Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 703
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też na zaproszenie Anuli się pojawiam. No nie mogę nie pomóc po prostu. Zamelduję się na bazarku, psiaki muszą mieć imiona! :) Tylko jeszcze nie wiem jakie...

Posted (edited)

Czy ktoś jest w stanie założyć wydarzenie na FB,chyba tak to się nazywa,a może już jest? Ja nie potrafię.Z FB też jest duży odzew.

Edited by Anula
Posted

Nilsson napisał(a):
Przykro nam z powodu śmierci BASTUSIA:-(

Bardzo dziękujemy wszystkim którzy przekazuję te pieniążki na nasze bidulki:Rose:

Jak dostaniemy potwierdzenie od księgowej zaraz damy znać.

Posted

zaglądam:) i z całęgo serduszka cieszę, się, że tyle dobrych osób pojawiło sie tutaj!!
maluchy już jutro wyruszają, by rozpocząć nowe, lepsze, życie;) prawda?

Posted

jestem na zaproszenie anuli, ale niestety chwilowo występuję na dogo w roli beneficjenta...
czasem uda mi sie wyciągnąć od tż'a jakis grosz na cos z bazarku (argument, że tu są spodnie za 10, a w sklepie za 100-200 ciągle jest w mocy) , ale teraz to juz nawet to nie wchodzi w grę; naprawdę bardzo mi przykro...

Posted

Anula napisał(a):
To może wstawić można link do wydarzenia na pierwszą stronę.W danych do przelewu z zagranicy nie ma umieszczonego Pay Pal czy coś takiego.Ciocia WARANSKA peześle mi pieniążki do mojego Banku a ja mam je odebrać osobiście w moim Banku,jak odbiorę przeleję na konto Fundacyjne.

To Zofija musi zrobić ,teraz jest w pracy

Posted

jestem i ja na zaproszenie Anuli u tych bidusiów.... dobrze ze jutro już zostana zabrane ze schronu, zdiagnozowane i zaczną porządne leczenie...

deklaruje 10 zł stałej od czerwca

Posted

[quote name='PelasiaLala']dostałam info od Anuli.... bieedne Aniołeczki...:shake:... czy ma ktoś dane do przelewu z zagranicy???

[h=3]Dane do wpłat:[/h] Fundacja dla Zwierząt i Środowiska „Lepszy Świat”
z siedzibą w Cieszynie
adres dla korespondencji: 43 – 400 Cieszyn, ul. Limanowskiego 8 m.3
KRS nr: 0000366266, NIP: 548 263 05 28, REGON: 241746230
Konto: ING Bank Śląski, numer: 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319
Dane do przelewów zza granicy:
IBAN/BIC: PL33 1050 1403 1000 0090 3005 3319
swift: INGBPLPW

na stronie fundaji znalazłam

Posted

Dziękuję wszystkim za deklaracje -właśnie je zliczam i niedługo wstawię. Wpłaty sprawdzę jak tylko księgowa Fundacji wyśle mi wyciąg. O pieskach napiszę jutro.
Jestem wzruszona takim odzewem.