dorota1 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Przelałam na Rudzię moją deklarację. Bardzo sie cieszę, że jest już w tym wspaniałym miejscu, w którym i Tinka odzyskała wiarę w człowieka:lol: Quote
inka33 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='Mattilu']Inka super! Oba sliczne, a ja zadnego nie umiem sobie wstawic do sygnatury:( Mądre kobitki, umiejące wstawiać banerki w podpis! Dajcie instrukcję cioteczkom Lili i Mattilu, PLIZZZ... :modla: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 [quote name='dorota1']Przelałam na Rudzię moją deklarację. Bardzo sie cieszę, że jest już w tym wspaniałym miejscu, w którym i Tinka odzyskała wiarę w człowieka:lol: Dziękujemy ślicznie! Jutro pewnie znajdzie się na koncie :) [quote name='inka33'] Mądre kobitki, umiejące wstawiać banerki w podpis! Dajcie instrukcję cioteczkom Lili i Mattilu, PLIZZZ... :modla: Mattilu już wysłałam instrukcję, z Lili jest ciężej :evil_lol: będę jej musiała pokazać kiedyś na żywo :diabloti: [quote name='madziakato']Ja też nie umiem... Łap PW :) Rudzinko, noc poza schroniskiem, po 3 latach spędzonych za kratami musi być wspaniała! :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Nad Rudą trzeba popracować, bo skacze po krzesłach, stołach, tudzież innych meblach zamieszczonych na wysokości.... I potwornie drze pyszczek, na wszystko i o każdej porze ;) Poza tym ponoć to świetna kontaktowa sunia, która odmieniła się w ciągu kilku minut po przyjeździe do Kasi - ciągle merda ogonem i świetnie dogaduje się ze wszystkimi :) I uwielbia spacery! Jak tylko widzi smycz to szaleje z radości :) Quote
AgusiaP Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Tak się cieszę, że Rudzinka już u Kasi:) teraz się wyspaceruje za wszystkie czasy ;) Quote
Mattilu Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 [quote name='inka33'] Mądre kobitki, umiejące wstawiać banerki w podpis! Dajcie instrukcję cioteczkom Lili i Mattilu, PLIZZZ... :modla: Juz dostalam instrukcje :) I mam sliczny banerek, ktory mam nadzieje sciagnie na watek Rudej inne ciotki! Quote
betty_labrador Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Biedna psinka. Ale ciesze się ze u kasi! Odżyje w końcu :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 I zrzuci kilka zbędnych kilogramów ;) Quote
Lili8522 Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Ruda to prawdziwa szczęściara! Trzeba się wziąść za intensywne ogłaszanie Panienki :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 I może ktoś miałby ochotę i zdolności zrobić jakiś malutki bazarek dla Rudzinki? :oops: Quote
renatka_s Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Mogę tylko na razie zaglądać do Rudej, kasy w tej chwili nie mam, bazarków nie umiem robić, przykro mi. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Odwiedziny również mile widziane :) Quote
yolanovi Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Super, ze Rudzia już u Kasi. Moją skromną deklarację wpłacę pod koniec tego tygodnia, bo teraz trochę biednie w kasie :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Dotarła dziś wpłata od doroty1 - ślicznie dziękuję! Po uzyskaniu zgody od darczyńców przekazałyśmy pieniążki znajdujące się w skarpecie Tiny oraz Perełki-Mariolki, które znalazły już dom na poczet Rudej :) rozliczenie w pierwszym poście. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Wyróżniłyśmy dziś Rudzi tablicę za 20zł. Quote
paula_t Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Wspaniale, że Ruda już bezpieczna u Kasi!:multi: Pewnie i się z Liderkiem zakumplowała ;) Powolutku mała będzie się uczyć zasad panujących w domu, na szczęście z jej zachowaniem nie jest tak źle :) Quote
Kryzia Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Jestem na zaproszenie - przepraszam ,ale na razie tylko zapisuję wątek i będę śledzić. Quote
margoth137 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Liderek napewno odpowiednio pokieruje koleżankę:loveu: Quote
Mattilu Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 margoth137 napisał(a):Liderek napewno odpowiednio pokieruje koleżankę:loveu: No w końcu imię do czegoś zobowiązuje ;) Ciekawe jak Ruda zachowuje się wobec innych psów w domu. Quote
Recommended Posts