Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Dzięki, Kasiu. ANI JEDNEGO telefonu w jej sprawie nie było. DT się nie odzywa, więc tli się jeszcze we mnie nadzieja...
Pomyślałam, żeby może poprosić Bonsai o sesję zdjęciową dla niej. Już sama nie wiem.

Posted

Myslę ze pomysł z sesją BOMBA :)
jestem za :)
Mamba jest w Warszawie więc myślę że z lokalizacją sesji też nie byłoby problemu - i kolejna okazja aby " zagadać " do DT i wyczuć sytuację prawda?:)

Posted

Nutusia napisał(a):
No niestety, tyle tych zagranicznych różnych i ani jednego zwykłego telefonu...

W ostateczności mogą być zagraniczne telefony - jak ze Szwecji, czy z Luksemburga... ;)

Posted

[quote name='Gosiapk']155 like'ów ma Mamba o godzinie 21.30 i 173 share'ów :)

[quote name='Nutusia']No niestety, tyle tych zagranicznych różnych i ani jednego zwykłego telefonu...

[quote name='Gosiapk']Dlaczego te z zagranicy są nieatrakcyjne?
Nutusi - jak mniemam - chodziło o te zagraniczne słowa... :D

Posted

Mattilu napisał(a):
No i nie wiem, fochnac sie, czy nie za to " w ostatecznosci"?

:glaszcze: Nie fochaj się - nie każdy tak dobrze zorganizuje się i transport, żeby można było ryzykować taką odległość...

Posted

Mattilu napisał(a):
No i nie wiem, fochnac sie, czy nie za to " w ostatecznosci"?
Tak myślę i myślę, dumam i dumam, i nijak nie mogę sobie wyobrazić Ciebie z fochem. :niewiem:

Posted

inka33 napisał(a):
:glaszcze: Nie fochaj się - nie każdy tak dobrze zorganizuje się i transport, żeby można było ryzykować taką odległość...

Przeca sobie zartuje :)
Gosiapk napisał(a):
Tak myślę i myślę, dumam i dumam, i nijak nie mogę sobie wyobrazić Ciebie z fochem. :niewiem:

No i dobrze myslisz :) Nie umiem sie fochac! Chyba ze tu - w przestrzeni wirtualnej - taki wirtualny foch ;)