ewelinka_m Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 :x-mas: Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie, a kiedy opłatek bielusieńki weźmiesz do swej dłoni, wspomnij w ten dzień uroczysty choć przez chwilkę o mnie. Oddaleni jesteście kilometrów wiele,tym opłatkiem choć w myśli z Wami się podzielę. :tree1: tego i jeszcze więcej dla wspaniałej Betel,Moniki i męża, Inki, Bri życzy ewelinka i Spaiki Quote
Od-Nowa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Betel, jak przygotowania u Was? wysprzatane i nagotowane? choineczka piękna jest? To pierwsze święta z Ineczką:loveu: Quote
betel Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Dziękuję za życzenia. W tym roku święta obchodzimy osobno- Monia i Marcin z psicami pojechali do Konstancina, a ja zostałm w Sandomierzu i bedę świętować ze swoimi rodzicami. Ale Nowy Rok spędzimy już razem;) Buziaki dla wszystkich przyjaciół z Dogo i jeszcze raz wszystkiego naj...naj...:x-mas::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::x-mas: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Betel ale Ci Bri bri pięknie się oskrzydliła :) :crazyeye: super kartka :) Quote
DuDziaczek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Swieta Swieta i po swietach .... :shake: Quote
JIM Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jestesmy tu po raz pierwszy. Inka jest sliczna :) Na pewno bedziemy zagladac czesciej. Pozdrawiamy Quote
betel Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Buziaki wszystkim i witamy nowych gości!!!:loveu: Quote
andzia69 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 a gdzie nowe fotki??? z prezentami, choinką, księdzem po kolędzie???:evil_lol: Quote
betel Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Kilka fotek z Konstancina jeszcze z okresu przed świętami. Radość z powodu zdobyczy!!! Monika i psice tańczą Zorbę:evil_lol: Zapasy z Sarą Inka górą:lol: Z okresu świąt- Konstancin Psina zmordowana bezustannym bieganiem po podwórku:lol: śpioch:cool3: Druga wygodnicka - Brysia:lol: Dziwny gatunek konstancińskiej wiewióry:evil_lol: TYLE NA DZIŚ:multi: Quote
JIM Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ale ona jest sliczna :loveu: Fajnie tancuja. Szczesliwego Nowego Roku:multi: Quote
Od-Nowa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 NAJLEPSZEGO ZE WSZYSTKICH - NOWEGO ROKU!!! a korek na szczęście! Quote
Asiaczek Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Wreszcie Asiaczki przydreptały i do Was! Jak tutaj fajnie, tyle spacerków, i jakie eleganckie sunie. Jednak potwierdzam, że Inka ma zdecydowanie wiecej z colie krótkowłosego niz basenji... Pozdrowienia juz na Nowy 2008 rok! Duzo dobrego dla Całej Gromadki! pzdr. Quote
ewelinka_m Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Uwielbiam Betelowe fotki:multi: widze,że Sara tym razem nie matkowała,tak jak Mince Wygłaskaj śpiochy ode mnie. Widzę też że Inka nie dość,że lata to jeszcze po drzewach się wspina Betel szczęśliwego nowego roku ;) Quote
Od-Nowa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ewelinka Ty sie nie kręć tylko leć na impreze u Andzi i Togo:eviltong: Quote
andzia69 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 no jak tam imprezowicze???? chyba spią jeszcze:razz: Quote
DuDziaczek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Asiaczek napisał(a): Jednak potwierdzam, że Inka ma zdecydowanie wiecej z colie krótkowłosego niz basenji... znawca :loveu: ja tylko przypomne ze dostalismy na kieleckie psiaki duuuzo datkow od naszej kochanej Asiaczki :loveu::loveu: Podczas wystawy :lol: Quote
betel Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Fajnie spotkać na Dogo tylu sympatycznych ludzi, od razu humor się poprawia:multi: Quote
Asiaczek Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='DuDziaczek']znawca :loveu: ja tylko przypomne ze dostalismy na kieleckie psiaki duuuzo datkow od naszej kochanej Asiaczki :loveu::loveu: Podczas wystawy :lol: DuDziaczku - zrobiłam tyle, ile mogłam...I nadal będe pomagać, na ile mi starczy sił i środków... Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Asiaczek tylko bez urazy przy Twoim "zwierzyncu" to ja i tak Ci gratuluje :loveu::loveu::loveu: :lol: Quote
Asiaczek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Właśnie przy takim "zwierzyńcu" łatwiej "coś" wykombinować... OK. Czekamy na nowe fotki Inki. Mała jest tak fotogeniczna, że mozna ja ogladac i ogladac, i ogladac...:lol: pzdr. Quote
Od-Nowa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Betelku gdzie zaginęłaś po sylwestrze?? Mam nadzieję ,że choróbsko już poszło i biegasz teraz z suniami ;) Quote
DuDziaczek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Asiaczek napisał(a):Właśnie przy takim "zwierzyńcu" łatwiej "coś" wykombinować... OK. Czekamy na nowe fotki Inki. Mała jest tak fotogeniczna, że mozna ja ogladac i ogladac, i ogladac...:lol: pzdr. no no Bryska tez niczego sobie damulka :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts