Hope2 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobrze. Klamka zapadła. Księżniczka zostaje u mnie i nikomu jej nie oddam :) No cos tak czułam :D Quote
Agulla Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 No i to jest bardzo dobra wiadomość:) GRATULACJE!! pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobrze. Klamka zapadła. Księżniczka zostaje u mnie i nikomu jej nie oddam :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Może gdyby miała inny charakter i nie pokochałaby mnie tak mocno... to życie potoczyłoby się inaczej. Ale widocznie byłyśmy sobie gdzieś tam na górze zapisane. Widocznie musiałam znaleźć ją, która zapełniła w 100% pustkę, która pojawiła się w moim życiu po stracie czworonożnego przyjaciela. Cieszę się razem z Wami bo długo nad tym myślałam :loveu: Dziękuję Wam wszystkim, zwłaszcza Lili, bo to dzięki Wam w ogóle Fiona opuściła paskudne mury schroniska :loveu: 1 Quote
Bonsai Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Gratulacje. :) Miałam nadzieję, że to się tak skończy. :) Pasujecie do siebie, widać tak miało być. :) Quote
Kama79 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 :) Cieszę się ogromnie ! Fionka szczęściaro! :multi: Quote
from_wonderland Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 No to wspaniała decyzja :razz: super, powodzenia! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 :loveu::loveu::loveu: Na pewno będziemy informować na bieżąco ;) Quote
inka33 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie, prędzej braku odpowiedzialności ludzi za własne psy i puszczanie ich samopas... Wczoraj wróciłam z wakacji i odebrałam Fionkę po 5dniowych wakacjach u moich rodziców :) co za wyluzowana panienka! Pochwalę się, że jest juz na tyle odważna, że zaczyna szczekać na domofon.... :) Proszę... :( Nie mów, że szczeka na domofon... :( Zresztą..., przepraszam... :oops: EDIT: Właśnie dopiero doczytałam... o ja ślepa kobieta! :splat: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobrze. Klamka zapadła. Księżniczka zostaje u mnie i nikomu jej nie oddam To się porobiło! :klacz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 inka33 napisał(a):Proszę... :( Nie mów, że szczeka na domofon... :( Zresztą..., przepraszam... :oops: Żal Ci domofonu? :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobrze. Klamka zapadła. Księżniczka zostaje u mnie i nikomu jej nie oddam :) :klacz: to było do przewidzenia ;) Cieszę się bardzo :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Dzięki cioteczki, tez się cieszę :) Fionka naprawdę się zmienia, wczoraj byłyśmy na spacerku ze znajomą i jej ONkiem - Fiona poznała go jakiś miesiąc temu, wtedy kuliła się ze strachu i kłapała na niego zębami.... teraz sama zaczepiała go do zabawy i ganiała jak szalona :) Jak odzyskam aparat to na pewno będę się Wam chwalić naszą księżniczką ;) Quote
inka33 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dzięki cioteczki, tez się cieszę :) Fionka naprawdę się zmienia, wczoraj byłyśmy na spacerku ze znajomą i jej ONkiem - Fiona poznała go jakiś miesiąc temu, wtedy kuliła się ze strachu i kłapała na niego zębami.... teraz sama zaczepiała go do zabawy i ganiała jak szalona :) Jak odzyskam aparat to na pewno będę się Wam chwalić naszą księżniczką ;) Cieszą bardzo takie zmiany! :klacz: A co? wysłałaś aparat na urlop...? ;) Quote
BBeta Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Gratuluję kolejnych postępów i czekam na odzyskanie aparatu :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 inka33 napisał(a):A co? wysłałaś aparat na urlop...? ;) Mój aparat dokończył żywota jakieś pół roku temu, kiedy upadł na ziemię i szlag trafił matrycę czy cokolwiek innego.... nie znam się na tym. I teraz muszę się mamuni prosić za każdym razem, a ona teraz w rozjazdach ze swoją foto-małpką, więc muszę w kolejce poczekać ;) Albo do ciotki Lili się kiedyś na kawke przejadę :razz: :razz: :razz: Quote
