Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ile razy dziennie sie je daje i po jakim czasie sa efekty:cool3:
Bo moj piesio ma wlasnie taka na samym grzbiecie taka nieciekawa siersc i sie zastanawiam czy to moze mieszanka z szportkowlosym czy jakis niedobor witamin.

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pozdrawiamy Grypolandię z Zatokolandii ( dobrze że tylko moje, psica zdrowa puk puk puk w niemalowane drewienko ) .
Twoje Dziewczyny są super, a Inca gramoląca się na kolana Moni wygląda cudnie :)
no i faktycznie błyszczy Ci się ta psica az woczy razi ,
wypoleruj je jeszcze troszkę od nas :)
pozdrawiamy i zdrowia życzymy

Posted

Są psy , które po prostu mają szorstką sierść , taka ich uroda, a Inka ma naturalne skłonności do gładkiego i błyszczącego futerka. A dobre odżywianie i witaminy , tylko ten proces przyspieszyły. Fit 12 do dobry środek, jednak nie sprawi cudu. Moja teściowa stosuje go także w przypadku swoich 3 psów , ale futro błyszczy sie tylko 2 z nich , 3 ma sierść matową , bo taka jego uroda:lol:.
Jeśli chodzi o lilość , to witaminki podaje się stosownie do wagi psiaka. Inka zjada 10 dziennie, a Bryłcia 4-5

Posted

Betel, witaminki, to bardziej przydałyby sie teraz Tobie:cool3:, bo miałam okazję dzisiaj usłyszeć, że grypsko trochę nadwyrężyło Twoje narzędzie pracy:razz:. I chyba jeszcze trochę dogoterapii musisz sobie zaaplikować:eviltong:.

A na Ineczkę, jak zawsze patrzę z wielką przyjemnością, oczywiście na Brysię również , bo bardzo lubię takie małe suczki:loveu:.

Posted

W ramach dogoterapii robiłam suniom fotki, ucząc się jednocześnie obsługiwac aparat Marcina (bo wczesniej używałam prostszej "zabawki").
Oto efekty:

Tyle na teraz :lol:

Posted

Toż to Inula tylko sie rozkłada :cool1:
Sesja z Moniką, cudowna, również uwielbiam takie powitania,aż chce się wracać do domu.
Pozdrów Monikę, zgodziła się na wstawienie jej zdjęc? :evil_lol:

p.s Wygłaskaj również sunię :loveu:

tym razem to ja żegnam z grypoladnii

Posted

to jest mina którą Biana robi jak się na mnie boczy bo się boi , albo coś się jej nie podoba albo jest jej źle ale nigdy nie udało mi się jej na zdjęciu uchwycić .

A nowy aparat pięknie psicom fotki robi :)

Miaizki dla śliczności .
Jak Wasze zdrówko my walczymy ale jakoś kiepsko :(

Posted

Wklejam kilka fotek z dnia dzisiejszego, na których widzć zadziorny charakterek Inulki. Muszę też podzielić się z Wami miłą nowiną. Popatrzcie na ostatną fotkę. Na tym zdjęciu Inula, przed drzwiami wejściowymi, wita się z naszym kuzynem , który bywa u nas rzadkim gościem i przed którym dotychczas uciekała. Dziś najpierw zjeżona obszczekała go, a potem ,za przykładem Bryłki, podeszła i, już przy samych drzwiach, dała się pogłaskać. Potem była do gościa nastawiona przychylnie i zachowywała sie zupełnie normalnie , reagował bez lęku!!!!!!!!:multi::lol::multi:. PIERWSZY RAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rrozmowy z Monią.

szokujące wydarzenie - Inula nie ucieka przed prawie obcym jej człowiekiem.

:bye:

Posted

Takie podgryzanie wydaje mi sie dziwnie znajome:lol::cool1:Ale Inka ma sporo większe mozlwiosci wzrostowe niz SAga, takiej to dobrze!;)
A i muszę też napisać,ze bardzo mi sie podoba banerek do wątki Inci:loveu:

Posted

Ciesze się , mnie też:cool3: dodam nieskromnie:lol:. I choć wcale tego nie chciałam, udał mi się najbardziej ze wszystkich 3 ,które mam w podpisie i które zrobiłam ( widocznie rzeczywiście koszula bliższa ciału). Ale avatorek Mini też jest fajny, a i Sawcia na kieleckim też się nieżle prezentuje! No cóż, ale chwalipięta ze mnie:evil_lol:

Posted

Banerek rzeczywiście śliczny :loveu:
Mój Spaiki naszczęście też niższy więc podgryzanie rąk w rachubę nie wchodzi więc pozostają buty i nogi :cool1: ewentualnie jak właścicielka się schyli

a z pozbycia się lęku Inuli bardzo się cieszę

powrotu do zdrowia równiez życzę

Posted

:angryy: Inka, potwór nie z tej planety- zębiaty koczkodan- zjadła mi przed chwilką nową poduszkę zdrowotną z gryki , którą, może 5 godzin temu, dostałam z Allegro:angryy::angryy::angryy:. Dostała burę a teraz chodzi za mną krok w krok i się przymila jak może -łobuzica jedna. Aniłeczek z rogami:diabloti:. Wszystko co nowe w domu, to nieprzyjaciel .Wcześniej tak samo załatwiła swój nowy kocyk w psie łapki- był cały przez 4 godziny. No nic, ponaprawiam szkody, trochę sie poboczę , ale i tak ją kocham -wredziela jednego:razz:

Ps. W zapasie ma jeszcze 2 komplety - Marcina i Moniki oraz mój materacyk i poduszeczkę z gorczycy:angryy: NIE RADZĘ:angryy::angryy::angryy: BO KĘSIM!!!

Posted

Betel no to sukces wielki :) :laola:ach kiedy ja się doczekam że moja Biana wogóle wyjdzie zobaczyc kto przyszedł .
Miziaki dla odważnej panny i nie złość się na nią o poduszkę :)
A i Bryłke pomiziaj za ślicznym uszkiem .

Posted

Psi dzionek:lol::evil_lol:;)

I tak minął cały dzień!!! Teraz micha, spacerek , siusiu i spać.
Miałyśmy dziś dwójkę gości - moją koleżankę z jej 8-letnią , bardzo żywą córeczką. Inka przeżyła prawdzią burzę uczuć i emocji. Maja - ośmiolatka ,zbyt jak na jej gust głośna i żywiołowa, wprawiła ją w przerażenie , natomiast Justyna ( jej mama) budziła jej ciekawość. Krażyła więc od pokoju Moniki do mnie, zerkając z ukosa na gości. A Kiedy Majka wyszła na plac zabawi i zostałyśmy z Justyną same, Inula położyła się na moim łóżku i pozwoliła się gościowi pogłaskać , choć spoglądała cały czas dość nieufnie.W każdym razie nie wykazywała już chęci ucieczki!!!. :evil_lol:

Papatki od Monisi, psinek i Beatki oraz pozdrowionka dla wszystkich znajomych z Dogo ze szczególnym uwzględnieniem Inulkowych Cioteczek.:loveu: