yolanovi Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Cioteczki, pomóżmy Bernardynom - zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/threads/242488-Fundacja-Bernardyn-pom%C3%B3%C5%BCcie-im-wygra%C4%87-karm%C4%99-w-ankiecie-Krakvetu-do-ko%C5%84ca-kwietnia Quote
danyww Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 [quote name='yolanovi']Cioteczki, pomóżmy Bernardynom - zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/threads/242488-Fundacja-Bernardyn-pomóżcie-im-wygrać-karmę-w-ankiecie-Krakvetu-do-końca-kwietnia Ja też latam po wątkach :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Ja już dostałam chyba z 5 PW z tą informacją ;) Rudzinka, damy radę! Quote
tiggi Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 witaj Rudzinko, ja deklaruję 30 złotych miesięcznie. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 tiggi napisał(a):witaj Rudzinko, ja deklaruję 30 złotych miesięcznie. Kochana niezawodna cioteczka!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
margoth137 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 ja narazie moge jedynie zagladać, kasy nie mam, ale poszukam fantów;) Quote
Mattilu Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 inka33 napisał(a):Troszkę ruda ciotka odwiedza Rudaskę. ;) Nastepnym razem odwiedz Rudaske z banerkiem, bo one skutecznie sciagaja innych na watek;) Quote
natie Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 witam, dzięki za zaproszenie, jednak w tym miesiącu już nie mogę pomóc finansowo :(:(:( Quote
paula_t Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Ciotki, stałej nie dam rady, bo już i tak mam tyle deklaracji plus wciągnęłam w to TŻ-a, że szkoda gadać:shake: Jak tylko jakiś podopieczny pójdzie do domku, to będę pamiętać o Rudej:) Za to zawsze możecie z mojej strony liczyć na ogłoszenia małej, w poniedziałek bądź wtorek postaram się ją poogłaszać, bo Wasze teksty (jak w przypadku Węgielka [*]) poruszają serca ludzi. Quote
Lili8522 Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 natie napisał(a):witam, dzięki za zaproszenie, jednak w tym miesiącu już nie mogę pomóc finansowo :(:(:( paula_t napisał(a):Ciotki, stałej nie dam rady, bo już i tak mam tyle deklaracji plus wciągnęłam w to TŻ-a, że szkoda gadać:shake: Jak tylko jakiś podopieczny pójdzie do domku, to będę pamiętać o Rudej:) Za to zawsze możecie z mojej strony liczyć na ogłoszenia małej, w poniedziałek bądź wtorek postaram się ją poogłaszać, bo Wasze teksty (jak w przypadku Węgielka ) poruszają serca ludzi. Dziękuję Wam za przybycie! Kto pomoże jeszcze Rudzi wydostać się ze schroniska? Jeszcze 15 zł i będziemy miały połowę deklaracji! :) Prosimy.... Quote
Pyrdka Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Nie wspomogę nawet grosikiem:-( Juz nie dam rady, ale jestem i będę podnosić sunię. Quote
inka33 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Mattilu napisał(a):Nastepnym razem odwiedz Rudaske z banerkiem, bo one skutecznie sciagaja innych na watek;) Następna mnie w "zleconko" wkopuje... :p To jest spisek! :mad: Quote
asiuniab Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 witam, i jeśli to pomoże to 10 zł, postaram się co miesiąc wyskrobać dla suni; trzeba też ją bardzo pilnie ogłaszać, żeby znalazła swoje miejsce na ziemi; Quote
inka33 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Uległam podstępnemu spiskowi... ;) ... ..... ... Wybierzcie sobie, bo moja wena nie umiała się zdecydować... :oop: Oczywiście tradycyjnie - oba wstawione ze skróconego adresu i podlinkowane skróconym adresem wątku. Rozmiar 100x250 pikseli. Quote
