ania0112 Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Śliczna kruszynka. W temacie PP to powiem, ze któraś z dziewczyn... chyba Promocja mieszka niedaleko innego psiaka adoptowanego od małejwaszki i ostatnio się spotkały i bawiły. właścicielki piesków razem chodziły do podstawówki - ale ten świat mały.. albo pieski małejwaszki zagarniają świat :) poprosiłam właściecielke Silvka żeby jak następnym razem będą się bawić to porobić im zdjęcia :) mam obietnice zdjęć ale po wakacjach bo Silvek wyjeżdża na wakacje :) a rodzinka Promocji bardzo sympatyczna i o sunie dbają i mówili, ze dziewczyna na początku była smutna ale teraz już jest cała zadowolona :) no i że ją bardzo kochają :D Quote
malawaszka Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 hahaha no koniec świata :lol: super! a Silv nie ode mnie adoptowany, a od Ciebie :eviltong: Quote
ania0112 Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='malawaszka']hahaha no koniec świata :lol: super! a Silv nie ode mnie adoptowany, a od Ciebie :eviltong:[/QUOTE] no jak? przecież ty mu domek znalazłaś i zafundowałaś wszystkie zabiegi.. a to tylko przechowałam go tydzień i pozbyłam się diabła... :evil_lol: Quote
kiyoshi Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Mysza2']Miałyśmy z AgusiąP przyjemność poznać dzisiaj Fraszkę:) Zdjęcia nie umywają się do tych Malawaszki, ale damy co mamy:) [/QUOTE] wow...ale super ciotuchy, ze widzialyscie Fraszulke:) a kiedy ona do warszawy sie spakuje wreszcie;) dzięki Myszko i Agusiu za zdjęcia:) Fraszce zrobiła się śliczna bródka!:D Quote
malawaszka Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 Fraszka jutro jedzie do domu :cool3: Quote
malawaszka Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 No i dziewczyny pojechały :multi: odstawiłam je do pociągu i teraz są w drodze do Warszawy :loveu: Quote
Margi Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Fajnie,że Fraszka pojechała do swojego domku. :multi: Mam nadzieję,że się dziewczyny nie ugotują w pociągu,bo strasznie gorąco. Quote
danyww Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Super, że pani przyjechała osobiście a nie czekała aż dostarczy się psiaczka do domu ..i to jeszcze pociągiem. :lol: Z pewnością będzie kochana. :loveu: Quote
AgusiaP Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Fraszka już w domku :):):) czekamy na wieści :) Quote
Pysia Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Czyli Trójca Święta ma domki :) A Promka to jest uwielbiana niesamowicie :) O takim zakochaniu to każda z nas marzy. Quote
malawaszka Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 u Fraszencji wszystko dobrze - je, pije i robi kupkę piękną jak piesek z reklamy :lol: Quote
kiyoshi Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Mysza2']Bardzo optymistyczny ten wątek:)[/QUOTE] a ja dopiero dziś dotarłam i ciesze się z całego serducha:) Fraszulka u siebie:D hurra! mam nadzieje, że dobrze się sprawuje, bo że ją kochają to jestem pewna:multi: Quote
wilczy zew Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 ostatnio jestem opóźniona :multi: :multi: :multi: Quote
kiyoshi Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 ciekawe jak się Fraszce wiedzie? czy coś wiadomo? może jakieś zdjęcia??? Quote
malawaszka Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 lalunia ma się bardzo dobrze - szczęśliwa ona i szczęśliwa jej rodzinka :) jedynie ma jakieś "ale" do taty i brata swojej pańci i muszą popracować nad przekupieniem Fraszki bo ich oszczekuje łobuziara za to za swoim Pańciem przepada :lol: Quote
kiyoshi Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 wow:D takie zakończenia sprawiają że się rozpływam;) Fraszulka cudowna, taka szczęśliwa!!! i fryzurkę ma cud- miód!!! dzięki malawaszko:D Quote
Poker Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Takie "śpiące" zdjęcia całkowicie mnie rozbrajają. Sama słodycz :loveu:, zupełnie jak z dziećmi.Najsłodsze kiedy śpią :evil_lol: Quote
Recommended Posts