Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gusiaczek napisał(a):
Kokota, Mała, Wredna, Przerażona czas na DS!
Spylanko ;)

Podpisuje sie obydwoma recami, tylko mala w tym moc sprawcza. Ale...niech moc bedzie z Wami! ;)

Posted

Kokota jest tak nieznośna,że rano w ogóle nie che wychodzić na spacer i muszę ją pod pachą wynosić z domu i zamykać nawet werandę, bo ze schodów wraca na nią i wciska się w fotel, jak nie wyjdzie to bezczelnie załatwia się w domu. Jak pada to samo -trzeba siłą wywalać do ogrodu i zamykać drzwi.]
Rozpasła się rozleniwiła i nikt jej nie chce, a do 15 września muszę się pozbyć kilku psów - szczególnie wściekle szczekającej na obcych w domu Kokoty. Zwyczajnie muszę gdzieś te psy upchnąć.

Posted

Czasami takie "przechowania" dobrze robią szczekaczom. Tak jest np. z Myszką od Auraa. Oby i w przypadku Kokoty się sprawdziło ;) A najlepiej niech już idzie szczekac do siebie!

Posted

mestudio napisał(a):
Ech, znowu był telefon - dom z siedmioletnim dzieckiem. Nie mam sumienia ryzykować. Czy mogłaby zadzwonić jakaś starsza pańcia???

Domek moze innego Waszego psiaka zechcialby adoptowac?

Posted

mestudio napisał(a):
Ech, znowu był telefon - dom z siedmioletnim dzieckiem. Nie mam sumienia ryzykować. Czy mogłaby zadzwonić jakaś starsza pańcia???

starsze pańcie zazwyczaj nie mają internetu

TZmestudio

Posted

Marysia O. napisał(a):
To jest naprawdę przedziwne. Mam od jakiegoś czasu ogłoszenie Koko na swojej Tablicy.pl. Ma tam 1000 wejść i 10 pobrań telefonu... i nic:niewiem:

Niby dziwne, ale dzwonią zawsze osoby mające małe dzieci, a ja Kokocie nie wierzę.