erka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Betel , myślę,że dzisiaj juz nie było tak leniwie i stało się z jakimś transparentem:razz::evil_lol:. Pozdrowionka dla kieleckiego małpiszonka i śliczniutkiej Bri:loveu:. Quote
Od-Nowa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Kieleeckim Mypingom w krainie deszczowców mówimy sto lat z okazji święta kundelkowego!:loveu: Quote
betel Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 erka napisał(a):Betel , myślę,że dzisiaj juz nie było tak leniwie i stało się z jakimś transparentem:razz::evil_lol:. Pozdrowionka dla kieleckiego małpiszonka i śliczniutkiej Bri:loveu:. O akcji belfrów dowiedziałam się z netu:lol:, siedzę w domku i cieszę się moimi kłapouchmi. Jedynym moim zmartwieniem jest obecnie przedłużajacy się kaszel Moni:cool3:. A o transparentach pomyślę może póżniej:evil_lol::razz: Dziękujemy za życzonka i przesyłamy je w drugą stronę, żeby wszystkie nasze i nie nasze psiaki znalazły dobre, a nawet jeszcze lepsze domki:loveu: Quote
betel Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Znalazłam kilka fotek z minionego tygodnia , pokazujacych zabawy Moni z Inką.:evil_lol: Oto one: Monika mówi, że nareszcie ma się kim bawić:lol: Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Inka łapie słowa :loveu: i rozumie w mig :cool3: http://img100.imageshack.us/img100/9858/img409311lc0.jpg Quote
betel Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Dziś byłam z psinkami na spacerze i zrobiłam kilka zdjęć , oprócz tego mam jeszcze fotki z wczoraj. Choć je mocno przerzedziłam i tak zostało dużo , więc wrzucę je w 2 posty. Pierwsze to zdjęcia "domowe". Incia zabawia się resztkami pluszowego wielorybka Zdjęcie robione pod dziwnym kątem , fotką robiłam z pozycji leżacej "na ślepo", polując na pyszczydło Inci zanurzone w zagięciu moich kolan. Ulubiona pozycja Inki Bryłcia z minką : "Ja nic nie zrobiłam" Oczka same się zamykają! Tu też... Grzeczna psinka wyjątkowo w swoim legowisku. cd. w następnym poście Quote
betel Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Fotki "spacerowe" Inka jako koza...:evil_lol: Bryłcia zagląda w "pole rażenia" Bryłcia na szlaku Truchcikiem... Im więcej , tym przjemniej Inka -poszukiwacz skarbów Biegiem , bo może coś tam ucieknie... Puszysta kitka Bryłka o króciutkich łapkach:lol: Za to łapy Inki są zdecydowanie długie i szybkie;) Psi balet!!! Wracamy do domu:cool1: To tyle , albo aż tyle:eviltong: Quote
saga_86 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 No nie mogę:lol::evil_lol: Ale się uśmiałam z tego zdjęcia;) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Betel śliczne zdjęcia jak zwykle :) ale koza bije wszystkie :) uśmiałam się strasznie Quote
Od-Nowa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 jak można biegać tyłem w jedną , przodem w drugą strone?? :razz::-o chyba,że kręci salto :cool3: piękna piękna bestyjka:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Betel , mam nadzieję że nie masznic przeciwko ,ale zapisałam sobie u siebie w kompie kozicę Inulę i jak tylko otworze od razu mi się humor poprawia - niesamowite zdjęcie , a Inca jest niezłą artystką cyrkową :) Bri kochana ma kitkę jak mój lisek Wauzik miał i wygląda na taką spokojną przy rozbrykanej Ince :) Miziaki dla obu suń i pozdrowienia dla Ciebie - jak zdrówko ? Quote
betel Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 To naprawdę nie jest fotomontaż!!!:evil_lol: To była sesja patyczkowo- łóżkowa z udziałem krwiożerczej psinki Inki, dzielnej Moniki i leniwych psich statystów.:diabloti: Quote
erka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 No nie:evil_lol:, lewitująca Inka, tego jeszcze nie było:crazyeye:. A długość jęzora imponująca:diabloti:. Quote
andzia69 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Oj - chyba się Shreka naoglądala:evil_lol::evil_lol: Quote
erka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 DuDziaczek, a co to znaczy WZSPOROWANA XD???:diabloti: Quote
DuDziaczek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 erka napisał(a):DuDziaczek, a co to znaczy WZSPOROWANA XD???:diabloti: Jak sie ma klawiature piszaca zamiast z to y i na odwrot to tak wlasnie jest :cool3: A buska xD to buska ktora pisze w tlenie jak gadam :cool3: Quote
ewelinka_m Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 latająca Inka :lol: ale się skoczna zrobiła, może udział w agllity? :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 eee mi się wydaje,śe dziewczyny naoglądały się You Can Dance i trenują :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak widać bardzo udanie :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Nie ma człowieka kilka dni a tu takie cuda - Inka lata, fruwa, nie no szok :) !!! Quote
Od-Nowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 a co tu tsks cisza?? nikt nie odwiedza nikt nie pisze?? zamkne okno bo może z przeciagiem wywiało... Beeeeteeeellll,, Innnkaaaaaa HOP HOP!!! Quote
erka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Wszystkich ta dogomania ostatnio zniechęciła:cool3:. Mam nadzieję,że nie na zawsze;). Quote
Rudzia-Bianca Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Betel dogo już działa :) odezwij się co u Was ? Quote
Recommended Posts