Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']No chyba Was nie lubię........[/QUOTE]

Ale jak to? Nie rob nam tego...ja Was zawsze lubie choc az mnie skreca z zazdrosci jak sie smacznie umawiacie na spotkania a ja tkwie za gorami, za lasami i do tego w biurze ;)

Posted

[quote name='Mattilu']Ale jak to? Nie rob nam tego...ja Was zawsze lubie choc az mnie skreca z zazdrosci jak sie smacznie umawiacie na spotkania a ja tkwie za gorami, za lasami i do tego w biurze ;)[/QUOTE]

To tak jak ja teraz, za lasami, za górami, magiczne 100 km .....
Wypijcie kawkę pierniczkową za mnie :)

Posted

[quote name='inka33']A ja siem grzecznie zapytuję, czy Fionellowe Ciotki pamietają o trzymaniu kciukasów za najlePsi Domek dla Fiońci...? ;)[/QUOTE]
No pewnie, że trzymają ;)

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Fiona miała wczoraj gości w Otwocku, więc trzymajcie mocno.[/QUOTE]
To ja dodam, że - wg mnie - bardzo fajnych gości, dlatego tym bardziej czarowanie kciukami wskazane. :modla:

M.in. mają świadomość, że decyzja o psie to decyzja na wiele lat, a nie na chwilę.
Podchodzą do sprawy odpowiedzialnie i potrzebują trochę czasu na przemyślenie, czy akurat Fiona.

Potem by była jeszcze oczywiście wizyta(cja) p/a płotu... :roll:

[quote name='Mazowszanka2']No nie wytrzymałąm i musiałam o tym napisać.[/QUOTE]
No, ja też nie mogłam wytrzymać i dlatego Cię paskudnie podpuściłam... :eviltong:

Posted

[quote name='Nutusia']Aż do Otwocka pojechali Fionellę poznać? ;)
To i ja zaczynam wysiadywać jajo :)[/QUOTE]

Ja myślę, ze to "miejscowi" państwo, z Otwocka, tak?
To i ja chyba za to jajkowanie się zabiorę...
Jak to kiedyś ktoś na dogomanii napisał, a nikt jakoś nie zauwazył w ferworze trzymania kciuków : "[B]Siedzę jak na drożdżach" [/B]:)

Posted

Państwo z Wesołej przyjechali :)

Ja rozmawiałam z Panem przez telefon, inka33 na żywo z całą rodziną ok.45 minut.
Ona lepiej wytłumaczy dlaczego się zastanawiają.

Tym razem to nie ja się zastanawiam, choć płot widać w tle ;)

Posted

[B]Znoszenie jaj wstrzymane !!
Poganiana przez inkę, męża i własną niecierpliwość zadzwoniłam do Pana.
[/B]
I....szukamy dalej.
Panu Fiona bardzo się podoba, bo jest typem sportowca ( rolki, rower, jogging). Ale żona wolałaby bardziej kanapową przytulankę.
Zdają sobie sprawę, że Fionie przydałby sie kompan do zabaw.
Nie wykluczają co prawda wzięcia dwóch małych psów, ale nie są pewni czy są gotowi wziąć dwa psy w tym samym czasie.

Powiedziałam Panu, aby nie wyrzucał naszych telefonów, bo może ktoś ze znajomych byłby zainteresowany Fioną.
Pan powiedział, że kto wie czy kiedyś nasze drogi nie skrzyżują się ( powiedział to dwukrotnie).
Nie wiem jak to rozumieć, ale oby oznaczało to coś dobrego dla psów.