Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i to jest bardzo dobra wiadomość:)
GRATULACJE!!

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dobrze. Klamka zapadła.
Księżniczka zostaje u mnie i nikomu jej nie oddam :)

Posted

Może gdyby miała inny charakter i nie pokochałaby mnie tak mocno... to życie potoczyłoby się inaczej. Ale widocznie byłyśmy sobie gdzieś tam na górze zapisane. Widocznie musiałam znaleźć ją, która zapełniła w 100% pustkę, która pojawiła się w moim życiu po stracie czworonożnego przyjaciela.

Cieszę się razem z Wami bo długo nad tym myślałam :loveu:

Dziękuję Wam wszystkim, zwłaszcza Lili, bo to dzięki Wam w ogóle Fiona opuściła paskudne mury schroniska :loveu:

• Upvote 1
Posted

Nie, prędzej braku odpowiedzialności ludzi za własne psy i puszczanie ich samopas...

Wczoraj wróciłam z wakacji i odebrałam Fionkę po 5dniowych wakacjach u moich rodziców :) co za wyluzowana panienka!
Pochwalę się, że jest juz na tyle odważna, że zaczyna szczekać na domofon.... :)

Proszę... :( Nie mów, że szczeka na domofon... :(
Zresztą..., przepraszam... :oops:

EDIT:
Właśnie dopiero doczytałam... o ja ślepa kobieta! :splat:

Dobrze. Klamka zapadła.
Księżniczka zostaje u mnie i nikomu jej nie oddam

To się porobiło! :klacz:

Posted

Dobrze. Klamka zapadła.
Księżniczka zostaje u mnie i nikomu jej nie oddam :)

:klacz: to było do przewidzenia ;)

Cieszę się bardzo :)

Posted

Dzięki cioteczki, tez się cieszę :)

Fionka naprawdę się zmienia, wczoraj byłyśmy na spacerku ze znajomą i jej ONkiem - Fiona poznała go jakiś miesiąc temu, wtedy kuliła się ze strachu i kłapała na niego zębami.... teraz sama zaczepiała go do zabawy i ganiała jak szalona :)

Jak odzyskam aparat to na pewno będę się Wam chwalić naszą księżniczką ;)

Posted

Dzięki cioteczki, tez się cieszę :)

Fionka naprawdę się zmienia, wczoraj byłyśmy na spacerku ze znajomą i jej ONkiem - Fiona poznała go jakiś miesiąc temu, wtedy kuliła się ze strachu i kłapała na niego zębami.... teraz sama zaczepiała go do zabawy i ganiała jak szalona :)

Jak odzyskam aparat to na pewno będę się Wam chwalić naszą księżniczką ;)

Cieszą bardzo takie zmiany! :klacz:

A co? wysłałaś aparat na urlop...? ;)

Posted

inka33 napisał(a):
A co? wysłałaś aparat na urlop...? ;)

Mój aparat dokończył żywota jakieś pół roku temu, kiedy upadł na ziemię i szlag trafił matrycę czy cokolwiek innego.... nie znam się na tym. I teraz muszę się mamuni prosić za każdym razem, a ona teraz w rozjazdach ze swoją foto-małpką, więc muszę w kolejce poczekać ;)

Albo do ciotki Lili się kiedyś na kawke przejadę :razz: :razz: :razz:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Mój aparat dokończył żywota jakieś pół roku temu, kiedy upadł na ziemię i szlag trafił matrycę czy cokolwiek innego.... nie znam się na tym. I teraz muszę się mamuni prosić za każdym razem, a ona teraz w rozjazdach ze swoją foto-małpką, więc muszę w kolejce poczekać ;)

Albo do ciotki Lili się kiedyś na kawke przejadę :razz: :razz: :razz:[/QUOTE]

A mam Cię puknąć tam na górze? Mówiłam przecież, że z racji zawodu dysponuję aparatem, więc jeżeli chodzi o zdjęcia, to służę pomocą. Wystarczy się umówić na sesję :P

I w ogóle, to gratuluję wyboru :) Całkiem jak moja historia z Astą. A tak BTW - Asta będzie u mnie w ostatni weekend lipca i potem od 12 sierpnia przez 2 tygodnie, więc można byłoby panny zapoznać. Nie ręczę za sukces, bo moja panna wybiera sobie psy i suki które polubi i w tym wyborze żadnych reguł nie ma, ale można spróbować - może a nóż się polubią.

Posted

[quote name='Julica']A mam Cię puknąć tam na górze? Mówiłam przecież, że z racji zawodu dysponuję aparatem, więc jeżeli chodzi o zdjęcia, to służę pomocą. Wystarczy się umówić na sesję :P

I w ogóle, to gratuluję wyboru :) Całkiem jak moja historia z Astą. A tak BTW - Asta będzie u mnie w ostatni weekend lipca i potem od 12 sierpnia przez 2 tygodnie, więc można byłoby panny zapoznać. Nie ręczę za sukces, bo moja panna wybiera sobie psy i suki które polubi i w tym wyborze żadnych reguł nie ma, ale można spróbować - może a nóż się polubią.[/QUOTE]

Jakoś wypadło mi z głowy :oops: :eviltong:

Bardzo chętnie, jak wiesz Fiona mocno nieśmiała jest, także dominować na pewno próbować nie będzie... Więc jesteśmy gotowe na spacerek! I sesję fotograficzną przy okazji! ;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Mój aparat dokończył żywota jakieś pół roku temu, kiedy upadł na ziemię i szlag trafił matrycę czy cokolwiek innego.... nie znam się na tym. I teraz muszę się mamuni prosić za każdym razem, a ona teraz w rozjazdach ze swoją foto-małpką, więc muszę w kolejce poczekać ;)

Albo do ciotki Lili się kiedyś na kawke przejadę :razz: :razz: :razz:

Na to nie liczcie :)

Posted

[quote name='Lili8522']Na to nie liczcie :)[/QUOTE]

Spadaj :mad:

[quote name='BBeta']Pamiętaj, że nam też obiecałaś wspólny spacer :cool3: :diabloti:[/QUOTE]

Pamiętam. szkolę Fionę póki co pewności siebie przed spotkaniem z Boomim :evil_lol:

[quote name='Alicja']hahaha , to narzeka ze fot nie ma jak zrobić a tu propozycje same się sypią jak z rękawa :)[/QUOTE]

Alu strzeż się, do Ciebie też nie mam daleko :diabloti:

26 lipca jesteśmy umówione na sterylkę+czyszczenie zębisk :nerwy: