Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='stufinska']Dziękuję za zaproszenie.
Proszę o nr konta.[/QUOTE]

Dziękuję Kochana, ze tu zajrzałaś!

Z deklaarcji stałych widzę, ze mamy dla astka 230 zł miesięcznie.

Słuchajcie, ciągle piszemy o nim AST, a moze po prostu jakoś Go nazwiemy ?

Posted

[B]AST[/B]ek - Ci[B]AST[/B]ek ;) [B]AST[/B]or - K[B]AST[/B]or..to zupełnie pierwsze przypadkowe i zartobliwe skojarzenia jak przeczytałam wpis o imieniu

dla mnie mogłoby byc również samo AST jako imię.. ale moze ktos cos ciekawszego wymyśli co spasuje do chłopaka

Posted

No Farta to on ma,w sumie założyłam ten wątek po długich przepychankach mózgowych bo mam i tak o co się martwić przy tej ilości psów jakie są u mnie.
I rzeczywiście ma szczęście, że tyle osób się nim zainteresowało.

Dziękuję wszystkim za obecność na wątku, zaraz wyślę numer konta nowym pomocnikom:-).

Posted

[quote name='MALWA']Dziękuję Kochana, ze tu zajrzałaś!

Z deklaarcji stałych widzę, ze mamy dla astka[B] 230 zł miesięcznie.[/B]

Słuchajcie, ciągle piszemy o nim AST, a moze po prostu jakoś Go nazwiemy ?[/QUOTE]

Kogoś przegapiłam, zerknij w 2 post kogo nie wpisałam, albo co źle dodałam.

Posted

[quote name='MALWA']Dziękuję
Z deklaarcji stałych widzę, ze mamy dla astka 230 zł miesięcznie.
[/QUOTE]

[quote name='mestudio']Kogoś przegapiłam, zerknij w 2 post kogo nie wpisałam, albo co źle dodałam.[/QUOTE]
chyba ten wpis
[quote name='Mattilu']Od 15 czerwca moge zadekarowac stale 20 zl dla astka. Poprosze nr konta i nazwe banku na priv.[/QUOTE]

Posted

[quote name='mestudio']Dzięki, rzeczywiście Mattilu nie wpisałam w 2 poście.[/QUOTE]

już jestem wpisana, ale ciągle nie dostałam nr konta i nazwy banku do przelewu!

Posted

[quote name='Mattilu']Wszystko ladnie, tylko teraz juz, z tym imieniem, nie mozna psa wyadoptowac do krajow anglojezycznych ;)[/QUOTE]

Oj tam, miałam Wojtka (ukradzionego hyclowi), który był włóczęgą
(Wojtek, nie hycel, który gonił mnie z puszką po ogórkach, jak za kradziejkę robiłam).
Łaziłam za nim po wale wiślanym nawołując po imieniu i ....
poszła fama po osiedlu, że q...a jestem i chłopa szukam ...
I co? i nic. Q ponoć nie jestem, chłopa nie szukam, bo po co?

Imię, jak imię ... j/w napisano: można zmienić :)

Posted

[quote name='baster i lusi']Dobrze że skończyłam pić kawę bo bym opluła monitor jak to se chłopa szukałaś.A co do imion to miałam kota Bogusia i Kotkę Marynę.[/QUOTE]

O! kawę czas poczynić ;)

Posted

witam.jestem intruzem i sama tu wlazłam.Takie futerka zawróciły mi w głowie,wiec oferuje 20zł przez jakiś czas.Wiem,że to kropelka.....Poprosze nr konta i mizianki dla Farta

Posted

[quote name='free']witam.jestem intruzem i sama tu wlazłam.Takie futerka zawróciły mi w głowie,wiec oferuje 20zł przez jakiś czas.Wiem,że to kropelka.....Poprosze nr konta i mizianki dla Farta[/QUOTE]

ha ha oby takich pozytywnych intruzów było jak najwięcej.

Posted

[quote name='free']witam.jestem intruzem i sama tu wlazłam.Takie futerka zawróciły mi w głowie,wiec oferuje 20zł przez jakiś czas.Wiem,że to kropelka.....Poprosze nr konta i mizianki dla Farta[/QUOTE]

Intruzi są mile widziani na wątku :-). Pięknie dziękujemy.