Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakoś się nie obraził. A na wyjeżdzie bardziej zależy jemu niż mnie. Ja , pani, domatorka jezdem;) ( tak jak Brysia). Książeczka , własny komp i własne łóżeczko - to dla nie najlepszy odpoczynek. Za to TZ, Monia i Inka to włóki:cool3:. Oni od teściowej wcale do chałupy wracać nie chcą. TZ i Moni nie wypada , ale Inka to się aż po krzakach chowa i nawet do rezerwowej ( niczyjej ) budy włazi, coby tylko nie jechać :evil_lol:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Betel za kazdym razem jak na Brysie patrze to sobie wyobrazam wlasnie taka sunie razem z moim Fuxiem na spacerku :loveu:
Chyba zaczene truc rodzicom :oops::evil_lol:
A Inka to widze mysliwy pies :cool3:

Posted

Już , już, daję te fotki. Inka zdrowa i szczęśliwa , Brysia też. Obydwie wyszalały się w Konstancinie i nawet nie mają chandry po powrocie do domu. Zresztą zobaczycie na zdjęciach. Podzieliłam je na grupy powiedzmy "tematyczne"
Pierwsza nosi tytuł "Zbliżenia"

Posted

:crazyeye:Betel Wy sterydy jakieś Ince podajecie? :evil_lol:
ale ona skoczna jest
wszystkie zdjęcia mnie powaliły więc napatrzeć się nie mogę

a Monika chyba fryzurę zmieniła? :razz: czy mi się zdaje

Betel super że już jesteś :multi:

Posted

[LIST]
[*]Nafociłam się troszkę;), ale Marcin i Monika pomagali ( to już fotki po selekcji , jest więcej)
[*]Monia rzeczywiście zmieniła fryz
[*]Inka na szczęście sterydów nie dostaje , ale skoczna jest niesamowicie[/LIST][CENTER] :loveu:[/CENTER]

Posted

a czy sprawdzaliście czy Inka to torby na brzuchu nie ma , może to nie pies :) kto to widział tak skakać :)

a Bryłcia moja kochana taka dostojna i spokojna , śliczna lisiczka :)

a zdjęć nigdy nie za wele :) zwłaszcza takich cudnych

pozdrawiam radośnie - dogo działa hurrra :) :multi: