andzia69 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 śliczne foteczki - szczegolnie te...zapaśnicze!:lol: u nas też dzisiaj piździlo, ze aż okno na klatce się otworzylo i poleciala szyba... a mialo byś takladnie - budzę się, slonce świeci - myślę pojedziemy w las...i gucio - jak wyszlam to chcialo mi glowę urwać i stracilam ochotę na wyjazd poza miasto:shake: Quote
betel Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Moje psiaki razem z TZ na wyjeździe u teściowej , szleją w ogródku. Wracają dopiero za około 12 dni . Smutno:-( Quote
andzia69 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 betel napisał(a):Moje psiaki razem z TZ na wyjeździe u teściowej , szleją w ogródku. Wracają dopiero za około 12 dni . Smutno:-( znowu????? przeciez dopiero wróciły!:lol: nie za dobrze macie????:eviltong: Quote
betel Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Wcale nie za dobrze TZ pojechał robić kurs, bo może dzięki temu zdobędzie pracę, a psiakom tam lepiej , bo mają ogród i mogą się wyszaleć. A my z Monia w domu same sirotki:shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 o Bidulki , ja bym się zatęskniła za suńką - chociaż :cool3::evil_lol: ale za to one pewnie w 7 niebie z Minka i ekipą czadu dają :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 cześć Betel , jak się Wam z Monią bez suczydeł żyje ? Nie szlaejcie tylko za bardzo żeby psice miały dokąd wrócić :) pozdrawiamy z Bianulą . Quote
ewelinka_m Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 oj Betelku musi Wam być smutno bez dziewczynek :shake: ale za to myślę że dużo zdjęć będzie :cool3: pozdrawiamy :loveu: Quote
halbina Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 i u nas pusto... tylko Inka, Platon, Byron, Junior i pańcia... tymczasy pojechały... Quote
andzia69 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Betelku - jakbyś mi tak zminiaturyzowała ciut mój podpisik ze Zgredkiem i resztą, to miałabym miejsce, żebym ciut wiecej banerków sobie zapodać:razz: da się to samo tak ciut ścieśnić? Quote
Od-Nowa Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 i tą wolną przestrzeń Andzi zminiaturyzować :megagrin: Quote
andzia69 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Od-Nowa napisał(a):i tą wolną przestrzeń Andzi zminiaturyzować :megagrin: ja widac jestem na specjalnych warunkach na dogo i dlatego mam takie dziwadło!:eviltong: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Betel pozwoliłam sobie pożyczyć Twoje mini banerki - super są :) Jak psice na wakacjach ? kiedy wracają ? Quote
betel Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Bierz ile chcesz, polecam sie na przyszłość!!! Moje sunie jeszcze z tydzień w Konstancinie do końca nia wiem, bo to zależy od tego, ile będzie trwał kurs mojego ślubnego;) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 to się zatęsknisz za nimi :( pozdrawiamy Quote
betel Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Z Bryłcią rozmawiam przez telefon , to znaczy ja gadam , a ona najpierw kręci łebliem , a potem liże słuchawkę:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 betel napisał(a):Z Bryłcią rozmawiam przez telefon , to znaczy ja gadam , a ona najpierw kręci łebliem , a potem liże słuchawkę:evil_lol: Hahaha, dobre! Z taką rozmówczynią to można pogadać, przynajmniej wysłucha, prawda? Pzdr. Quote
ewelinka_m Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 betel napisał(a):Z Bryłcią rozmawiam przez telefon , to znaczy ja gadam , a ona najpierw kręci łebliem , a potem liże słuchawkę:evil_lol: skąd my to znamy ;) takie rozmowy są najlepsze :evil_lol: niech już panienki wracają brakuje nam zdjęć;) pozdrawiam Quote
halbina Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Banerki Betel rzeczywiscie super! takie mikro i wiele sie mieści na przestrzeni wyznaczonej przez bezduszny regulamin... można pomóc wielu zwierzakom w potrzebie! Quote
Rudzia-Bianca Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 betel napisał(a):Z Bryłcią rozmawiam przez telefon , to znaczy ja gadam , a ona najpierw kręci łebliem , a potem liże słuchawkę:evil_lol: tak rozmawiałam z moim kochanym Wauzikiem , tez kręcił z niedowierzaniem łepeczkiem i lizal słuchawke , a Biana boi sie telefonu :diabloti:- czy kogoś zresztą to dziwi ??? pozdrawiamy Quote
betel Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Jutro, a ja cierpię , bo bolą mnie kły:-( Quote
kika22 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Betel nie tesknisz za nimi? Bo jak gdzies wyjezdzam to strasznie tesknie za mała;) Quote
andzia69 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 betel napisał(a):Jutro, a ja cierpię , bo bolą mnie kły:-( bidna Betelek:calus: Quote
Recommended Posts