Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Mamba ZOSTAJE W DT!!! Na stałe! Na stałe! Na stałe!!!!!!!

Jutro wysyłam umową adopcyjną z prośbą o podpisane i odesłanie. Suczyna była na wakacjach, nad morzem i na Mazurach. Nie sprawia najmniejszych problemów (no, może poza tym, że czasami nawieje i wraca gdy sama o tym zdecyduje ;)). Zostawiona w domu na czas pracy Państwa jest grzeczna, nie brudzi, nie niszczy (zawsze zostaję z jakąś "atrakcję" w postaci kości albo konga). W głosie Joe wyraźnie słyszałam radość, że wreszcie to z siebie wydusił ;)

Mambiszonie - jestem z Ciebie dumna, że taka grzeczna jesteś i tak pięknie zadbałaś o swoją przyszłość :)

I niech mi ktoś powie, że los można oszukać! Włosy z głowy rwałyśmy, że nikt o Mambę nie pyta, nie dzwoni, a tu przecież od dawna było wiadomo, że ma być tak, jak JEST! :)

Zmieniam tytuł!!!!!!!!!

Posted

Najmilsza z miłych! Po wczorajszym koszmarze, wreszcie dobra wiadomość! Jedziemy plakatować okolicę po pracy i mam nadzieję, że dom dla Mamby nie będzie dziś jedyną dobrą wiadomością...

Posted

[quote name='Nutusia']Najmilsza z miłych! Po wczorajszym koszmarze, wreszcie dobra wiadomość! Jedziemy plakatować okolicę po pracy i mam nadzieję, że dom dla Mamby nie będzie dziś jedyną dobrą wiadomością...[/QUOTE]
Co się stało? :o

Posted

Wczoraj z Suwałk jechały dwie sunie - matka i córka (szczeniaczek). Szczeniaczek do DS w naszym rejonie, matka do DT u Marysi O. Matkę "zgubił" facet, który zaofiarował transport - uciekła mu z auta, a szczeniak uciekł z DS, bo ludzie byli przekonani, że mają szczelne ogrodzenie (i mają, tylko siatka za słabo naciągnięta :() Małej szukałyśmy wczoraj z Marysią i moją Kreską do zmroku. Dziś jedziemy plakatować okolicę...

Posted

[quote name='Nutusia']Wczoraj z Suwałk jechały dwie sunie - matka i córka (szczeniaczek). Szczeniaczek do DS w naszym rejonie, matka do DT u Marysi O. Matkę "zgubił" facet, który zaofiarował transport - uciekła mu z auta, a szczeniak uciekł z DS, bo ludzie byli przekonani, że mają szczelne ogrodzenie (i mają, tylko siatka za słabo naciągnięta :() Małej szukałyśmy wczoraj z Marysią i moją Kreską do zmroku. Dziś jedziemy plakatować okolicę...[/QUOTE]

Masakra :o

Posted

[quote name='kcd']Dobrze że powiedziała, bo mnie sprowokowała do wyjścia z ukrycia ;)[/QUOTE]
To jeszcze kliknij na duży palec u "mojej" nogi.. :eviltong: