Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uuuuu ale się narobiło.:roll:

Dorotko u mnie cztery suki i jak cieczki to zaraz wszystkie na raz i sex na całego. :evil_lol: Chłop im nie potrzebny. Jjedna to innej orientacji bo na psy warczy.

Posted

zapraszam na jazdy Peter :-)
Dominik dziękuję :calus:
suczki powoli przemieniają sex w zabawę. Za to Bert nadal całkiem poważnie się zabiera do rzeczy, drzwi garażowe już prawie nie istnieją....

Posted

Snuję się ostatnio smętnie po Dogo, a tu proszę jaki czarujący nastrój :)
Dorothy, nie dziw się tym innym - nie wyglądasz jak dziewka stajenna, co to powinna przy koniach tyrać i wyglądać jak kocmołuch :D
Peter, żonka po prostu nie dopieszczona :mad: Ma prawo snuć domysły ;) Więc dalej chłopak - do roboty!

Posted

O NIEPRAWDA, CZASEM WYGLĄDAM :cool3:
ale ja podejrzewam że ona nie wie jak ja wyglądam.
Teraz po chorobie w ogóle wyglądam upiornie... także spoko.

A tak wracając do Morgany

PIJANY ZAJĄC :cool3:

PIJANY ZAJĄC KOŁAMI DO GÓRY :cool3:

ZIELONO MI

Posted

Widzę, że malutka suńka nadal u Ciebie.
Kropek już prawie 2 tyg u mnie, pilnie poszukujemy chętnego domku. gdybyś coś wiedziała to daj znać. On jest super pies, wykastrowany, poszczepiony z czipem itp. W domu cichy i czysty. Zgodny z dziećmi i psami i ma fajny charakter.

Posted

Oooo!
Nareszcie znalazłem zdjęcia Pulpeta! :diabloti:
No nie wiedziałem, że istnieją pijane pulpety, chociaż jak spojrzeć dobrze na sztukę kulinarną to i we w Paryżu, choć nie zrobią z owsa ryżu, to jednak miód ogórkiem kiszonym zakąszają... :eviltong:

Pozdrawiam

Posted

Wredota? pocieszam, że wrodzona :diabloti:
Wiesz może i zeszczuplała... w oczach (hueh hueh) ale przezwisko się jej podczas procesu odchudzania tak jakoś mimochodem przykleiło... :lol:

Pozdrawiam

Posted

no nie?
Morgana w charakterze pijanego zająca (bo pojawiły się wątpliwości, KTO na tym zdjęciu jest pijany zając, więc PODKREśLAM, że Morgana :evil_lol:)
kto by pomyślał że ona tak potrafi...
niestety coraz gorzej widzi.W zasadzie już tylko ruch...
Ale radzimy sobie :-)

Posted

Boziu ciocia figa33 jak ja za Tobą tęskniłam :oops:
mam nadzieję że wszystko dobrze...?

Morgana z godnością nosi miano góralki i jak na góralkę przystało charakter ma taki że... uuuuch. Bez ciupagi nie podchodź. Tylko mnie wolno:diabloti:.

chyba bardzo mocno się poczuła moim obrońcą, ostatnio dużo leżałam, prawie miesiąc, więc Mordzian mnie pilnowała na kanapie lub łóżku coby żaden intruz mi krzywdy nie zrobił:evil_lol:
wiecie? To JEDYNY mój pies który by mnie bronił...i nie dał się przekupić.

Posted

a ja też się za Wami stęskniłam:lol:
podpatruję sobie cichutko losy Morganki , a jej lepiej być nie mogło , i masz psa prawdziwie obronnego choć pewnie nie raz było to uciążliwe:evil_lol:
Jaka jest szczęśliwa na tych zdjęciach z Tobą!:loveu:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
No właśnie, ja po przeczytaniu pierwszego zdania ku innej bohaterce obrazu skierowawszy swój wzrok :D
Mordzia jest urocza :)

Prawda że mordzia jest urocza?
Też tak sądzę, chociaż bardziej wolę sformułowania typu: buzia, twarz... :diabloti:

Pozdrawiam

Posted

Jaaaasne.
Dobrze, że mi swego czasu palca nie odgryzła... :razz:
Pies zaczepno obronny - najpierw zaczepia Pana i Władcę :eviltong:, a potem Pancia musi ją bronić... :lol:

Pozdrawiam

Posted

jaaaasne :p
myśle że Mordzian znakomicie broni się sama. Dziś rano na dworze Klusior próbował do niej zagaić, a ona się zdenerwowała tym jakże grubiańskim zachowaniem i zagnała biedaka z wściekłym jazgotem i zębami na wierzchu w najdalszy kąt podwórka. Spylał aż się kurzyło i sierść leciała. Przypomnę że Klusiorek to ponad 40 kg żywego psa...:evil_lol: