Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='oska1983']i Bernardyny wygrały :) jeszcze tylko chyba jutro będzie oficjalnie potwierdzone, ale mają ponad 100głosów więcej :D dziękuję wszystkim za wsparcie ;)[/QUOTE]

gratuluję :):):) to w maju nasze głosy polecą na kociaki ;)

Posted

Dostałam właśnie zaproszenie, a w nim prośbę o rozsyłanie dalej.

[B][SIZE=4]Nie można rozsyłać dalej![/SIZE][/B]

Lista jest po to, żeby zaproszenia szły tylko do tych, którzy się zgadzają. Rozsyłanie do innych jest spamem, a rozsyłanie wtórne w/g listy powiela zaproszenia na ten sam bazarek, co jest pozbawione sensu i może być wkurzające.

Posted

[quote name='giselle4']wszystko czytam i często jestem na bazarkach[/QUOTE]
Czy to oznacza, że mozna Cie zapraszać ?

Posted

A ja dopiero doczytałam o tych wszystkich zmianach i proszę mnie wpisać na listę tych co chcę dostawać reklamy :)
Nic a nic mi to nie przeszkadza , nie zawsze mogę zaglądnąć ale moja skrzynka dla bazarkowiczów zawsze jest otwarta :)

Posted

[SIZE=3][B]Patrzę teraz,macie trochę porozrzucaną listę tych osób,które chcą zaproszenia na bazarki,a wystarczy poprosić moderatora i doda wam kilka postów pustych na pierwszej stronie i będzie wtedy super ;)[/B][/SIZE]

Posted

[quote name='tatankas'][SIZE=3][B]Patrzę teraz,macie trochę porozrzucaną listę tych osób,które chcą zaproszenia na bazarki,a wystarczy poprosić moderatora i doda wam kilka postów pustych na pierwszej stronie i będzie wtedy super ;)[/B][/SIZE][/QUOTE]

Było już o tym pisane. Trzeba by było na nowo edytować listę gdyż pozmieniają się numery postów.

Posted (edited)

[quote name='ewa gonzales'][IMG]http://img61.imageshack.us/img61/7210/35877951.gif[/IMG][COLOR=#800080]ciotenko mnie mozna slac dzien i nic , czasem po kilkanascie dziennie przychodzi zaproszen , zawsze sie staram choc na chwilenke tam zajrzec , bo tyle biedakow :-(
nie wszedzie mozemy pomoc , ale choc zajrzec i rozeslac, nie mozemy odmawiac przeciez , maja tylko nas :modla::bye:pozdrawiam[/COLOR][/QUOTE]
[B]Słusznie prawi Ewa. One mają tylko nas. Słać zaproszenia,zajrzec mozna ,a jak cos w oko wpadnie,to sie kupi.[/B];)

Edited by Javena
Posted

Weszłam na wątki bazarkowe, bo zrobiłam takowy, a tu taki wątek jest;), do mnie można słać i ja chętnie będę sie również odwdzięczać, ale to pewnie raz na 2-3 miesiace;).