Peter Beny Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 To chyba nie jest dobry pomysł by tu żonkę zapraszać :roll: Ale Dorotka zawsze może moim synom dać lekcję jazdy :diabloti: I w tym kierunku będę działać :evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Uuuuu ale się narobiło.:roll: Dorotko u mnie cztery suki i jak cieczki to zaraz wszystkie na raz i sex na całego. :evil_lol: Chłop im nie potrzebny. Jjedna to innej orientacji bo na psy warczy. Quote
Dorothy Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 zapraszam na jazdy Peter :-) Dominik dziękuję :calus: suczki powoli przemieniają sex w zabawę. Za to Bert nadal całkiem poważnie się zabiera do rzeczy, drzwi garażowe już prawie nie istnieją.... Quote
Czarodziejka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Snuję się ostatnio smętnie po Dogo, a tu proszę jaki czarujący nastrój :) Dorothy, nie dziw się tym innym - nie wyglądasz jak dziewka stajenna, co to powinna przy koniach tyrać i wyglądać jak kocmołuch :D Peter, żonka po prostu nie dopieszczona :mad: Ma prawo snuć domysły ;) Więc dalej chłopak - do roboty! Quote
Dorothy Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 O NIEPRAWDA, CZASEM WYGLĄDAM :cool3: ale ja podejrzewam że ona nie wie jak ja wyglądam. Teraz po chorobie w ogóle wyglądam upiornie... także spoko. A tak wracając do Morgany PIJANY ZAJĄC :cool3: PIJANY ZAJĄC KOŁAMI DO GÓRY :cool3: ZIELONO MI Quote
BIANKA1 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Nareszcie nowe zdjęcia :multi: Sliczne :loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Widzę, że malutka suńka nadal u Ciebie. Kropek już prawie 2 tyg u mnie, pilnie poszukujemy chętnego domku. gdybyś coś wiedziała to daj znać. On jest super pies, wykastrowany, poszczepiony z czipem itp. W domu cichy i czysty. Zgodny z dziećmi i psami i ma fajny charakter. Quote
Dorothy Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 zaparszam tez na zdjecia Bossa i Soni Sonia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9310014#post9310014 Boss http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9309649#post9309649 Quote
tuxman Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Oooo! Nareszcie znalazłem zdjęcia Pulpeta! :diabloti: No nie wiedziałem, że istnieją pijane pulpety, chociaż jak spojrzeć dobrze na sztukę kulinarną to i we w Paryżu, choć nie zrobią z owsa ryżu, to jednak miód ogórkiem kiszonym zakąszają... :eviltong: Pozdrawiam Quote
Dorothy Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 wredota!!:mad: Morgana dawno już zeszczuplała RACZ TO WRESZCIE ZAUWAZYC!!!!!!! Quote
tuxman Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Wredota? pocieszam, że wrodzona :diabloti: Wiesz może i zeszczuplała... w oczach (hueh hueh) ale przezwisko się jej podczas procesu odchudzania tak jakoś mimochodem przykleiło... :lol: Pozdrawiam Quote
AnkaG Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Śliczna Morganka a resztę też pooglądałam.:lol: Quote
Dorothy Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 no nie? Morgana w charakterze pijanego zająca (bo pojawiły się wątpliwości, KTO na tym zdjęciu jest pijany zając, więc PODKREśLAM, że Morgana :evil_lol:) kto by pomyślał że ona tak potrafi... niestety coraz gorzej widzi.W zasadzie już tylko ruch... Ale radzimy sobie :-) Quote
Czarodziejka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 No właśnie, ja po przeczytaniu pierwszego zdania ku innej bohaterce obrazu skierowawszy swój wzrok :D Mordzia jest urocza :) Quote
figa33 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Morgana faktycznie fajna :lol: i ten różowy języczek:lol: Tylko patrzeć jak minie rok jak została góralką;) Quote
Dorothy Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Boziu ciocia figa33 jak ja za Tobą tęskniłam :oops: mam nadzieję że wszystko dobrze...? Morgana z godnością nosi miano góralki i jak na góralkę przystało charakter ma taki że... uuuuch. Bez ciupagi nie podchodź. Tylko mnie wolno:diabloti:. chyba bardzo mocno się poczuła moim obrońcą, ostatnio dużo leżałam, prawie miesiąc, więc Mordzian mnie pilnowała na kanapie lub łóżku coby żaden intruz mi krzywdy nie zrobił:evil_lol: wiecie? To JEDYNY mój pies który by mnie bronił...i nie dał się przekupić. Quote
figa33 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 a ja też się za Wami stęskniłam:lol: podpatruję sobie cichutko losy Morganki , a jej lepiej być nie mogło , i masz psa prawdziwie obronnego choć pewnie nie raz było to uciążliwe:evil_lol: Jaka jest szczęśliwa na tych zdjęciach z Tobą!:loveu: Quote
tuxman Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Czarodziejka napisał(a):No właśnie, ja po przeczytaniu pierwszego zdania ku innej bohaterce obrazu skierowawszy swój wzrok :D Mordzia jest urocza :) Prawda że mordzia jest urocza? Też tak sądzę, chociaż bardziej wolę sformułowania typu: buzia, twarz... :diabloti: Pozdrawiam Quote
monita Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Dobre zestawienie : pies kanapowo - obronny :diabloti: Quote
AnkaG Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Morganka odwdzięcza sie Dorocie za zabranie ze schronu i pilnuje :lol: Quote
tuxman Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Jaaaasne. Dobrze, że mi swego czasu palca nie odgryzła... :razz: Pies zaczepno obronny - najpierw zaczepia Pana i Władcę :eviltong:, a potem Pancia musi ją bronić... :lol: Pozdrawiam Quote
Dorothy Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 jaaaasne :p myśle że Mordzian znakomicie broni się sama. Dziś rano na dworze Klusior próbował do niej zagaić, a ona się zdenerwowała tym jakże grubiańskim zachowaniem i zagnała biedaka z wściekłym jazgotem i zębami na wierzchu w najdalszy kąt podwórka. Spylał aż się kurzyło i sierść leciała. Przypomnę że Klusiorek to ponad 40 kg żywego psa...:evil_lol: Quote
monita Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 A cooo ... Mordzian broni Dorothy przed przbyszami z dogo ;) :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 monita napisał(a):A cooo ... Mordzian broni Dorothy przed przbyszami z dogo ;) :diabloti: Sama się załapała i doszła do wniosku , że starczy :cool3: Quote
Recommended Posts