Mattilu Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Wielki Szu za to pewnie KOCHA snieg ;) i jest w tym o tej porze roku raczej odosobniony...:-( Quote
Gusiaczek Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Witaj Szu:) cichutko u ciebie .... ciekawa jestem bardzo, jak sobie radzisz? masz ogłoszenia? Quote
mestudio Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Zrobimy nowe ogłoszenia z nowym tekstem i zdjęciami+info od Jamora. Ważne, że mamy zapas finansowy na hotelik za co wszystkim bardzo pięknie dziękuję. Dotarła wpłata od Ziutki 200 zł:-) Dotarła wpłata od Ala_Ja 100 zł:-) Quote
Gusiaczek Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Szu Kochany, Jagoda W. ,koleżanka z pracy, od kwietnia deklaruje dla Ciebie 40.00 zł :) Quote
mestudio Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Gusiaczek napisał(a):Szu Kochany, Jagoda W. ,koleżanka z pracy, od kwietnia deklaruje dla Ciebie 40.00 zł :) Proszę pięknie podziękować Pani Jagodzie:-). Quote
Gusiaczek Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 mestudio napisał(a):Proszę pięknie podziękować Pani Jagodzie:-). Zrobię to z przyjemnością. Losy Szu są jej znane od początku - nawet starała się, by jej znajoma dała mu DS - niestety stan zdrowia pani nie pozwala na kolejne zwierzątko. Jagoda z "naszej bajki" - losy ogonów zawsze na pierwszym miejscu :) Quote
Gusiaczek Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Muszę sprostować pomyłkę, którą popełniła osobiście pewna Dobra Dusza. Wpisała w przelewie Ala_Ja, ale to jest ela_ja:) - no, pomylić własny nick? :) Nadmieniam, że że sprostowanie zamieszczam wbrew Jej woli Quote
Gusiaczek Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Dobrego Dnia z życzeniami rychłej wiosny :) Quote
Ellig Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 mestudio napisał(a):Proszę pięknie podziękować Pani Jagodzie:-). Serdecznie dziekujemy:) Quote
mestudio Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Gusiaczek napisał(a):Muszę sprostować pomyłkę, którą popełniła osobiście pewna Dobra Dusza. Wpisała w przelewie Ala_Ja, ale to jest ela_ja:) - no, pomylić własny nick? :) Nadmieniam, że że sprostowanie zamieszczam wbrew Jej woli Już poprawiamy. Quote
Gusiaczek Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Szu, właśnie wróciłam ze spacerku z soplami wszędzie i nakazałam natychmiast przywitać się z Tobą ;) Cześć :) Ovo Quote
mestudio Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Zleciłam dla Szu nowe ogłoszenia z nowym tekstem i zdjęciami. Niestety dopiero we wtorek najszybciej będą. Nie wiem po co te bazarki ogłoszeniowe są bo przecież powinno być wszystko na bieżąco robione jak ktoś wrzuci tekst to tego samego dnia powinno być robione, a najpóźniej na drugi dzień. Systematyczność.......... Quote
Ziutka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Wpadam zerknąć co tam u Pięknego Wielkiego Szu :) Quote
Gusiaczek Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Szu, nadal nie puszcza, ale zimnica... Cześć:) Quote
Recommended Posts