Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotki, stałej nie dam rady, bo już i tak mam tyle deklaracji plus wciągnęłam w to TŻ-a, że szkoda gadać:shake: Jak tylko jakiś podopieczny pójdzie do domku, to będę pamiętać o Rudej:)
Za to zawsze możecie z mojej strony liczyć na ogłoszenia małej, w poniedziałek bądź wtorek postaram się ją poogłaszać, bo Wasze teksty (jak w przypadku Węgielka
[*]) poruszają serca ludzi.

Posted

natie napisał(a):
witam, dzięki za zaproszenie, jednak w tym miesiącu już nie mogę pomóc finansowo :(:(:(

paula_t napisał(a):
Ciotki, stałej nie dam rady, bo już i tak mam tyle deklaracji plus wciągnęłam w to TŻ-a, że szkoda gadać:shake: Jak tylko jakiś podopieczny pójdzie do domku, to będę pamiętać o Rudej:)
Za to zawsze możecie z mojej strony liczyć na ogłoszenia małej, w poniedziałek bądź wtorek postaram się ją poogłaszać, bo Wasze teksty (jak w przypadku Węgielka
  • ) poruszają serca ludzi.

• Dziękuję Wam za przybycie!

Kto pomoże jeszcze Rudzi wydostać się ze schroniska? Jeszcze 15 zł i będziemy miały połowę deklaracji! :)
    Prosimy....

Posted

Mattilu napisał(a):
    Nastepnym razem odwiedz Rudaske z banerkiem, bo one skutecznie sciagaja innych na watek;)

Następna mnie w "zleconko" wkopuje... :p
    To jest spisek! :mad:

Posted

Uległam podstępnemu spiskowi... ;)

... ..... ...

Wybierzcie sobie, bo moja wena nie umiała się zdecydować... :oop:

Oczywiście tradycyjnie -
    oba wstawione ze skróconego adresu i podlinkowane skróconym adresem wątku. Rozmiar 100x250 pikseli.

Posted

[quote name='asiuniab']witam, i jeśli to pomoże to 10 zł, postaram się co miesiąc wyskrobać dla suni; trzeba też ją bardzo pilnie ogłaszać, żeby znalazła swoje miejsce na ziemi;

Pewnie, że pomoże! Bardzo dziękujemy :loveu:

[quote name='inka33']Uległam podstępnemu spiskowi... ;)

... ..... ...

Oczywiście tradycyjnie -
    oba wstawione ze skróconego adresu i podlinkowane skróconym adresem wątku. Rozmiar 100x250 pikseli.

Piękne Inko :loveu: podoba mi się ten drugi :)
    Ale co z tego... jak dalej nie umiem wstawiać w podpis :placz:

Posted

Zapiszę sobie... Coraz więcej tych bied w schronie. Ot, "wiosenne porządki". (tak, wiem że Ruda to jeszcze z tych wcześniejszych porządków :( )

Posted

Jestem na zaproszenie, cho9c nie wspomoge Rudej, przynajmniej na razie :-(
    Mój podopieczny staruszek stracił sponsora i musze teraz borykac sie ze zdobyciem co miesiac 200 zł na hotel.

Posted

... ..... ...

Oczywiście tradycyjnie -
    Inka super! Oba sliczne, a ja zadnego nie umiem sobie wstawic do sygnatury:(

Posted

Jestem na zaproszenie Lili ;)
    Jestem już totalnie spłukana, ale mogę zadeklarować 10zł stałej deklaracji, więcej nie dam rady...przykro mi:-(
    Ona jest taka podobna do mojej Sarci, która nie dawno odeszła...:-(:-(:-(
    Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej opuściła schronisko

Posted

[quote name='margoth137']ja narazie moge jedynie zagladać, kasy nie mam, ale poszukam fantów;)

Dziękujemy i za pomoc w takiej postaci! :)

[quote name='asiuniab']witam, i jeśli to pomoże to 10 zł, postaram się co miesiąc wyskrobać dla suni; trzeba też ją bardzo pilnie ogłaszać, żeby znalazła swoje miejsce na ziemi;

Asiuniub, każdy grosik się liczy, także będziemy baaaardzo wdzięczne! Już wysyłam PW i pięknie dziękuje w imieniu Rudzinki! :loveu:

... ..... ...

Oczywiście tradycyjnie -

Inka, cudotwórco Ty! Kolejny cudny bannerek!!! :loveu: DZIĘKUJEMY!!!!

[quote name='AgusiaP']Jestem na zaproszenie Lili ;)
    Jestem już totalnie spłukana, ale mogę zadeklarować 10zł stałej deklaracji, więcej nie dam rady...przykro mi:-(
    Ona jest taka podobna do mojej Sarci, która nie dawno odeszła...:-(:-(:-(
    Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej opuściła schronisko

Dziękujemy ślicznie, 10 zł to naprawdę dużo dla nas na chwilę obecną! Każdy po 10zł i już jesteśmy coraz bliżej celu :) Dziękuję cioteczko!!!! Już wysyłam nr konta :)

Cioteczki! Rudzia jest już bezpieczna u Kasi Przystał :) Dzisiaj wyciągnęłyśmy ją do hoteliku.
    Wstępnie jest zdrowa, wyniki badania krwi w normie, także dziewczyna tryska energią.
    Nie jest wysterylizowana, także na pewno czeka nas sterylka.
    W domku u Kasi jakby odżyła, ogon zaczyna wachlować, dogaduje się świetnie z ludźmi dorosłymi i nie ;) z kotami też jest w porządku. Ponoć nie opuszcza Kasi na krok.
    Dziękujemy cioteczki, że dzięki Wam mogłyśmy dziś wyciągnąć ją z tego potwornego dla każdego psa miejsca!!!

I mam nadzieję, że pomożecie uzbierać nam resztę deklaracji, dzisiejszy koszt weterynarza to 125zł...
    :oops: