Mazowszanka13 Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='malagos']No chyba Was nie lubię........[/QUOTE] A zapraszamy do Warszawy ! Quote
Mattilu Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='malagos']No chyba Was nie lubię........[/QUOTE] Ale jak to? Nie rob nam tego...ja Was zawsze lubie choc az mnie skreca z zazdrosci jak sie smacznie umawiacie na spotkania a ja tkwie za gorami, za lasami i do tego w biurze ;) Quote
malagos Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Mattilu']Ale jak to? Nie rob nam tego...ja Was zawsze lubie choc az mnie skreca z zazdrosci jak sie smacznie umawiacie na spotkania a ja tkwie za gorami, za lasami i do tego w biurze ;)[/QUOTE] To tak jak ja teraz, za lasami, za górami, magiczne 100 km ..... Wypijcie kawkę pierniczkową za mnie :) Quote
inka33 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 A ja siem grzecznie zapytuję, czy Fionellowe Ciotki pamietają o trzymaniu kciukasów za najlePsi Domek dla Fiońci...? ;) Quote
Ziutka Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='inka33']A ja siem grzecznie zapytuję, czy Fionellowe Ciotki pamietają o trzymaniu kciukasów za najlePsi Domek dla Fiońci...? ;)[/QUOTE] No pewnie, że trzymają ;) Quote
Mazowszanka13 Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 Fiona miała wczoraj gości w Otwocku, więc trzymajcie mocno. No nie wytrzymałąm i musiałam o tym napisać. Quote
Gusiaczek Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Dobrze, że napisałaś - kciuki wskazane :) Quote
inka33 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Fiona miała wczoraj gości w Otwocku, więc trzymajcie mocno.[/QUOTE] To ja dodam, że - wg mnie - bardzo fajnych gości, dlatego tym bardziej czarowanie kciukami wskazane. :modla: M.in. mają świadomość, że decyzja o psie to decyzja na wiele lat, a nie na chwilę. Podchodzą do sprawy odpowiedzialnie i potrzebują trochę czasu na przemyślenie, czy akurat Fiona. Potem by była jeszcze oczywiście wizyta(cja) p/a płotu... :roll: [quote name='Mazowszanka2']No nie wytrzymałąm i musiałam o tym napisać.[/QUOTE] No, ja też nie mogłam wytrzymać i dlatego Cię paskudnie podpuściłam... :eviltong: Quote
Mazowszanka13 Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 Chyba zniosę jajo z tej niepewności. Quote
inka33 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Chyba zniosę jajo z tej niepewności.[/QUOTE] To sobie zrobisz omlet albo kogel-mogel! :eviltong: Quote
Nutusia Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Aż do Otwocka pojechali Fionellę poznać? ;) To i ja zaczynam wysiadywać jajo :) Quote
konfirm13 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Pozostanę przy kciukach. [IMG]http://www.skarbmamy.pl/uploadedimages/trzymaj%20kciuki.jpg[/IMG] Quote
malagos Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='Nutusia']Aż do Otwocka pojechali Fionellę poznać? ;) To i ja zaczynam wysiadywać jajo :)[/QUOTE] Ja myślę, ze to "miejscowi" państwo, z Otwocka, tak? To i ja chyba za to jajkowanie się zabiorę... Jak to kiedyś ktoś na dogomanii napisał, a nikt jakoś nie zauwazył w ferworze trzymania kciuków : "[B]Siedzę jak na drożdżach" [/B]:) Quote
Mazowszanka13 Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 Państwo z Wesołej przyjechali :) Ja rozmawiałam z Panem przez telefon, inka33 na żywo z całą rodziną ok.45 minut. Ona lepiej wytłumaczy dlaczego się zastanawiają. Tym razem to nie ja się zastanawiam, choć płot widać w tle ;) Quote
Poprawna Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 I co? I co? Kiedy będzie coś wiadomo? Quote
Olusia88 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Inka33 ja też trzymam kciuki mooocno . Quote
Mazowszanka13 Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 [quote name='Poprawna']I co? I co? Kiedy będzie coś wiadomo?[/QUOTE] No nie wiadomo, kiedy będzie wiadomo ;) Quote
Mattilu Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 A ja myslalam, ze jak tak pozno zajrze, to juz bedzie cos wiadomo... :( Quote
malagos Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Warto poczekać, i tak nic nie przyśpieszymy. ale byłoby fajnie, gdyby się Fionce udało........ Quote
Mazowszanka13 Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 [B]Znoszenie jaj wstrzymane !! Poganiana przez inkę, męża i własną niecierpliwość zadzwoniłam do Pana. [/B] I....szukamy dalej. Panu Fiona bardzo się podoba, bo jest typem sportowca ( rolki, rower, jogging). Ale żona wolałaby bardziej kanapową przytulankę. Zdają sobie sprawę, że Fionie przydałby sie kompan do zabaw. Nie wykluczają co prawda wzięcia dwóch małych psów, ale nie są pewni czy są gotowi wziąć dwa psy w tym samym czasie. Powiedziałam Panu, aby nie wyrzucał naszych telefonów, bo może ktoś ze znajomych byłby zainteresowany Fioną. Pan powiedział, że kto wie czy kiedyś nasze drogi nie skrzyżują się ( powiedział to dwukrotnie). Nie wiem jak to rozumieć, ale oby oznaczało to coś dobrego dla psów. Quote
Nutusia Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Powiem tak - niech się wreszcie ten pechowy 2013 rok skończy ;) Chcą mieć i przytulankę i fiśniętego sportowca? Mogę jedynie polecić moją własną Lili :) Quote
Kejciu Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 A ja dopiero doczytałam więc na kciukanie załapię się następnym razem :) Quote
Recommended Posts