Nutusia Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 Statystyka imponująca, tylko nic z niej nie wynika - tak czy inaczej :( Quote
Kejciu Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 ehh :( już mi ręce opadają jak ja reklamować ?aby był odzew? Quote
Mattilu Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Z tym calym odzewem to wszedzie jest kiepsko... Quote
Nutusia Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Mamba ZOSTAJE W DT!!! Na stałe! Na stałe! Na stałe!!!!!!! Jutro wysyłam umową adopcyjną z prośbą o podpisane i odesłanie. Suczyna była na wakacjach, nad morzem i na Mazurach. Nie sprawia najmniejszych problemów (no, może poza tym, że czasami nawieje i wraca gdy sama o tym zdecyduje ;)). Zostawiona w domu na czas pracy Państwa jest grzeczna, nie brudzi, nie niszczy (zawsze zostaję z jakąś "atrakcję" w postaci kości albo konga). W głosie Joe wyraźnie słyszałam radość, że wreszcie to z siebie wydusił ;) Mambiszonie - jestem z Ciebie dumna, że taka grzeczna jesteś i tak pięknie zadbałaś o swoją przyszłość :) I niech mi ktoś powie, że los można oszukać! Włosy z głowy rwałyśmy, że nikt o Mambę nie pyta, nie dzwoni, a tu przecież od dawna było wiadomo, że ma być tak, jak JEST! :) Zmieniam tytuł!!!!!!!!! Quote
Mazowszanka13 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Trafiłam tu przez przypadek, bo mi się wcześniej gdzieś wątek zawieruszył. A tu taka miła niespodzianka :) Quote
Nutusia Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Najmilsza z miłych! Po wczorajszym koszmarze, wreszcie dobra wiadomość! Jedziemy plakatować okolicę po pracy i mam nadzieję, że dom dla Mamby nie będzie dziś jedyną dobrą wiadomością... Quote
Gosiapk Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Nutusia']Najmilsza z miłych! Po wczorajszym koszmarze, wreszcie dobra wiadomość! Jedziemy plakatować okolicę po pracy i mam nadzieję, że dom dla Mamby nie będzie dziś jedyną dobrą wiadomością...[/QUOTE] Co się stało? :o Quote
Nutusia Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Wczoraj z Suwałk jechały dwie sunie - matka i córka (szczeniaczek). Szczeniaczek do DS w naszym rejonie, matka do DT u Marysi O. Matkę "zgubił" facet, który zaofiarował transport - uciekła mu z auta, a szczeniak uciekł z DS, bo ludzie byli przekonani, że mają szczelne ogrodzenie (i mają, tylko siatka za słabo naciągnięta :() Małej szukałyśmy wczoraj z Marysią i moją Kreską do zmroku. Dziś jedziemy plakatować okolicę... Quote
Gosiapk Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Nutusia']Wczoraj z Suwałk jechały dwie sunie - matka i córka (szczeniaczek). Szczeniaczek do DS w naszym rejonie, matka do DT u Marysi O. Matkę "zgubił" facet, który zaofiarował transport - uciekła mu z auta, a szczeniak uciekł z DS, bo ludzie byli przekonani, że mają szczelne ogrodzenie (i mają, tylko siatka za słabo naciągnięta :() Małej szukałyśmy wczoraj z Marysią i moją Kreską do zmroku. Dziś jedziemy plakatować okolicę...[/QUOTE] Masakra :o Quote
Poker Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 ALe fajowo, huuuuuuuuraaaaaaaa :multi: Quote
inka33 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Wreszcie...! :klacz: KCD, dzięki za pomoc w znalezieniu domku Mambie! :calus: Quote
Mattilu Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Super!!! Bardzo bardzo sie ciesze!:multi::multi::multi: Quote
jola_li Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Jak ja lubię takie zmiany tytułu :)! Quote
Nutusia Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 O.... Ciocia z dawna nie widziana!!!!!!! :) Quote
inka33 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='kcd']Ojtam, ojtam z miesiąc czy dwa ;)[/QUOTE] Kogo moje oczy...?! :eek2: :eek2: :eek2: Quote
Nutusia Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Wróciła Ciotka marnotrawna!!!!! :) Quote
inka33 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='Nutusia']Wróciła Ciotka marnotrawna!!!!! :)[/QUOTE] A ja Wam nie powiem, kto jej powiedział o Mambie... :siara: Quote
kcd Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Dobrze że powiedziała, bo mnie sprowokowała do wyjścia z ukrycia ;) Quote
inka33 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='kcd']Dobrze że powiedziała, bo mnie sprowokowała do wyjścia z ukrycia ;)[/QUOTE] To jeszcze kliknij na duży palec u "mojej" nogi.. :eviltong: Quote
Nutusia Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Uprzejmie donoszę, że "spadek" po Mambiszonie przypadł Chmurci, co zapisałam w poście rozliczeniowym, zerując konto DOMNEJ Molly ;) Quote
Gosiapk Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='kcd']Dobrze że powiedziała, bo mnie sprowokowała do wyjścia z ukrycia ;)[/QUOTE] A czemóż to się ukrywałaś ciotencjo? Quote
Recommended Posts