Julica Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Mój aparat dokończył żywota jakieś pół roku temu, kiedy upadł na ziemię i szlag trafił matrycę czy cokolwiek innego.... nie znam się na tym. I teraz muszę się mamuni prosić za każdym razem, a ona teraz w rozjazdach ze swoją foto-małpką, więc muszę w kolejce poczekać ;) Albo do ciotki Lili się kiedyś na kawke przejadę :razz: :razz: :razz:[/QUOTE] A mam Cię puknąć tam na górze? Mówiłam przecież, że z racji zawodu dysponuję aparatem, więc jeżeli chodzi o zdjęcia, to służę pomocą. Wystarczy się umówić na sesję :P I w ogóle, to gratuluję wyboru :) Całkiem jak moja historia z Astą. A tak BTW - Asta będzie u mnie w ostatni weekend lipca i potem od 12 sierpnia przez 2 tygodnie, więc można byłoby panny zapoznać. Nie ręczę za sukces, bo moja panna wybiera sobie psy i suki które polubi i w tym wyborze żadnych reguł nie ma, ale można spróbować - może a nóż się polubią. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Julica']A mam Cię puknąć tam na górze? Mówiłam przecież, że z racji zawodu dysponuję aparatem, więc jeżeli chodzi o zdjęcia, to służę pomocą. Wystarczy się umówić na sesję :P I w ogóle, to gratuluję wyboru :) Całkiem jak moja historia z Astą. A tak BTW - Asta będzie u mnie w ostatni weekend lipca i potem od 12 sierpnia przez 2 tygodnie, więc można byłoby panny zapoznać. Nie ręczę za sukces, bo moja panna wybiera sobie psy i suki które polubi i w tym wyborze żadnych reguł nie ma, ale można spróbować - może a nóż się polubią.[/QUOTE] Jakoś wypadło mi z głowy :oops: :eviltong: Bardzo chętnie, jak wiesz Fiona mocno nieśmiała jest, także dominować na pewno próbować nie będzie... Więc jesteśmy gotowe na spacerek! I sesję fotograficzną przy okazji! ;) Quote
Lili8522 Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 Zapraszam na bazarek dla Naszych podopiecznych :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/245398-Ksi%C4%85%C5%BCki-fili%C5%BCanki-portfel-m%C4%99ski-SAMSONITE-drapak-dla-kota-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI!-do-23-07?p=21090729#post21090729 Quote
Lili8522 Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Mój aparat dokończył żywota jakieś pół roku temu, kiedy upadł na ziemię i szlag trafił matrycę czy cokolwiek innego.... nie znam się na tym. I teraz muszę się mamuni prosić za każdym razem, a ona teraz w rozjazdach ze swoją foto-małpką, więc muszę w kolejce poczekać ;) Albo do ciotki Lili się kiedyś na kawke przejadę :razz: :razz: :razz: Na to nie liczcie :) Quote
BBeta Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Pamiętaj, że nam też obiecałaś wspólny spacer :cool3: :diabloti: Quote
Alicja Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 hahaha , to narzeka ze fot nie ma jak zrobić a tu propozycje same się sypią jak z rękawa :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Lili8522']Na to nie liczcie :)[/QUOTE] Spadaj :mad: [quote name='BBeta']Pamiętaj, że nam też obiecałaś wspólny spacer :cool3: :diabloti:[/QUOTE] Pamiętam. szkolę Fionę póki co pewności siebie przed spotkaniem z Boomim :evil_lol: [quote name='Alicja']hahaha , to narzeka ze fot nie ma jak zrobić a tu propozycje same się sypią jak z rękawa :)[/QUOTE] Alu strzeż się, do Ciebie też nie mam daleko :diabloti: 26 lipca jesteśmy umówione na sterylkę+czyszczenie zębisk :nerwy: Quote
Alicja Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 o jak mnie wszyscy straszą :) ty trzymaj za mój urlop zdrowotny w czwartek 25 lipca a my będziemy zaciskać łapki wszystkie możliwe 26 lipca :cool2: Quote
Recommended Posts