Gusiaczek Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Kokota, Mała, Wredna, Przerażona czas na DS! Spylanko ;) Quote
Mattilu Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Gusiaczek napisał(a):Kokota, Mała, Wredna, Przerażona czas na DS! Spylanko ;) Podpisuje sie obydwoma recami, tylko mala w tym moc sprawcza. Ale...niech moc bedzie z Wami! ;) Quote
mestudio Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Kokota jest tak nieznośna,że rano w ogóle nie che wychodzić na spacer i muszę ją pod pachą wynosić z domu i zamykać nawet werandę, bo ze schodów wraca na nią i wciska się w fotel, jak nie wyjdzie to bezczelnie załatwia się w domu. Jak pada to samo -trzeba siłą wywalać do ogrodu i zamykać drzwi.] Rozpasła się rozleniwiła i nikt jej nie chce, a do 15 września muszę się pozbyć kilku psów - szczególnie wściekle szczekającej na obcych w domu Kokoty. Zwyczajnie muszę gdzieś te psy upchnąć. Quote
Gusiaczek Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Kokota, jakoś ładna tak i upierdliwa! Weź się ogarnij, bo rzeczywiście nikt cię nie zechce .... Quote
mestudio Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Wredota Kokota czeka na dom. Do 15 września ma zginąć nam z oczu:-) i to na poważnie. Quote
mestudio Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Nutusia napisał(a):"Mało casu, kruca bomba!"... Tylko że ona siedzi tu od 8 maja..... Quote
Nutusia Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Przecież wiem... :( Moje obie od czerwca i też cisza głucha. A jak już ktoś się odezwie i zrobi nadzieję - cichnie potem i doopa :( Quote
mestudio Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 W każdym razie jak Kokota nie wyjedzie do 15 września to pójdzie na kilka dni na przechowanie - nie wiem gdzie, ale pójdzie szczekadło. Quote
Nutusia Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Czasami takie "przechowania" dobrze robią szczekaczom. Tak jest np. z Myszką od Auraa. Oby i w przypadku Kokoty się sprawdziło ;) A najlepiej niech już idzie szczekac do siebie! Quote
mestudio Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Ech, znowu był telefon - dom z siedmioletnim dzieckiem. Nie mam sumienia ryzykować. Czy mogłaby zadzwonić jakaś starsza pańcia??? Quote
Gusiaczek Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Oj Kokota ..... czemuś taka wredota :shake: Quote
Ellig Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 mestudio napisał(a):Ech, znowu był telefon - dom z siedmioletnim dzieckiem. Nie mam sumienia ryzykować. Czy mogłaby zadzwonić jakaś starsza pańcia??? Domek moze innego Waszego psiaka zechcialby adoptowac? Quote
mestudio Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Ellig napisał(a):Domek moze innego Waszego psiaka zechcialby adoptowac? Zawsze proponuję, ale pani tym razem nie podała maila bo miała pomyśleć. Quote
Ellig Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 mestudio napisał(a):Zawsze proponuję, ale pani tym razem nie podała maila bo miała pomyśleć. W takim razie moge tylko kibicowac:) Quote
TZmestudio Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 mestudio napisał(a):Ech, znowu był telefon - dom z siedmioletnim dzieckiem. Nie mam sumienia ryzykować. Czy mogłaby zadzwonić jakaś starsza pańcia??? starsze pańcie zazwyczaj nie mają internetu TZmestudio Quote
Ellig Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Wczoraj rozmawialam o Koko z moja znajomą, na razie nic nie obiecuję, wyslalam zdjecia i czekam. Quote
Ellig Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 TZmestudio napisał(a):starsze pańcie zazwyczaj nie mają internetu TZmestudio N:evil_lol:iektore mają Quote
Marysia R. Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 To jest naprawdę przedziwne. Mam od jakiegoś czasu ogłoszenie Koko na swojej Tablicy.pl. Ma tam 1000 wejść i 10 pobrań telefonu... i nic:niewiem: Quote
mestudio Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Marysia O. napisał(a):To jest naprawdę przedziwne. Mam od jakiegoś czasu ogłoszenie Koko na swojej Tablicy.pl. Ma tam 1000 wejść i 10 pobrań telefonu... i nic:niewiem: Niby dziwne, ale dzwonią zawsze osoby mające małe dzieci, a ja Kokocie nie wierzę. Quote
Gusiaczek Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Kokota jest wybredna i wysyła fluidy na wszelakie ogłoszenia ... ? No, ale jak trafi "swój na swego" to zaraz do rozumu dojdzie ;) Quote
mestudio Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Witam wszystkich. Dopiero nadrabiam poranne zaległości bo poranek spędziłam u córki w szpitalu - same cudowności się dzieją. Quote
Gusiaczek Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 mestudio napisał(a):Witam wszystkich. Dopiero nadrabiam poranne zaległości bo poranek spędziłam u córki w szpitalu - same cudowności się dzieją. O masz ci los ..... Quote
mestudio Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Gusiaczek napisał(a):O masz ci los ..... Też jestem pod wrażeniem. Quote
Recommended Posts