DuDziaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 A ile razy dziennie sie je daje i po jakim czasie sa efekty:cool3: Bo moj piesio ma wlasnie taka na samym grzbiecie taka nieciekawa siersc i sie zastanawiam czy to moze mieszanka z szportkowlosym czy jakis niedobor witamin. Quote
Rudzia-Bianca Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 pozdrawiamy Grypolandię z Zatokolandii ( dobrze że tylko moje, psica zdrowa puk puk puk w niemalowane drewienko ) . Twoje Dziewczyny są super, a Inca gramoląca się na kolana Moni wygląda cudnie :) no i faktycznie błyszczy Ci się ta psica az woczy razi , wypoleruj je jeszcze troszkę od nas :) pozdrawiamy i zdrowia życzymy Quote
betel Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Są psy , które po prostu mają szorstką sierść , taka ich uroda, a Inka ma naturalne skłonności do gładkiego i błyszczącego futerka. A dobre odżywianie i witaminy , tylko ten proces przyspieszyły. Fit 12 do dobry środek, jednak nie sprawi cudu. Moja teściowa stosuje go także w przypadku swoich 3 psów , ale futro błyszczy sie tylko 2 z nich , 3 ma sierść matową , bo taka jego uroda:lol:. Jeśli chodzi o lilość , to witaminki podaje się stosownie do wagi psiaka. Inka zjada 10 dziennie, a Bryłcia 4-5 Quote
erka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Betel, witaminki, to bardziej przydałyby sie teraz Tobie:cool3:, bo miałam okazję dzisiaj usłyszeć, że grypsko trochę nadwyrężyło Twoje narzędzie pracy:razz:. I chyba jeszcze trochę dogoterapii musisz sobie zaaplikować:eviltong:. A na Ineczkę, jak zawsze patrzę z wielką przyjemnością, oczywiście na Brysię również , bo bardzo lubię takie małe suczki:loveu:. Quote
betel Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 W ramach dogoterapii robiłam suniom fotki, ucząc się jednocześnie obsługiwac aparat Marcina (bo wczesniej używałam prostszej "zabawki"). Oto efekty: Tyle na teraz :lol: Quote
DuDziaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Oj Betel tu zagladaja takze osoby niepelnoletnie zdjecie 3 powinno byc ocenzurowane :eviltong: Quote
betel Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 :evil_lol:- Inka jest naturystką!!! Quote
ewelinka_m Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Toż to Inula tylko sie rozkłada :cool1: Sesja z Moniką, cudowna, również uwielbiam takie powitania,aż chce się wracać do domu. Pozdrów Monikę, zgodziła się na wstawienie jej zdjęc? :evil_lol: p.s Wygłaskaj również sunię :loveu: tym razem to ja żegnam z grypoladnii Quote
DuDziaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ale Inka jest b. ladna naturystka :cool3: Ale mi najbardziej podoba sie ostatnie zdjecie :loveu: Quote
saga_86 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Widzę,że dogoterapii ciąg dalszy:lol: Saga teżtak uwielbia na mnie leżeć;) Quote
DuDziaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 I jak sie sunia spjzala a ta szczena wow :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 to jest mina którą Biana robi jak się na mnie boczy bo się boi , albo coś się jej nie podoba albo jest jej źle ale nigdy nie udało mi się jej na zdjęciu uchwycić . A nowy aparat pięknie psicom fotki robi :) Miaizki dla śliczności . Jak Wasze zdrówko my walczymy ale jakoś kiepsko :( Quote
betel Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 W ramach walki z grypą zrobiłysmy z Inusia avatarek do stronki z psiakami (z Kielc i Jędrzejowa) do adopcji, oto on: oraz avatarek naszej psiarni: Quote
betel Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Wklejam kilka fotek z dnia dzisiejszego, na których widzć zadziorny charakterek Inulki. Muszę też podzielić się z Wami miłą nowiną. Popatrzcie na ostatną fotkę. Na tym zdjęciu Inula, przed drzwiami wejściowymi, wita się z naszym kuzynem , który bywa u nas rzadkim gościem i przed którym dotychczas uciekała. Dziś najpierw zjeżona obszczekała go, a potem ,za przykładem Bryłki, podeszła i, już przy samych drzwiach, dała się pogłaskać. Potem była do gościa nastawiona przychylnie i zachowywała sie zupełnie normalnie , reagował bez lęku!!!!!!!!:multi::lol::multi:. PIERWSZY RAZ!!!!!!!!!!!!!!!!! Rrozmowy z Monią. szokujące wydarzenie - Inula nie ucieka przed prawie obcym jej człowiekiem. :bye: Quote