Lili8522 Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 [quote name='asiuniab']witam, i jeśli to pomoże to 10 zł, postaram się co miesiąc wyskrobać dla suni; trzeba też ją bardzo pilnie ogłaszać, żeby znalazła swoje miejsce na ziemi; Pewnie, że pomoże! Bardzo dziękujemy :loveu: [quote name='inka33']Uległam podstępnemu spiskowi... ;) ... ..... ... Wybierzcie sobie, bo moja wena nie umiała się zdecydować... :oop: Oczywiście tradycyjnie - oba wstawione ze skróconego adresu i podlinkowane skróconym adresem wątku. Rozmiar 100x250 pikseli. Piękne Inko :loveu: podoba mi się ten drugi :) Ale co z tego... jak dalej nie umiem wstawiać w podpis :placz: Quote
ewunian Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Zapiszę sobie... Coraz więcej tych bied w schronie. Ot, "wiosenne porządki". (tak, wiem że Ruda to jeszcze z tych wcześniejszych porządków :( ) Quote
bela51 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Jestem na zaproszenie, cho9c nie wspomoge Rudej, przynajmniej na razie :-( Mój podopieczny staruszek stracił sponsora i musze teraz borykac sie ze zdobyciem co miesiac 200 zł na hotel. Quote
caryca26 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Melduje się u dziewczynki! Z finansami narazie krucho ale będę ją miała na uwadze. Quote
Mattilu Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='inka33']Uległam podstępnemu spiskowi... ;) ... ..... ... Wybierzcie sobie, bo moja wena nie umiała się zdecydować... :oop: Oczywiście tradycyjnie - oba wstawione ze skróconego adresu i podlinkowane skróconym adresem wątku. Rozmiar 100x250 pikseli. Inka super! Oba sliczne, a ja zadnego nie umiem sobie wstawic do sygnatury:( Quote
AgusiaP Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Jestem na zaproszenie Lili ;) Jestem już totalnie spłukana, ale mogę zadeklarować 10zł stałej deklaracji, więcej nie dam rady...przykro mi:-( Ona jest taka podobna do mojej Sarci, która nie dawno odeszła...:-(:-(:-( Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej opuściła schronisko Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='margoth137']ja narazie moge jedynie zagladać, kasy nie mam, ale poszukam fantów;) Dziękujemy i za pomoc w takiej postaci! :) [quote name='asiuniab']witam, i jeśli to pomoże to 10 zł, postaram się co miesiąc wyskrobać dla suni; trzeba też ją bardzo pilnie ogłaszać, żeby znalazła swoje miejsce na ziemi; Asiuniub, każdy grosik się liczy, także będziemy baaaardzo wdzięczne! Już wysyłam PW i pięknie dziękuje w imieniu Rudzinki! :loveu: [quote name='inka33']Uległam podstępnemu spiskowi... ;) ... ..... ... Wybierzcie sobie, bo moja wena nie umiała się zdecydować... :oop: Oczywiście tradycyjnie - oba wstawione ze skróconego adresu i podlinkowane skróconym adresem wątku. Rozmiar 100x250 pikseli. Inka, cudotwórco Ty! Kolejny cudny bannerek!!! :loveu: DZIĘKUJEMY!!!! [quote name='AgusiaP']Jestem na zaproszenie Lili ;) Jestem już totalnie spłukana, ale mogę zadeklarować 10zł stałej deklaracji, więcej nie dam rady...przykro mi:-( Ona jest taka podobna do mojej Sarci, która nie dawno odeszła...:-(:-(:-( Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej opuściła schronisko Dziękujemy ślicznie, 10 zł to naprawdę dużo dla nas na chwilę obecną! Każdy po 10zł i już jesteśmy coraz bliżej celu :) Dziękuję cioteczko!!!! Już wysyłam nr konta :) Cioteczki! Rudzia jest już bezpieczna u Kasi Przystał :) Dzisiaj wyciągnęłyśmy ją do hoteliku. Wstępnie jest zdrowa, wyniki badania krwi w normie, także dziewczyna tryska energią. Nie jest wysterylizowana, także na pewno czeka nas sterylka. W domku u Kasi jakby odżyła, ogon zaczyna wachlować, dogaduje się świetnie z ludźmi dorosłymi i nie ;) z kotami też jest w porządku. Ponoć nie opuszcza Kasi na krok. Dziękujemy cioteczki, że dzięki Wam mogłyśmy dziś wyciągnąć ją z tego potwornego dla każdego psa miejsca!!! I mam nadzieję, że pomożecie uzbierać nam resztę deklaracji, dzisiejszy koszt weterynarza to 125zł... :oops: Quote
bela51 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Bardzo sie ciesze, ze Ruda mordeczka opuscila w koncu schron.:lol: Quote
Recommended Posts