Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas wszystko dobrze :)
Sterylka już dawno za nami, wróciłyśmy do dawnych szaleństw i utrzymywania ładnej linii, coby dziewczyna po zabiegu nie przytyła ;) W sobotę o ile pogoda pozwoli jesteśmy umówione na dogomaniacki spacerek, także na pewno przywioze ze sobą jakąś fotorelację :)

[B][COLOR=#006400]Tymczasem pozwolę sobie zaprosić cioteczki do Nutki, która potrzebuje naszej pomocy, po tym jak została brutalnie wyrzucona przy ruchliwej ulicy oraz dwukrotnie potrącona przez samochód:[/COLOR]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246065-Nutka-2letnia-suczka-wyrzucona-przy-ruchliwej-ulicy-POTR%C4%84CONA%21-POM%C3%93%C5%BBCIE%21"]
http://www.dogomania.pl/forum/threads/246065-Nutka-2letnia-suczka-wyrzucona-przy-ruchliwej-ulicy-POTR%C4%84CONA%21-POM%C3%93%C5%BBCIE%21[/URL][/B]

• Downvote 1
Posted

Julica napisał(a):
No i gdzie ta niby fotorelacja? Po sobocie dawno nie ma już śladu, a zdjęcia chociaż jednego jak nie było tak nie ma :P

Wy to się akurat napatrzeć możecie :evil_lol:

W sobotę była paskudna pogoda, deszcz i te sprawy... Spacer psi się odbył - dziękuję BBecie, Szarikowej i Marcie&Karmen za doborowe psie i ludzkie towarzystwo :) Fiona doskonale odnalazła się w psim stadzie i po spacerze padła jak zabita :)
Niestety aparatu nie udało się wyciągnąć.

Mam kilka fotek domowych to wrzucę coś niebawem ;)

Posted

Niestety pogoda nam nie dopisała, było szaro i ponuro, a w dodatku spacerowaliśmy po lesie w którym jest bardzo ciemno ;)

Fiona jest małą czarną błyskawicą :) W ogóle nie sprawiała wrażenia strachliwej, nie przeraził jej nawet mój pies, który ma ADHD i do subtelnych nie należy :eviltong:

• 1 month later...
Posted

Błagam, nie pisz do mnie ciotka, postarza mnie to :eviltong: :diabloti:

Wydawało mi się, że miała lekko klapnięte :eviltong: W każdym razie, świetnie wygląda ze stojącymi :)

• 7 months later...
Posted

A wiesz, że ostatnio nawet myślałam, zeby tu coś wrzucić? Ale nikt nie pyta, nikt się nie interesuje, czy nie przerobiłam psa na pasztet :evil_lol: więc zapomniałam ;)

Dziękuję za odkurzenie :loveu:

Fionka jak widać ma się dobrze, tydzień temu minął równy rok od momentu, kiedy opuściła na zawsze bramy schroniska. Nad charakterem ciągle pracujemy, wciąż dużo bodźców powoduje atak strachu i paniki, ale w stosunkach z psami i większością ludzi jest już wesołym, zadziornym i chętnym do zabawy psiakiem ;)

Także pozdrawiamy cieplutko!