paula_t Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 zolziatko napisał(a):Paulinko proszę tekst i zdjęcia i wydarzenie na FB się zrobi ..... ;) Zolziatko, póki co innych zdjęć niż tych z pierwszej strony nie mam:shake: Pani Aneta ma mi w przeciągu paru dni wysłać nowe. A tekst....? Chyba ten z pierwszej strony:roll: Dziękuję:loveu: magdyska25 napisał(a):oj tam od razu świrusek ;) świrusów również chociaż tej płci jest znacznie mniej albo się chowają :evil_lol: Wybaczcie panowie, że o Was zapomniałam ;) Quote
ewu Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 paula_t napisał(a):Dziękuję kochana, na Ciebie zawsze można liczyć:loveu: Biorę się za wysyłanie numeru konta:) No to hopaj do mnie to konto:) Quote
paula_t Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 ewu napisał(a):No to hopaj do mnie to konto:) Mysza2 napisał(a):Mnie też proszę za pamięci wysłać konto:) Poszły pw, dziękuję:loveu: Quote
paula_t Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Dzisiaj otrzymałam wpłaty od Mysza2 i Panny Marple, jeszcze raz bardzo dziękuję:loveu: Quote
__Lara Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Biedna psinka :( co on przeszedł... ale widzę, że się pomoc organizuje :D Quote
katarzyna09 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Paula,Twoje konto mam,ale w tym miesiącu nie dam rady wspomóc psiny...:roll: W przyszłym miesiącu wyślę kilka grosiczków dla Twojego Baksika ;) Quote
paula_t Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 ewu napisał(a):100 zł pofrunęło:) Dziękuję Basiu:Rose: __Lara napisał(a):Biedna psinka :( co on przeszedł... ale widzę, że się pomoc organizuje :D Tak, Ciotki są niezawodne, jak zawsze :loveu: Niestety póki co Baksik nie ma stałych deklaracji :( Foxy2702 napisał(a):Jesteśmy i my z Bongo ;) Witajcie :) katarzyna09 napisał(a):Paula,Twoje konto mam,ale w tym miesiącu nie dam rady wspomóc psiny...:roll: W przyszłym miesiącu wyślę kilka grosiczków dla Twojego Baksika ;) Dziękuję Kasiu :) Quote
paula_t Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Małymi kroczkami do przodu:) Baksik dzisiaj sam podszedł do Pani Anety domagając się głaskania:multi: Nie trzeba już używać smyczy, żeby wprowadzić chłopaka do "boksu", sam ładnie wchodzi. Póki co siedzi w wydzielonej części ogrodu sam, ale jutro Pani Aneta będzie próbowała zapoznać go z resztą gromady, żeby mógł spędzać z nimi czas we właściwej części ogrodu, tylko czekała aż małe diabły (szczeniaki) pójdą na Marsz Azylanta, bo inaczej by naszego Baksika zamęczyły ;) Quote
Panna Marple Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Mądry chłopaczek:lol:zawalczył o swoją wolność i szybko się uczy:lol: Quote
asiuniab Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 i ja zaglądam, jeszcze tylko jakieś dobre zdjęcia chłopaka by się zdały; Quote
paula_t Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 asiuniab napisał(a):i ja zaglądam, jeszcze tylko jakieś dobre zdjęcia chłopaka by się zdały; Poprosiłam Panią Anetę, żeby mu zrobiła, więc sądzę, że jutro będą :) Quote
paula_t Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Zapraszam na bazarek dla Baksika: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243447-Ciuszki-kosmetyki-i-inne-dla-Baksika-i-Glucika-Do-26-05-%29?p=20857671#post20857671 :) Quote
from_wonderland Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 O, to przyjemnie sie czyta, czekamy z cisza niecierpliwoscia na zdjecia chlopaka :) Quote
paula_t Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Napisałam Pani Anecie sms-a przypominającego;) Dzisiaj pewnie zamieszanie, bo był Marsz Azylanta i niektórzy podopieczny Pani Anety pojechali się zaprezentować:razz: Quote
Felka z Bagien Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 ewu napisał(a):Anetka dba o podopiecznych, dobrze mu u niej:) Napewno,nigdzie lepszego miejsca nie znajdzie.Odżyje chłopisko i pokocha jeszcze żyć, a domki będą pisać podania z listami polecającymi:loveu::loveu::loveu: Quote
Makila Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Zdjęcia nie najlepsze bo Baksiu jeszcze troszkę nieśmiały i pozować nie chciał :lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
paula_t Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Baksiku, ty masz ogonek w górze?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ślicznie wygląda, aż trudno mi uwierzyć, że to ten sam psiak, którego w poniedziałek wiozłam do Pani:loveu: Quote
Recommended Posts