Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Betel że też Ci nie wstyd tak pastwić się i znęcać nad swoimi zwierzorkmi, patrz jak ona rozpacza , be pancia be :evil_lol::crazyeye::razz:

słodkie te Twoje Drakulki , a Bri Bri jak bym dorwała to miziałabym ją i miziała taka jest śliczna i do mojego Wauzulka ['] podobna

przepraszam ze u Was ostatnio nie bywałam - ale miałam okrutnego lenia :diabloti:

Posted

Nie, w żadnym wypadku!:cool3: Incia dobrowolnie i na ochotnika "skazała się" na leżenie pod moim łóżkiem, a ja, leżąc na brzuchu, na podłodze , robiłam jej fotki:evil_lol:

Posted

Betelku gdzie uciekasz?? i to na tak długo??
a z tymi chorobami to przegięcie! jak można zwykłą grype ochorowywać 5 miesięcy... zamiast na narty wyjechać albo coś.... może się Ciotki zrzucimy i jakis symulator zjazdów alpejskich zafundujemy Betel :evil_lol:

Posted

erka napisał(a):
Patrząc na dostępność tych książek macie szczęście,że Ineczka nie jest zbyt aktywną czytelniczką:cool3::diabloti:.

Cóż, o tym nie pomyśałam!!!:cool3: Ale zdaje się, że jej zainteresowania konsumenckie podążają w innym kierunku. W związku z aktywną konsumpcją szmat , które połknęła i utknęły jej żołądku, musiałam zabrać jej wszystkie maskotki szmaciane i zostawić wyłącznie gumowe. Na szczęście po 2 dniach zwymiotowała kulę materiału i na tym się skończyło. Ale teraz już na pewno nie dostanie najmniejszego nawet gałganka do zabawy, Gałgan jeden:diabloti:

OdNówka, jadę do Konstancina do teściowej "niańczyć Minkę", a tak naprawdę musimy na trochę zmienić klimat no i pobyć z mamą , bo ona jest tam samiutka ze swoją psią bandą i tęskni jej się za wnuczką :)

Posted

Ale teraz już na pewno nie dostanie najmniejszego nawet gałganka do zabawy, Gałgan jeden:diabloti:

se znajdzie :evil_lol: a jak nie, to nastąpi tzw przeniesienie na celuloze :diabloti:

Posted

Betel na twoja wiadomosc na GG juz tu odpowiem ze bylam na tydzien w gorach (celwo nie pisze na nartach bo je zalozylam tylko 1 :diabloti:)
Ale juz po nieobecnosci wracam i nadrabiam :lol:
Inci sesje super :cool3:
A miejsce hm.... Podobno lepiej (zdrowiej) spac na twardym :cool3:

Posted

Sunie na spacerze - fotoreportaż

Incia pędziwiatr

Biegnę, już biegnę:cool3:

Brudny pysio:lol:

Brysia w całej swojej krasie:lol:

Cd. w następnym poście:multi:

Posted

Typowa poza Inci

szlachetna "psia twarz":lol:

Dupka , przy dupce:evil_lol:

Incia na szlaku;)

Pełna powaga:cool3:

Cd. za około dwa tygodnie po powrocie z Konstancina:bye::bye::bye::Dog_run::Dog_run:

Posted

Andziu, bardzo chętnie , ale jak mi ktoś samochód wydłuży, bo nas troje i dwa psy to ful!!!:shake: Do tego Monia chora i stary kaszlący i słaby a za kierownicą:razz: