Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

śliczne foteczki - szczegolnie te...zapaśnicze!:lol:

u nas też dzisiaj piździlo, ze aż okno na klatce się otworzylo i poleciala szyba...
a mialo byś takladnie - budzę się, slonce świeci - myślę pojedziemy w las...i gucio - jak wyszlam to chcialo mi glowę urwać i stracilam ochotę na wyjazd poza miasto:shake:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betel napisał(a):
Moje psiaki razem z TZ na wyjeździe u teściowej , szleją w ogródku. Wracają dopiero za około 12 dni . Smutno:-(

znowu????? przeciez dopiero wróciły!:lol: nie za dobrze macie????:eviltong:

Posted

Wcale nie za dobrze TZ pojechał robić kurs, bo może dzięki temu zdobędzie pracę, a psiakom tam lepiej , bo mają ogród i mogą się wyszaleć. A my z Monia w domu same sirotki:shake:

Posted

Betelku - jakbyś mi tak zminiaturyzowała ciut mój podpisik ze Zgredkiem i resztą, to miałabym miejsce, żebym ciut wiecej banerków sobie zapodać:razz: da się to samo tak ciut ścieśnić?

Posted

Bierz ile chcesz, polecam sie na przyszłość!!! Moje sunie jeszcze z tydzień w Konstancinie do końca nia wiem, bo to zależy od tego, ile będzie trwał kurs mojego ślubnego;)

Posted

betel napisał(a):
Z Bryłcią rozmawiam przez telefon , to znaczy ja gadam , a ona najpierw kręci łebliem , a potem liże słuchawkę:evil_lol:

Hahaha, dobre! Z taką rozmówczynią to można pogadać, przynajmniej wysłucha, prawda?
Pzdr.

Posted

betel napisał(a):
Z Bryłcią rozmawiam przez telefon , to znaczy ja gadam , a ona najpierw kręci łebliem , a potem liże słuchawkę:evil_lol:

skąd my to znamy ;) takie rozmowy są najlepsze :evil_lol:
niech już panienki wracają brakuje nam zdjęć;)
pozdrawiam

Posted

Banerki Betel rzeczywiscie super! takie mikro i wiele sie mieści na przestrzeni wyznaczonej przez bezduszny regulamin... można pomóc wielu zwierzakom w potrzebie!

Posted

betel napisał(a):

tak rozmawiałam z moim kochanym Wauzikiem , tez kręcił z niedowierzaniem łepeczkiem i lizal słuchawke , a Biana boi sie telefonu :diabloti:- czy kogoś zresztą to dziwi ???
pozdrawiamy