Martika&Aischa Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Martika@Aischa napisał(a):ewu kochana wczoraj zawiozłyśmy od siebie w prezencie dla Pani Uleńki tak jak pisałam troszeczkę bibelotów oraz dwa kartony środków czystości :) Potem z ciocią smillea poszłyśmy do Biedronki i kupiłyśmy dla Puszka mięsko i potrzebne dodatki bo chłopak dalej jest na diecie. Rachuneczek przekazałam naszej Iwonce bo ja wciąż bez aparatu :( Iwonka wstawi :) Wiem że Iwonka jeszcze przed świętami wybierze się na chwilkę do Puszka więc i pewnie będą nowe fotki :) A Puszek tak jak pisze smillea cudny ...kochany ..ufny psiak kochający ludzi i cały świat :loveu: mega przyjazny i kochany Pan pies ;) :) iwonamaj napisał(a): Iwonko ślicznie dziękuję :) Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 iwonamaj napisał(a): Zakupy zrobione przez Iwonkę ....tych wydatków też nie widzę w rozliczeniu ..... Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Jestem w końcu i ja ...ledwo żywa więc szybciutko w skrócie ..... Poznałam dziś naszego cudnego chłopaka :) fajny ...kochany dziadeczek :) Kolejna wizyta dopiero za 3 tygodnie. Dziś Puszek dostał zastrzyk przeciwko świądowi oraz kropelki przeciwpchelne ....przez kolejne 3 tygodnie ma być na diecie ...troszeczkę indyka ...ryż i marcheweczka. Straszny z niego chudzielczyk :( Pani Ula kupiła chłopakowi przecudne ubranko i kaganiec z materiału aby spróbować choć troszkę powstrzymać jego szczekanie ...a szczeka chłopak non stop ..niestety sąsiad grozi Pani Uli że założy jej sprawę jak nie uciszy psów :( Wizyta u weta : 50 zł ubranko : 25 zł 50 gr Kaganiec z materiału : 9 zł Rachuneczki wstawię jutro. to co zostało ( 100 zł podarowane przez naszą ciocię ewu - koszty weterynarza - zakupy akcesoriów ) czyli 15 zł 50 gr zostawiłam Pani Uli na jedzenie + 30 zł w bonach które podarowała mi dzisiaj nasza kochana ciocia smillea :multi::loveu: Pani Uleńka kupi za te pieniążki jedzenie dla Puszka i poda albo mnie albo naszej Iwonce rachuneczki :) Dodatkowo nasza smillea podarowała Puszkowi na jedzenie 37 zł w żywej gotówce oraz przepiękne fanty na bazarek :multi::loveu: Z całego serducha dziękujemy :loveu::loveu::loveu: ewu kochana prześlij mi proszę numerek konta do wpłat to przeleję podarowane przez ciocie smilla pieniążki :) ( 37 zł ) I przepraszam że pisze tak nie składnie ale jak wyszłam z domu rano tak dopiero teraz dotarłam ;) Edit : rachuneczki : Martika@Aischa napisał(a):Zakupy zrobione przez Iwonkę ....tych wydatków też nie widzę w rozliczeniu ..... rachunek wstawiony przez Iwonkę na kwotę 15,40 to rachunek który miała podać Pani Ula za jedzenie. Czyli to kwota 15 zł 50 gr które zostawiłam Pani Uli z rozliczenia 100 zł które miałam u siebie na wydatki : wet ...akcesoria ..jedzenie. Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 iwonamaj napisał(a): wklejam jeszcze raz bo nie skopiowało zdjęć. rachunek wstawiony przez Iwonkę na kwotę 15,40 to rachunek który miała podać Pani Ula za jedzenie. Czyli to kwota 15 zł 50 gr które zostawiłam Pani Uli z rozliczenia 100 zł które miałam u siebie na wydatki : wet ...akcesoria ..jedzenie. Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Martika@Aischa napisał(a):wklejam jeszcze raz bo nie skopiowało zdjęć. rachunek wstawiony przez Iwonkę na kwotę 15,40 to rachunek który miała podać Pani Ula za jedzenie. Czyli to kwota 15 zł 50 gr które zostawiłam Pani Uli z rozliczenia 100 zł które miałam u siebie na wydatki : wet ...akcesoria ..jedzenie. Czyli 100 zł = rachunek za weta ....kaganiec materiałowy ...ubranko + jedzenie. Quote
ewu Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 (edited) Martiko sprawdźcie czy wszystko ujęłam w rozliczeniu. Najlepiej gdybyście wypisały wydatki i wkleiły paragony. Trochę się gubię jak są tylko paragony:) W weekend przelewy nie przechodzą. Rano sprawdzę wpłaty i wszystko uzupełnię:) Edited March 25, 2013 by ewu Quote
ewu Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Martika zadzwonię jutro i mi wytłumaczysz wszystko bo coś się to 100 zł cudownie rozmnaża...:) Quote
