betel Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Jakoś się nie obraził. A na wyjeżdzie bardziej zależy jemu niż mnie. Ja , pani, domatorka jezdem;) ( tak jak Brysia). Książeczka , własny komp i własne łóżeczko - to dla nie najlepszy odpoczynek. Za to TZ, Monia i Inka to włóki:cool3:. Oni od teściowej wcale do chałupy wracać nie chcą. TZ i Moni nie wypada , ale Inka to się aż po krzakach chowa i nawet do rezerwowej ( niczyjej ) budy włazi, coby tylko nie jechać :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Betel za kazdym razem jak na Brysie patrze to sobie wyobrazam wlasnie taka sunie razem z moim Fuxiem na spacerku :loveu: Chyba zaczene truc rodzicom :oops::evil_lol: A Inka to widze mysliwy pies :cool3: Quote
ewelinka_m Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 :bye:Betel miłej podróży wracaj do nas szybko. Quote
Od-Nowa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 powycieram kurze :cool3: gospodyni pojechała to może poharcujemy :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Podoba mi się Ineczka. Na fotkach taka ufna, przyjacielska i nie widać przezyc... Milego wypoczynku! ... zaraz sobie poharcujemy, póki Gospodyni nie ma...:lol: Pzdr. Quote
betel Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Jestem ,juz jestem , ale dzisiaj raczej nic nowego nie wrzucę , bo padam na nos. Psiaki też zmeczone śpią po podróży :sleep2: Quote
ewelinka_m Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 betel napisał(a):Jestem ,juz jestem , ale dzisiaj raczej nic nowego nie wrzucę , bo padam na nos. Psiaki też zmeczone śpią po podróży :sleep2: :multi: wreszcie wróciliście, witamy :multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 betel napisał(a):Jestem ,juz jestem , ale dzisiaj raczej nic nowego nie wrzucę , bo padam na nos. Psiaki też zmeczone śpią po podróży :sleep2: Cześć Betel, już jest jutro :mad:czekamy na fotki urlopowych psic :) Quote
betel Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Już , już, daję te fotki. Inka zdrowa i szczęśliwa , Brysia też. Obydwie wyszalały się w Konstancinie i nawet nie mają chandry po powrocie do domu. Zresztą zobaczycie na zdjęciach. Podzieliłam je na grupy powiedzmy "tematyczne" Pierwsza nosi tytuł "Zbliżenia" Quote
betel Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 (W górze na gałęzi jest położony kołeczek) Za chwilkę CD.:lol: Quote
andzia69 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 ależ cudne tereny....marzenie moje:placz::placz::placz: a co tu takiego ciekawego na tym drzewie, że az potem skakala??? wiewiórka?...a - tylko drewienko.... Quote
ewelinka_m Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 :crazyeye:Betel Wy sterydy jakieś Ince podajecie? :evil_lol: ale ona skoczna jest wszystkie zdjęcia mnie powaliły więc napatrzeć się nie mogę a Monika chyba fryzurę zmieniła? :razz: czy mi się zdaje Betel super że już jesteś :multi: Quote
andzia69 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Betelku - aleś się nafociła!!!!! :loveu::loveu::loveu: wszystkie zwierzaczki-cudaczki cudne!!!:lol::lol::lol: Quote
betel Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [LIST] [*]Nafociłam się troszkę;), ale Marcin i Monika pomagali ( to już fotki po selekcji , jest więcej) [*]Monia rzeczywiście zmieniła fryz [*]Inka na szczęście sterydów nie dostaje , ale skoczna jest niesamowicie[/LIST][CENTER] :loveu:[/CENTER] Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Bardzo podoba mi sie ta ostatnia sesja zdjęciowa... Pozazdrości działeczki i... psiaków!:loveu: Pzdr. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 a czy sprawdzaliście czy Inka to torby na brzuchu nie ma , może to nie pies :) kto to widział tak skakać :) a Bryłcia moja kochana taka dostojna i spokojna , śliczna lisiczka :) a zdjęć nigdy nie za wele :) zwłaszcza takich cudnych pozdrawiam radośnie - dogo działa hurrra :) :multi: Quote
Recommended Posts