Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam jeszcze jeden argument!!!!!
Mamba ma teraz inne, niezwykle oryginale imię. Na tyle oryginalne, że nie każdy by się zdecydował tak wołać na psa. I co? Znowu psu w łepetynie mieszać? W lecznicy była Czarna/Mamba, w domu opieki Sara, u nas Mamba, teraz... no ;)
Trzeba ponosić konsekwencje takich ekstrawaganckich decyzji :)

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiapk']Myślę, że emocjonalny szantażyk w stylu "ona Cię tak kocha" poparty dodatkowymi argumentami, których trzeba listę zrobić, powinien zadziałać :knuje:
...i wydrukować! ;)

Posted

Jakby Ci tu powiedzieć... Ma na imię częściowo nawiązujące do jej maści i do rodzaju muzyki, jakiej słucha Joe ;) Napiszę jak się sprawa "rypnie" :)

Posted

[quote name='Nutusia']Jakby Ci tu powiedzieć... Ma na imię częściowo nawiązujące do jej maści i do rodzaju muzyki, jakiej słucha Joe ;) Napiszę jak się sprawa "rypnie" :)[/QUOTE]

Satan, Satan... :diabloti:
?

Posted

Imię ma na "M". Ale ja bym w życiu nie zgadła ;)
W piątek miałam telefon w sprawie Mamby. Joe do jutra obiecał podjąć decyzję. Tzn. on już podjął, ale... kobieta....

Posted

[quote name='Nutusia']Imię ma na "M". Ale ja bym w życiu nie zgadła ;)
W piątek miałam telefon w sprawie Mamby. Joe do jutra obiecał podjąć decyzję. Tzn. on już podjął, ale... kobieta....[/QUOTE]

Trzymam kciuki ale czuję że bedzie dobrze :)

Posted

No wiesz co!?!?!?

Mamba ma na imię (Black) Metal! :) Joe odniósł sukces na całej linii, bo udało mu się WSZYSTKICH przekonać, że pies ma zostać.
Ale ponieważ Pan, który dzwonił do mnie w sprawie adopcji znów się dopytywał o psa, Joe powiedział, że jeśli ci ludzie mogliby zapewnić Mambie lepsze warunki niż dwoje młodych, zapracowanych ludzi, to dla jej dobra pogodziłby się z jej "stratą".
Ja nie wiem jakie warunki mieliby zainteresowani, bo nie rozmawialiśmy o szczegółach, nie wiedząc czy adopcja jest aktualna. Podałam Panu nr tel. do Joe i w razie czego oczywiście będę na ewentualnym spotkaniu i będę miała udział w podjęciu ostatecznej decyzji. Myślę jednak, że Metal pozostanie black szczęściem Joe i na odwrót ;)

Posted

[quote name='Nutusia']No wiesz co!?!?!?[/QUOTE]
Udało się! :multi:
Wymiękła od tej Makabry i w końcu się wygadała! :eviltong:

[quote name='Nutusia']Mamba ma na imię (Black) Metal! :) Joe odniósł sukces na całej linii, bo udało mu się WSZYSTKICH przekonać, że pies ma zostać.
Ale ponieważ Pan, który dzwonił do mnie w sprawie adopcji znów się dopytywał o psa, Joe powiedział, że jeśli ci ludzie mogliby zapewnić Mambie lepsze warunki niż dwoje młodych, zapracowanych ludzi, to dla jej dobra pogodziłby się z jej "stratą".
Ja nie wiem jakie warunki mieliby zainteresowani, bo nie rozmawialiśmy o szczegółach, nie wiedząc czy adopcja jest aktualna. Podałam Panu nr tel. do Joe i w razie czego oczywiście będę na ewentualnym spotkaniu i będę miała udział w podjęciu ostatecznej decyzji. Myślę jednak, że Metal pozostanie black szczęściem Joe i na odwrót ;)[/QUOTE]
Wiesz, co się robi z taimi chętnymi na dużą czarną zwierzę...? :mad:

Np. podsyła Kenię Malagosi albo Fionkę od Lili i Pinczerki! :scared:

Mamba Metal jakoś tak dziwnie w kręgach muzycznych pozostaje... :siara:
Końgracuilejszyny dla Joe za siłę przekonywania! :)

Posted

Podeślę, jeśli Pan się jeszcze odezwie, bo tak jakoś jego smsa odebrałam jako "wyrzut"...

A na razie, zaproszę do naszego najnowszego... przybytku - w podpisie ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Woła serio, a o zdrabnianie nie pytałam, szczególnie w okolicznościach miziania po brzusiu, bo to chyba jest zbyt... intymne pytanie by było ;)[/QUOTE]
Przyciśniemy Kaśkę, jak wróci, żeby wypytała. :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Jeja jej :-) Dziewczyna Joe (na szczęście) postawiła warunek adopcji Mamby - ma się nazywać Molly albo hm... nie pamiętam jak. Ale ładnie :-)

Cały czas dręczę Joe, z wyjazdu też go dręczyłam... Mam nadzieję, że do końca tygodnia będzie wszystko wiadomo... w jedną albo drugą stronę :-)