Nadziejka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 :bye::buzi::B-fly:Puszenku sciskuniam z pozdrowienkiem kochany jeszcze dojda 2 wplaty od cioteczek z bazarenku:multi::multi: Quote
Cantadorra Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Ewu, jak się rozmnażają pieniądze, to nie tłumaczyć się, tylko cieszyć trzeba :) Quote
ewu Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 No chyba tak:) Dziękuję Smillea - 37 zł na koncie i ewcia gonzales z bazarku 15 zł:):) Quote
ewu Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Ewciu podaj mi link bazarku gdzie mam potwierdzić wpłatę:) Quote
Funky Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Ło Matko! W końcu odnalazłam ten wątek! Gdzieś mi wcięło i nie mogłam go za Chiny znaleźć :D Już jestem <3 Quote
Martika&Aischa Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Funky napisał(a):Ło Matko! W końcu odnalazłam ten wątek! Gdzieś mi wcięło i nie mogłam go za Chiny znaleźć :D Już jestem <3 ciocia najważniejsze że jesteś z nami i Puszkiem :) :* Quote
Nadziejka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 ewu napisał(a):No chyba tak:) Dziękuję Smillea - 37 zł na koncie i ewcia gonzales z bazarku 15 zł:):) http://www.dogomania.pl/forum/threads/240896-Rozliczamy!krem-na-zapalenie-skory-dla-Puszka-wyrwanego-z-miedar-od-9-3-15-3-g-22 ciotenko prosze link do bazareczku, napisz ciociu od kogo jest ta wplata?:loveu::multi:piekndziekujemy:loveu::loveu::loveu: Puszeczku zdrowenka kochany :iloveyou::modla: Quote
ewu Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 (edited) [quote name='ewa gonzales'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240896-Rozliczamy!krem-na-zapalenie-skory-dla-Puszka-wyrwanego-z-miedar-od-9-3-15-3-g-22[/URL] ciotenko prosze link do bazareczku, napisz ciociu od kogo jest ta wplata?:loveu::multi:piekndziekujemy:loveu::loveu::loveu: Puszeczku zdrowenka kochany :iloveyou::modla:[/QUOTE] [B]Wpłata jest od Iwony P.[/B]:) Edited March 28, 2013 by ewu Quote
ewu Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [B]Puszek otrzymał 20 zł od MDK8 :):):) Dziękuję:)[/B] Quote
Martika&Aischa Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='ewu'][B]Puszek otrzymał 20 zł od MDK8 :):):) Dziękuję:)[/B][/QUOTE] Pięknie dziękujemy :loveu: Quote
ewu Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 Ale Puszek ma wsparcie:) Kochane Dziewczyny:):):) Quote
ewu Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 Chyba tak zaopiekowany nigdy nie był.... Quote
Nadziejka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 :loveu:Ciociunjeszcze jedna wplata z bazarenku , ciocia cancer43 wplacila 19 marca 19 zl:multi::multi::multi:[CENTER][B][I]Wesołego jajka, kurczaków, baranka, ciasta z rodzynkami, ostrego chrzanu, tęczowych mazurków, mokrego Dyngusa i ode mnie całusa.[/I][/B][B][I][IMG]http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/tr/pis__43_.gif[/IMG]cudnosci wszelkie dla panci Puszenkowej , dla jej zwierzuniow wszystkich i dla cioteczek [IMG]http://img136.imageshack.us/img136/7494/63ip2.gif[/IMG][/I][/B][/CENTER] Quote
obiezyswiat75 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [B]ewu, napisz mi na PW jak z pieniędzmi stoisz. Odpadła mi deklaracja jedna, cosik mogę wesprzeć.[/B] Quote
Martika&Aischa Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='obiezyswiat75']ewu, napisz mi na PW jak z pieniędzmi stoisz. Odpadła mi deklaracja jedna, cosik mogę wesprzeć. Ciocia ja nie wiem jak Ci dziękować :loveu: Pięknie dziękujemy :buzi: A dla Wszystkich cioteczek z wątku Puszeńka ....Wesołych Świąt Dziewczynki :* Quote
bela51 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Wybaczcie ten spam w przedswiąteczny czas. Nie wszyscy mogą cieszyc sie Światami, prosze, zajrzyjcie :-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/241581-Dramat-12-ps%C3%B3w-i-kobiety-kt%C3%B3ra-chcia%C5%82a-im-pom%C3%B3c-Teraz-jest-bliska-samob%C3%B3jstwa Quote
ewu Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='obiezyswiat75']ewu, napisz mi na PW jak z pieniędzmi stoisz. Odpadła mi deklaracja jedna, cosik mogę wesprzeć. Dziękuję, napiszę:) Quote
Recommended Posts