stosunkowo małe i dlatego na normalnych fotkach ich nie widać. Byliśmy jakiś miesiąc temu u weta, podejrzewał alergię na insekty i "zafundował nam" koszmarną obrożę , po której ja miałam migrenę , a Inka zapalenie spojówek, wytrzymaliśmy tydzień i wyrzuciliśmy to paskudztwo. Potem była wizyta u psiego dermatologa i teraz co 3 dni smarujemy pychulca rano i wieczorem jakąś tajemniczą miksturą w dużym rozcieńczeniu, ale widać pierwsze efekty:cool3:. Mam nadzieje,że tym razem plamy znikną:lol: Ps. Inka nie cierpi tego smarowania , widocznie ją to piecze, a jeszcze trzeba ją trzymać ,żeby to świństwo wsiąkło i żeby się go "nie najadła":diabloti: Quote
Asiaczek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 betel napisał(a):Cześć wszystkim, dzięki za wizytki. Chyba najbardziej podoba mi się określenie pozycji Inki "na żabę":evil_lol:. Asiaczku, tym masz u siebie mnóstwo pięknych "tyrikolorowych zawijasków":lol: Całuski dla nich Trikolory wycałowane! Zobacz, jaki mam piekny opatrunek na łapce... http://img148.imageshack.us/img148/1715/img5561xo2.jpg Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ta fotka jest cudowna czyzby Brysia w swojego pychola zmiescila cale Inkowe uszko :lol: Biedna Inulka z taka wielka lapa teraz musi chadzac a brysia zdowolona ze ja to ominelo hehe. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Czy to jeszcze miłość...?:lol: http://img339.imageshack.us/img339/2900/psikaikon008gl0.jpg Pzdr. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 biedna Inulka, mam nadzieję że goi się łapka jak na psie :) wymiziać prosze maleńką ode mnie :) ale Bryłcie moja ulubienice ozywiście też :) na zdjęciach z zawiniętą łapką taka z Inulki bidulka , czy udaje bardziej chora niż jest ? Mój Wauziczek tak robił :cool3: Pozdraiwamy gromadkę ludzko psią :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 co u chorej łapki +2 041+ te znaczki to pozdrowienia od Biany dla chorej :) Quote
betel Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Chora łapka powoli zdrowieje, gorzej z reszta rodziny , ale co tam święta za pasem. Wszystkim zaprzyjaźnionym Dogomaniakom, życzę więc dużo , dużo zdrowia, sporo radości, smacznego jajka i mokrego Śmigusa Dyngusa „ Cuda wielkanocne” Kiedy na stole leżą pisanki, a obok stoi baran kudłaty- nadchodzi wiosna, serce rozkwita. Pobudza myśli jak wonne kwiaty. Mały kurczaczek w zielonym żytku, kaczuszka żółta i szarak miły Pilnują by dobre słowa z uczynkiem czystym się narodziły. Spójrzmy z miłością w swoje oczy, bo Jezus właśnie powstał z grobu i razem z nami przez wieki kroczy wielki nadzieją nieskażoną. Rozjaśnia ciemność, rozświetla mrok, choć czasem zbłądzisz, pomylisz krok. Patrz! Obok ciebie koszyczek mały, a w nim Baranek czysty , biały. On nas prowadzi do kresu dni- z ufnością wiedzie do swoich drzwi. Beata Quote
ewelinka_m Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 :-( a co to się Ineczce w łapkę stało? http://img148.imageshack.us/img148/1715/img5561xo2.jpg :loveu: jakie spojrzenie Quote
betel Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Ineczce łapka powoli się goi, poduszka się zrasta , no ale jeszcze przez parę dni będzie musiała wychodzić na dwór z opatrunkiem i w "buciku" Quote
betel Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Kochane , dziękujemy za życzenia - kartki fantastyczne , można byłoby zrobić wystawę:lol::loveu:;) Quote
betel Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Oto but wykonany z podwójnej skarpetki antypoślizgowej dla dzidziusia :razz:( a pod spodem opatrunek) Szybko, szybko!!!:multi: Skrecę kark , ale zobaczę , co tam jest:cool3: Chwila wytchnienia;) Bryłka z miną mędrca ze wschodu:evil_lol: Quote
betel Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 :lol: Koniec medytacji;) Skupienie obserwatora:lol: Na siedząco wygodniej:razz: Ale tak lepiej widać:roll: Patrzcie, jaka jestem puszysta:lol: Quote
betel Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Razem czy osobno??:cool3: Zapolujemy na Bryłeczkę:evil_lol: Niczym rasowy konik na padoku;) Przytulanka:lol: Przyczajka:evil_lol: Quote
betel Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 andzia69 napisał(a):bucik pod kolor obroży - super!:lol: Z tym kolorem to tak wypadło przpadkowo, jedyna taka mała para w sklepie. Sprzedawczynie były zdziwione , jak im powiedziałam komu kupuję te skarpetki:evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 W dniu Wielkanocy życzę Wam mocy, zero zmęczenia, dużo natchnienia, serca szczerego, domu ciepłego. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej nocy. :calus: Inulka jak dostojnie wyszła na fotkach, prawdziwa dama :loveu: Quote
betel Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Ewelinko, my Tobie życzymy także wszystkiego naj , naj... lepszego:loveu: Quote
Asiaczek Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Widać, że Ince taki "twarzowy" bucik wcale nie przeszkadza; przynajmniej na spacerkach... http://img517.imageshack.us/img517/9623/img586231qf9.jpg Dobrych Świąt! Pzdr. Quote
ewelinka_m Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 betel napisał(a):Ewelinko, my Tobie życzymy także wszystkiego naj , naj... lepszego:loveu: oj Betelku bardzo dziękuje :buzi: w buciku czerwonym damie do pyszczka :loveu: Quote
DuDziaczek Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ja oczywiscie jak zwykle spoznione zyczenia... :oops::oops::oops: Wiosenny ranek i świąt słoneczny, koszyk pisanek i stół świąteczny, zając z paczkami cicho się skrada i dyngusowy deszczyk już pada Świat cały śpiewa na Zmartwychwstanie "Niech radość w sercach długo zostanie". Wesołego Alleluja ! Zyczy Dudziaczek z Fuxikiem Quote
Od-Nowa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 świątecznie witamy :lol: Bucik świetny, będzie już na wnuki :cool3: Quote
Recommended Posts