saga_86 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 W tej pozie przypomina mi jakiegoś stworka z kresówki:lol: Tylko nie pamiętam z jakiej;) Quote
betel Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Tak, Drakulę:evil_lol: (takie piękne kiełki) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Betel że też Ci nie wstyd tak pastwić się i znęcać nad swoimi zwierzorkmi, patrz jak ona rozpacza , be pancia be :evil_lol::crazyeye::razz: słodkie te Twoje Drakulki , a Bri Bri jak bym dorwała to miziałabym ją i miziała taka jest śliczna i do mojego Wauzulka ['] podobna przepraszam ze u Was ostatnio nie bywałam - ale miałam okrutnego lenia :diabloti: Quote
andzia69 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Modelki super - zresztą jak zawsze!!!!:loveu: a tu myślałam, że w jakiejś skrzyni za karę zamknęlaś:evil_lol::evil_lol: Quote
betel Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Nie, w żadnym wypadku!:cool3: Incia dobrowolnie i na ochotnika "skazała się" na leżenie pod moim łóżkiem, a ja, leżąc na brzuchu, na podłodze , robiłam jej fotki:evil_lol: Quote
erka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Patrząc na dostępność tych książek macie szczęście,że Ineczka nie jest zbyt aktywną czytelniczką:cool3::diabloti:. Quote
Od-Nowa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Betelku gdzie uciekasz?? i to na tak długo?? a z tymi chorobami to przegięcie! jak można zwykłą grype ochorowywać 5 miesięcy... zamiast na narty wyjechać albo coś.... może się Ciotki zrzucimy i jakis symulator zjazdów alpejskich zafundujemy Betel :evil_lol: Quote
betel Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 erka napisał(a):Patrząc na dostępność tych książek macie szczęście,że Ineczka nie jest zbyt aktywną czytelniczką:cool3::diabloti:. Cóż, o tym nie pomyśałam!!!:cool3: Ale zdaje się, że jej zainteresowania konsumenckie podążają w innym kierunku. W związku z aktywną konsumpcją szmat , które połknęła i utknęły jej żołądku, musiałam zabrać jej wszystkie maskotki szmaciane i zostawić wyłącznie gumowe. Na szczęście po 2 dniach zwymiotowała kulę materiału i na tym się skończyło. Ale teraz już na pewno nie dostanie najmniejszego nawet gałganka do zabawy, Gałgan jeden:diabloti: OdNówka, jadę do Konstancina do teściowej "niańczyć Minkę", a tak naprawdę musimy na trochę zmienić klimat no i pobyć z mamą , bo ona jest tam samiutka ze swoją psią bandą i tęskni jej się za wnuczką :) Quote
Od-Nowa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ale teraz już na pewno nie dostanie najmniejszego nawet gałganka do zabawy, Gałgan jeden:diabloti: se znajdzie :evil_lol: a jak nie, to nastąpi tzw przeniesienie na celuloze :diabloti: Quote
betel Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Nie kracz OdNówka, nie kracz!!!!:razz: Quote
betel Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Zastanawiam się , gdzie jest miejsce dla mnie??? Mam wrażenie, że Inka też się nad tym zastanawia!:cool3: Quote
andzia69 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 podłoga dobra rzecz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Betelku - nie wiesz jak zrobić, zeby ten durny podpis miescil się w 1 linijce??? na podglądzie mam w 1 a na "żywo" w 2:angryy: Quote
DuDziaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Betel na twoja wiadomosc na GG juz tu odpowiem ze bylam na tydzien w gorach (celwo nie pisze na nartach bo je zalozylam tylko 1 :diabloti:) Ale juz po nieobecnosci wracam i nadrabiam :lol: Inci sesje super :cool3: A miejsce hm.... Podobno lepiej (zdrowiej) spac na twardym :cool3: Quote
ewelinka_m Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 taak Betel podłoga jest bardzo wygodna :diabloti: i na kręgosłup rzeczywiście cudowna! ajj uwielbiam tą drakule :loveu: Quote
betel Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 babunia z "Czerwonego Kapturka" Jak mogli zrobić ze mnie takiego głupola???:shake: Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Inka pożarła Babcie :crazyeye::cool3: Betel Betel odezwij się!! jesteś w niebezpieczeństwie??:diabloti: Quote
betel Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Nie jestem, ona zjada tylko te osoby, które nam się narażą:diabloti: Quote
ewelinka_m Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 :roflt::roflt: Inula jako babcia jest świetna :turn-l: Quote
betel Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Sunie na spacerze - fotoreportaż Incia pędziwiatr Biegnę, już biegnę:cool3: Brudny pysio:lol: Brysia w całej swojej krasie:lol: Cd. w następnym poście:multi: Quote
betel Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Typowa poza Inci szlachetna "psia twarz":lol: Dupka , przy dupce:evil_lol: Incia na szlaku;) Pełna powaga:cool3: Cd. za około dwa tygodnie po powrocie z Konstancina:bye::bye::bye::Dog_run::Dog_run: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Incia cudna , ale Bryłcia to moja ulubienica , śliczna lisia panienka :) Bawcie się dobrze i odpoczywaj Betel . Czekamy niecierpliwie na zdjęcia z ferii :) Quote
Od-Nowa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 zdjęcia piękne! wypoczywaj w zdrowiu! i wracaj do nas szybko :loveu: Quote
andzia69 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Betelku - a moze po drodze zabrałabyś psiaka do W-wy????;) tak tylko pytam:eviltong: Udanych ferii w takim razie!:loveu: Quote
betel Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Andziu, bardzo chętnie , ale jak mi ktoś samochód wydłuży, bo nas troje i dwa psy to ful!!!:shake: Do tego Monia chora i stary kaszlący i słaby a za kierownicą:razz: Quote
Od-Nowa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Betel, jak o małżowinku mówisz?:crazyeye: chcesz dojechać na urlop:cool3: Quote
Recommended Posts