saga_86 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Takie podgryzanie wydaje mi sie dziwnie znajome:lol::cool1:Ale Inka ma sporo większe mozlwiosci wzrostowe niz SAga, takiej to dobrze!;) A i muszę też napisać,ze bardzo mi sie podoba banerek do wątki Inci:loveu: Quote
betel Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Ciesze się , mnie też:cool3: dodam nieskromnie:lol:. I choć wcale tego nie chciałam, udał mi się najbardziej ze wszystkich 3 ,które mam w podpisie i które zrobiłam ( widocznie rzeczywiście koszula bliższa ciału). Ale avatorek Mini też jest fajny, a i Sawcia na kieleckim też się nieżle prezentuje! No cóż, ale chwalipięta ze mnie:evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Banerek rzeczywiście śliczny :loveu: Mój Spaiki naszczęście też niższy więc podgryzanie rąk w rachubę nie wchodzi więc pozostają buty i nogi :cool1: ewentualnie jak właścicielka się schyli a z pozbycia się lęku Inuli bardzo się cieszę powrotu do zdrowia równiez życzę Quote
betel Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Wszystkich lęków to ona się jeszcze nie pozbyła , ale to ogromny krok do przodu :loveu: Pozdrowionak od czarnego i rudego ogonka.:evil_lol: Quote
betel Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 :angryy: Inka, potwór nie z tej planety- zębiaty koczkodan- zjadła mi przed chwilką nową poduszkę zdrowotną z gryki , którą, może 5 godzin temu, dostałam z Allegro:angryy::angryy::angryy:. Dostała burę a teraz chodzi za mną krok w krok i się przymila jak może -łobuzica jedna. Aniłeczek z rogami:diabloti:. Wszystko co nowe w domu, to nieprzyjaciel .Wcześniej tak samo załatwiła swój nowy kocyk w psie łapki- był cały przez 4 godziny. No nic, ponaprawiam szkody, trochę sie poboczę , ale i tak ją kocham -wredziela jednego:razz: Ps. W zapasie ma jeszcze 2 komplety - Marcina i Moniki oraz mój materacyk i poduszeczkę z gorczycy:angryy: NIE RADZĘ:angryy::angryy::angryy: BO KĘSIM!!! Quote
betel Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Aniłeczek szykuje się do pożarcia mojej poduszki:diabloti: :niewiem: :hand: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Betel no to sukces wielki :) :laola:ach kiedy ja się doczekam że moja Biana wogóle wyjdzie zobaczyc kto przyszedł . Miziaki dla odważnej panny i nie złość się na nią o poduszkę :) A i Bryłke pomiziaj za ślicznym uszkiem . Quote
DuDziaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Oj betel widze ze poduszeczka sie dlugo nabyla :loveu: Fajna inulka moj kocha podgryzac nogawki :eviltong: Quote
betel Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Psi dzionek:lol::evil_lol:;) I tak minął cały dzień!!! Teraz micha, spacerek , siusiu i spać. Miałyśmy dziś dwójkę gości - moją koleżankę z jej 8-letnią , bardzo żywą córeczką. Inka przeżyła prawdzią burzę uczuć i emocji. Maja - ośmiolatka ,zbyt jak na jej gust głośna i żywiołowa, wprawiła ją w przerażenie , natomiast Justyna ( jej mama) budziła jej ciekawość. Krażyła więc od pokoju Moniki do mnie, zerkając z ukosa na gości. A Kiedy Majka wyszła na plac zabawi i zostałyśmy z Justyną same, Inula położyła się na moim łóżku i pozwoliła się gościowi pogłaskać , choć spoglądała cały czas dość nieufnie.W każdym razie nie wykazywała już chęci ucieczki!!!. :evil_lol: Papatki od Monisi, psinek i Beatki oraz pozdrowionka dla wszystkich znajomych z Dogo ze szczególnym uwzględnieniem Inulkowych Cioteczek.:loveu: Quote
Od-Nowa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 padłam trupem ze śmiechu!!!!!!!!!!!!!!:diabloti::loveu: Quote
Recommended Posts