Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niby tak, choć z czystym sumieniem? Nieeeee:shake: Masz świadomość, że wysyłasz psiaka do miejsca, w którym jest 450 innych bidoków, jak on, że schronisko, to wciąż schronisko, choć to prawda, że Kraków nieporównywalny z Nowymi Targiem :(

W schronisku powiedzieli, że już drugi raz do nich trafił, nie wiem czy właściciel go nie pilnuje czy cuś:roll:

Ty to masz dobrze z tym gabinetem:razz: A ja Cię będę molestowała jak wreszcie znajdę chwilkę czasu, żeby te 3 nowe przybłędy koty wysterylizować.

Jak będziesz miała zdjęcia, to ja jak zwykle chętna do ogłoszeń :D

Posted

Cioteczki trzeba kasę zbierać na hotelik dla malucha.Może bazarek?Mam trochę filmów DVD,coś tam niewiele skubnę.Cioteczki nie bądźmy obojętni, w schronisku jest w tej chwili przepełnienie.Mały zginie i się nigdy nie odnajdzie:shake:.

Posted

[quote name='ewu']Nareszcie dogo działa.
Jestem u psiaczka, Paulina wiesz co ci obiecałam:)

Wiem i dziękuję:loveu:

[quote name='ewu']Wybaczcie mi ale proszę zajrzyjcie to tej bidusi.
Pusto u niej:(

http://www.dogomania.pl/forum/threads/243285-Przeganiana-i-wygłodzona-Luna-czeka-na-nowe-życie?p=20836361#post20836361

Lecę :)
[quote name='Felka z Bagien']Cioteczki trzeba kasę zbierać na hotelik dla malucha.Może bazarek?Mam trochę filmów DVD,coś tam niewiele skubnę.Cioteczki nie bądźmy obojętni, w schronisku jest w tej chwili przepełnienie.Mały zginie i się nigdy nie odnajdzie:shake:.

Będę bardzo wdzięczna za wszelaką pomoc:)

Zaraz się wezmę za wysyłanie nr konta osobom, które zaoferowały pomoc, ale przedtem jeszcze zapytam czy ktoś podejmie się bycia skarbnikiem?:roll:

Ja już zrobiłam zdjęcia fantom, pozmniejszałam je i za niedługo się biorę za tworzenie bazarku, postaram się jak najszybciej otworzyć, ale muszę jeszcze pomierzyć rzeczy.

Pamiętajmy też o bazarku Rudzi :)

Posted

[quote name='paula_t']Niby tak, choć z czystym sumieniem? Nieeeee:shake: Masz świadomość, że wysyłasz psiaka do miejsca, w którym jest 450 innych bidoków, jak on, że schronisko, to wciąż schronisko, choć to prawda, że Kraków nieporównywalny z Nowymi Targiem :(

W schronisku powiedzieli, że już drugi raz do nich trafił, nie wiem czy właściciel go nie pilnuje czy cuś:roll:

Ty to masz dobrze z tym gabinetem:razz: A ja Cię będę molestowała jak wreszcie znajdę chwilkę czasu, żeby te 3 nowe przybłędy koty wysterylizować.

Jak będziesz miała zdjęcia, to ja jak zwykle chętna do ogłoszeń :D

O tak, ten gabinet to cud w tym myślenickim cyrku ...
No to musimy się z kocikami umówić na łapankę i trzeba je kroić :)
Dziewczyny robią to pięknie - właśnie dziś oglądałam posterylkowy brzuszek mojej koty :)

Jak mogę to bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach , to jest coś co mi nie idzie jak nie wiem :(
No i zapraszam na wątek myślenickich biedaków który w końcu utworzyłam ...

MYŚLENICKIE BIDY

[quote name='savahna']Przylazłam za Rudzią.Poczytam w wolnej chwili.

Dzięki :loveu:

Posted

Panna Marple napisał(a):
Wspomogę finansowo biedaka i oferuję rzeczy na bazarek:lol:

Dziękuję kochana, na Ciebie zawsze można liczyć:loveu:

Biorę się za wysyłanie numeru konta:)

Posted

Ciotki, jako, że nie zgłosił się ochotnik, ja zostałam skarbnikiem Baksika- mam nadzieję, że uda mi się ogarnąć pieniążki bazarkowe i Baksika, będę musiała bardzo tego pilnować :p

Jednak wciąż proszę o wydarzenie na fb:modla:

Posted

asiuniab napisał(a):
ja tez się cieszę, że dogo dziś działa, wczoraj z niemocy połączenia się z dogo miałam niemalże depresję;
Znam ten ból...tyle psów potrzebujących, tyle znaków zapytania...

Posted

Panna Marple napisał(a):
No i Baksik bogatszy już o 150zł:lol:.

Dziękujemy!:multi::loveu:
Widzisz Baksik, już nie jesteś goły i wesoły ;)

asiuniab napisał(a):
ja tez się cieszę, że dogo dziś działa, wczoraj z niemocy połączenia się z dogo miałam niemalże depresję;

Kółeczko uzależnionych świrusek:evil_lol: