paula_t Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Niby tak, choć z czystym sumieniem? Nieeeee:shake: Masz świadomość, że wysyłasz psiaka do miejsca, w którym jest 450 innych bidoków, jak on, że schronisko, to wciąż schronisko, choć to prawda, że Kraków nieporównywalny z Nowymi Targiem :( W schronisku powiedzieli, że już drugi raz do nich trafił, nie wiem czy właściciel go nie pilnuje czy cuś:roll: Ty to masz dobrze z tym gabinetem:razz: A ja Cię będę molestowała jak wreszcie znajdę chwilkę czasu, żeby te 3 nowe przybłędy koty wysterylizować. Jak będziesz miała zdjęcia, to ja jak zwykle chętna do ogłoszeń :D Quote
ewu Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Nareszcie dogo działa. Jestem u psiaczka, Paulina wiesz co ci obiecałam:) Quote
ewu Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Wybaczcie mi ale proszę zajrzyjcie to tej bidusi. Pusto u niej:( http://www.dogomania.pl/forum/threads/243285-Przeganiana-i-wyg%C5%82odzona-Luna-czeka-na-nowe-%C5%BCycie?p=20836361#post20836361 Quote
milagros19853201 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 moj boziu cieszko poradzic cokoliwek...zapisuje i hopkam Quote
Felka z Bagien Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Cioteczki trzeba kasę zbierać na hotelik dla malucha.Może bazarek?Mam trochę filmów DVD,coś tam niewiele skubnę.Cioteczki nie bądźmy obojętni, w schronisku jest w tej chwili przepełnienie.Mały zginie i się nigdy nie odnajdzie:shake:. Quote
paula_t Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 [quote name='ewu']Nareszcie dogo działa. Jestem u psiaczka, Paulina wiesz co ci obiecałam:) Wiem i dziękuję:loveu: [quote name='ewu']Wybaczcie mi ale proszę zajrzyjcie to tej bidusi. Pusto u niej:( http://www.dogomania.pl/forum/threads/243285-Przeganiana-i-wygłodzona-Luna-czeka-na-nowe-życie?p=20836361#post20836361 Lecę :) [quote name='Felka z Bagien']Cioteczki trzeba kasę zbierać na hotelik dla malucha.Może bazarek?Mam trochę filmów DVD,coś tam niewiele skubnę.Cioteczki nie bądźmy obojętni, w schronisku jest w tej chwili przepełnienie.Mały zginie i się nigdy nie odnajdzie:shake:. Będę bardzo wdzięczna za wszelaką pomoc:) Zaraz się wezmę za wysyłanie nr konta osobom, które zaoferowały pomoc, ale przedtem jeszcze zapytam czy ktoś podejmie się bycia skarbnikiem?:roll: Ja już zrobiłam zdjęcia fantom, pozmniejszałam je i za niedługo się biorę za tworzenie bazarku, postaram się jak najszybciej otworzyć, ale muszę jeszcze pomierzyć rzeczy. Pamiętajmy też o bazarku Rudzi :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='paula_t']Niby tak, choć z czystym sumieniem? Nieeeee:shake: Masz świadomość, że wysyłasz psiaka do miejsca, w którym jest 450 innych bidoków, jak on, że schronisko, to wciąż schronisko, choć to prawda, że Kraków nieporównywalny z Nowymi Targiem :( W schronisku powiedzieli, że już drugi raz do nich trafił, nie wiem czy właściciel go nie pilnuje czy cuś:roll: Ty to masz dobrze z tym gabinetem:razz: A ja Cię będę molestowała jak wreszcie znajdę chwilkę czasu, żeby te 3 nowe przybłędy koty wysterylizować. Jak będziesz miała zdjęcia, to ja jak zwykle chętna do ogłoszeń :D O tak, ten gabinet to cud w tym myślenickim cyrku ... No to musimy się z kocikami umówić na łapankę i trzeba je kroić :) Dziewczyny robią to pięknie - właśnie dziś oglądałam posterylkowy brzuszek mojej koty :) Jak mogę to bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach , to jest coś co mi nie idzie jak nie wiem :( No i zapraszam na wątek myślenickich biedaków który w końcu utworzyłam ... MYŚLENICKIE BIDY [quote name='savahna']Przylazłam za Rudzią.Poczytam w wolnej chwili. Dzięki :loveu: Quote
Panna Marple Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Wspomogę finansowo biedaka i oferuję rzeczy na bazarek:lol: Quote
paula_t Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Panna Marple napisał(a):Wspomogę finansowo biedaka i oferuję rzeczy na bazarek:lol: Dziękuję kochana, na Ciebie zawsze można liczyć:loveu: Biorę się za wysyłanie numeru konta:) Quote
paula_t Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Ciotki, a co z imieniem....? Nie możemy go cały czas nazywać "pies/psiak".... Była propozycja Baks/Baksik, mi się podoba, pasuje do niego:) Quote
paula_t Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Ciotki, jako, że nie zgłosił się ochotnik, ja zostałam skarbnikiem Baksika- mam nadzieję, że uda mi się ogarnąć pieniążki bazarkowe i Baksika, będę musiała bardzo tego pilnować :p Jednak wciąż proszę o wydarzenie na fb:modla: Quote
asiuniab Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 ja tez się cieszę, że dogo dziś działa, wczoraj z niemocy połączenia się z dogo miałam niemalże depresję; Quote
from_wonderland Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 asiuniab napisał(a):ja tez się cieszę, że dogo dziś działa, wczoraj z niemocy połączenia się z dogo miałam niemalże depresję; Wiem co mówisz. Nagle tyle wolnego czasu miałam :lol: Quote
Panna Marple Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 asiuniab napisał(a):ja tez się cieszę, że dogo dziś działa, wczoraj z niemocy połączenia się z dogo miałam niemalże depresję;Znam ten ból...tyle psów potrzebujących, tyle znaków zapytania... Quote
paula_t Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Panna Marple napisał(a):No i Baksik bogatszy już o 150zł:lol:. Dziękujemy!:multi::loveu: Widzisz Baksik, już nie jesteś goły i wesoły ;) asiuniab napisał(a):ja tez się cieszę, że dogo dziś działa, wczoraj z niemocy połączenia się z dogo miałam niemalże depresję; Kółeczko uzależnionych świrusek:evil_lol: Quote
Panna Marple Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Codziennie około 20 wchodzę na dogo i rodzina już wie, że nie należy mi wtedy przeszkadzać, bo mogę zagryźć:diabloti: Quote
zolziatko Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Paulinko proszę tekst i zdjęcia i wydarzenie na FB się zrobi ..... ;) Quote
magdyska25 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 oj tam od razu świrusek ;) świrusów również chociaż tej płci jest znacznie mniej albo się chowają :evil_lol: Quote
Recommended Posts