Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anula napisał(a):
Jeszcze mam pytanie,czy jest link do tego Hotelu i co to za Hotel.Bardzo denerwują mnie Hotele,które nie dają znaku życia o psie.

Anula to jest Stowarzyszenie Nadir-mamy tam 2 piesy, współpracujemy z nimi kilka lat i mamy stałe relacje-zdjęcia, filmy i cena jest 7,56-to w zasadzie koszt utrzymania psa.

• Replies 703
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bela51 napisał(a):
Matko, przeciez ten wet ze schronu ich nie wyleczy. On tam ciągle pracuje ?

Belu to jego lecznica. Tak, cały czas jest schroniskowym wetem z NIESZCZĘŚCIEM DLA TYCH PSÓW

Posted

wspaniale że coraz więcej tu osób!!
razem uda nam się je uratować, na pewno:) nawet nie chce myśleć jak musza cierpieć:(
czy one są ze sobą spokrewnione?? ile mniej więcej mają lat??

jak to możliwe, że zostały doprowadzone do takiego stanu...nikt ich nie widział przez ten cały czas? nikt nie zgłosił??
straszne......

Posted

kiyoshi napisał(a):
wspaniale że coraz więcej tu osób!!
razem uda nam się je uratować, na pewno:) nawet nie chce myśleć jak musza cierpieć:(
czy one są ze sobą spokrewnione?? ile mniej więcej mają lat??

jak to możliwe, że zostały doprowadzone do takiego stanu...nikt ich nie widział przez ten cały czas? nikt nie zgłosił??
straszne......

Zostały przywiezione z interwencji z patologicznej rodziny.Są chyba spokrewnione ,jeden to jeszcze szczeniak.

Posted

Nilsson napisał(a):
Zostały przywiezione z interwencji z patologicznej rodziny.Są chyba spokrewnione ,jeden to jeszcze szczeniak.

to są pieski?? jakoś mi się 'ubzdurało' że to sunie...

Posted

Ja też na zaproszenie Anuli , w tym miesiacu już niestety nie jestem w stanie wyściubłać nawet złotówki ale na początku czerwca prosze bez skrupułów się mi przypomnieć , niewielkim bo niewielkim ale grosikiem wspomogę :(

Posted

Deklaruję stałą 40zł miesięcznie.Przydało by się teraz zebrać wszystkie stałe i jednorazowe deklaracje,aby wszystko było jasne i przejrzyste.Czy ktoś może się tym zająć?

Posted

Jestem na zaproszenie anuli. Czy ktoś je umieścił na facebooku?
Pod koniec maja wpłacę jednorazowo na leczenie. Nad stałą deklaracją pomyślę.
Myślę, że po wyleczeniu te pieski znajdą dobre domki. Teraz najważniejsze , to je leczyć.
W jakim one mogą być wieku?

Posted

maja602 napisał(a):
Jestem na zaproszenie anuli. Czy ktoś je umieścił na facebooku?
Pod koniec maja wpłacę jednorazowo na leczenie. Nad stałą deklaracją pomyślę.
Myślę, że po wyleczeniu te pieski znajdą dobre domki. Teraz najważniejsze , to je leczyć.
W jakim one mogą być wieku?

Czarno-biała ok 4 lata ,szczeniak kilka m-cy a o tą drugą białą zapytam.To młode psy,mają szanse na wyleczenie i nowe domki.Są śliczne.

Posted

Anula mnie tu wezwała.
Wiem, ze to mało ale mogę teraz tylko 15zł podesłać.
edit: Wpłacony z namiarów w 1 poście.