Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczna kruszynka.
W temacie PP to powiem, ze któraś z dziewczyn... chyba Promocja mieszka niedaleko innego psiaka adoptowanego od małejwaszki i ostatnio się spotkały i bawiły. właścicielki piesków razem chodziły do podstawówki - ale ten świat mały.. albo pieski małejwaszki zagarniają świat :) poprosiłam właściecielke Silvka żeby jak następnym razem będą się bawić to porobić im zdjęcia :) mam obietnice zdjęć ale po wakacjach bo Silvek wyjeżdża na wakacje :) a rodzinka Promocji bardzo sympatyczna i o sunie dbają i mówili, ze dziewczyna na początku była smutna ale teraz już jest cała zadowolona :) no i że ją bardzo kochają :D

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha no koniec świata :lol: super! a Silv nie ode mnie adoptowany, a od Ciebie :eviltong:[/QUOTE]

no jak? przecież ty mu domek znalazłaś i zafundowałaś wszystkie zabiegi.. a to tylko przechowałam go tydzień i pozbyłam się diabła... :evil_lol:

Posted

[quote name='Mysza2']Miałyśmy z AgusiąP przyjemność poznać dzisiaj Fraszkę:)
Zdjęcia nie umywają się do tych Malawaszki, ale damy co mamy:)
[/QUOTE]

wow...ale super ciotuchy, ze widzialyscie Fraszulke:)
a kiedy ona do warszawy sie spakuje wreszcie;)

dzięki Myszko i Agusiu za zdjęcia:) Fraszce zrobiła się śliczna bródka!:D

Posted

Super, że pani przyjechała osobiście a nie czekała aż dostarczy się psiaczka do domu ..i to jeszcze pociągiem. :lol:
Z pewnością będzie kochana. :loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']Bardzo optymistyczny ten wątek:)[/QUOTE]

a ja dopiero dziś dotarłam i ciesze się z całego serducha:) Fraszulka u siebie:D hurra!
mam nadzieje, że dobrze się sprawuje, bo że ją kochają to jestem pewna:multi:

• 2 weeks later...
Posted

lalunia ma się bardzo dobrze - szczęśliwa ona i szczęśliwa jej rodzinka :) jedynie ma jakieś "ale" do taty i brata swojej pańci i muszą popracować nad przekupieniem Fraszki bo ich oszczekuje łobuziara

za to za swoim Pańciem przepada :lol:

Posted

Takie "śpiące" zdjęcia całkowicie mnie rozbrajają. Sama słodycz :loveu:, zupełnie jak z dziećmi.Najsłodsze kiedy śpią :evil_lol: